Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Submeniuri cu limba prevăzute de interogare de URL-ul nu sunt afişate

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Submeniuri cu limba prevăzute de interogare de URL-ul nu sunt afişate

Problema: Submeniuri cu limba prevăzute de interogare de URL-ul nu sunt afişate.
    Deschis o nouă temă, a cerut.
    Salutari

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    I sînt verificarea situaţia dumneavoastră, dar vă rugăm să fie răbdători, cum facem nu officialy sprijin vBulletin Versiunea am nevoie de ceva timp pentru a găsi şi rezolva problema ta

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    După unele cercetării ştiu ce este problema. În versiunea dumneavoastră pe vBET acolo unele bug vBulletin:
    NOTĂ: Această integrare va face paginile dvs. arhiva pentru a putea traduce, dar cu excepţia arhiva sub-pagini pe forum pentru - există bug în vBulletin care nu permit sa faci asta.
    Noi nu poate soluționa această problemă. De asemenea, aşa cum am scris în dumneavoastră alte thread, forum, aştepta subforum works fin. Aruncati o privire:
    clic

Dacă aţi luat în continuare întrebări această problemă, vă rugăm să întrebaţi, dacă nu am va marca acest thread închis

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    După unele cercetării ştiu ce este problema. În versiunea dumneavoastră pe vBET acolo unele bug vBulletin:
    NOTĂ: Această integrare va face paginile dvs. arhiva pentru a putea traduce, dar cu excepţia arhiva sub-pagini pe forum pentru - există bug în vBulletin care nu permit sa faci asta.
    Noi nu poate soluționa această problemă. De asemenea, aşa cum am scris în dumneavoastră alte thread, forum, aştepta subforum works fin. Aruncati o privire:
    clic

Dacă aţi luat în continuare întrebări această problemă, vă rugăm să întrebaţi, dacă nu am va marca acest thread închis

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •