Bună
I a lua un 500 error cînd folosire googles v2 api şi microsoft api. Aveţi orice gânduri faţă de cauza?
mulţumiri
Bună
I a lua un 500 error cînd folosire googles v2 api şi microsoft api. Aveţi orice gânduri faţă de cauza?
mulţumiri
fişiere de testare atât googlev2, cât şi microsoft genera 500 erori.
Bună,
-Atunci când mă duc la url-ul, şi începe traducerea nu văd nicio eroare
-Poti sa vă rugăm să trecut aici rezultatele testelor dumneavoastră?
Prima pune fişierul de testare în folderul rădăcină forum, decât rula ei, în cazul în care 500 eroare apears din nou eu va trebui să verificaţi-l pe loc, sau vă puteţi doar nisip eu jurnalele de eroare php
pe url-ul: talkfinance.net/ja/ i a putea vedea unele traduse text, acesta este coused de tranzacţie parţială (Citiţi mai multe aici)
Dar dacă tu eşti folosire Google Api v2 puteţi seta propriile limite, poate tu a pune greşit Google Api v2 cheie, după rularea test va ştim sigur
Contingentul este bine pe Gv2 acum, o mulţime de traduceri parţiale. De îndată ce activez M$ I a lua eroare 500. Fişierele test a alerga fin.
Despre 500 error în timpul microsoft, făcut tu a ezat a aranja tot vBet opțiune as is it said înăuntru readme dosar? Ai încărcat, încărcaţi-o dată dosar?
Ar putea vă oferi jurnal erori plin, sau dacă nu vă rugăm să PM acces detalii, astfel încât voi fi capabil la spre a verifica it pe loc
Da am încărcat încărcat-o dată pliant, urmat instrucţiunile de upgrade şi aplica noile setări de configurare.
După cum am vedea al tău test microsoft nu afişează erorile, right acum nu ştiu de ce aceasta nu funcţionează numai în microsoft traducere, coudl, vă rugăm să creaţi contul de testul dvs. ftp şi PM eu it?