Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 18

Thread: Link-uri pe forum pentru = eşec

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Link-uri pe forum pentru = eşec

Am cateva forumuri care servesc ca link-uri: de exemplu, unul dintre link-uri către forumuri mele pentaxforums.com / lensreviews /.

Atunci când tradus într-o limbă străină, legătura este rescris cu limba în URL-ul, adică să pentaxforums.com / sv / lensreviews /, care revine, evident, un eşec. Există un remediu pentru asta? Aş mai degrabă să evite traseul 301 htaccess.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să fiți calmi. Știm bine această situație - trebuie doar să configurați vBET în mod corespunzător

Vă rugăm să setaţi opţiunile de vBET în directorul dvs. pe forum pentru şi asiguraţi-vă că aveţi adecvate. Normele htaccess (director trebuie să fie adăugate aşa cum este descris în manual).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Nu sunt sigur ce vrei să spui. AFAIK totul este configurat corect pe manual.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Du-te la Admin CP -> vBET -> Main şi setaţi "Forum pentru director"

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Asta e deja stabilit. Nu cred că aţi înţeles problema mea.

Acest numai se aplică la forumuri care acționează ca link-uri. În cazul în care un forum link-uri către un folder de pe site-ul meu, care este în afara directorului forum, / lang/ este încă adăugat în între, rezultând astfel într-o eroare 404. Evident, că zona de site-ul nu poate fi tradus folosind vBET.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - pare rău pentru confuzie. Chiar nu am înţeles problema.

Aşa cum am putea vedea paginile dvs. pe forum pentru sunt traduse bine.

Acum, zona din afara pe forum pentru director. După cum puteţi vedea pe acest forum vBET acceptă traducerea din zonă în afara Culegere de pe forum pentru - desigur, aceste pagini trebuie să fie generate de vBulletin. Deci, dacă dumneavoastră în afara zonelor Culegere de pe forum pentru sunt, de asemenea, generate de vBulletin sunteţi în stare să-l traducă.

Ceea ce este necesar:
    1. Separată. Htaccess în directorul în cazul în care sunt pagini de tradus (veţi găsi în normele corespunzătoare nu-nu-încărcare director)
    2. Toate URL-uri pe pagini traduse în afara Culegere de pe forum pentru trebuie să fie absolută (începând cu http), altfel puteţi avea probleme cu urmărire de traducere.
    3. În cazul în care aceste pagini se află în subdirectorul alte câteva (nu în domeniu rădăcină), atunci va trebui să configuraţi "Păstraţi Directoare" în AdminCP-> vBET-> Main

În caz de orice întrebări viitoare - doar întreb

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Ok, mulţumesc! Voi încerca acest lucru, dar am o întrebare mai mult.

Este posibil să dezactivaţi doar obţinute pentru acele zone şi au legătură în mod corespunzător punctul de la URL-ul? Am o bănuială că secţiunea în cauză nu se va traduce, deoarece nu este un plugin vBulletin (aceasta interogările numai PB separat).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

moman - Am un addon particularizat care tradus bine. Am adăugat că la "Keep Directoare"

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Voi încerca acest lucru cu htaccess, dar cinci dolari spune că nu va funcţiona. Secţiunea în cauză nu este necesar obţinute la toate, deoarece este extrem de tehnic, aşa că am doar doriţi să obţineţi în jurul valorii de bug-ul în care se traduce vBET link-uri externe care nu sunt neapărat parte din zona Vb.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am aplicat normele htaccess astfel cum se prevede în readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    În timp ce Page Not Found - PentaxForums.com nu a returnat un 404, pagina nu a fost tradus (în mod evident, deoarece nu există nici un vbet init acolo), și, în plus, toate link-urile de la acea pagină a revenit 404 ca crr vBSEO a încetat să funcționeze.

Prin urmare, să luăm doar soluţie mai simplă şi salva pe noi înşine o durere de cap:

Cum de a preveni ca link-uri pe forum pentru traducerea de la?

În prezent, Pentax Lens opinie si baze de date Specificaţii - Indicele principal de (Un link) este rescris pentru a http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Vreau legătură într-rămân neschimbate.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •