Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 18 de 18

Thread: Link-uri pe forum pentru = eşec

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de moman View Post
    Ok, mulţumesc! Voi încerca acest lucru, dar am o întrebare mai mult.

Este posibil să dezactivaţi doar obţinute pentru acele zone şi au legătură în mod corespunzător punctul de la URL-ul? Am o bănuială că secţiunea în cauză nu se va traduce, deoarece nu este un plugin vBulletin (aceasta interogările numai PB separat).
    Aceasta nu trebuie să fie vB plugin - pur şi simplu trebuie să fie pagina generate de vB. A se vedea pe pagina noastră principală, descărca sau Cumpara acum secţiunilor - cei care nu sunt realizate de către orice plugin, dar sunt generate de vB. Deci, au şablon include global.php corespunzătoare şi aşa mai departe. Deci, astfel de pagini poate fi uşor tradus în mod te-am descris.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Voi încerca acest lucru cu htaccess, dar cinci dolari spune că nu va funcţiona. Secţiunea în cauză nu este necesar obţinute la toate, deoarece este extrem de tehnic, aşa că am doar doriţi să obţineţi în jurul valorii de bug-ul în care se traduce vBET link-uri externe care nu sunt neapărat parte din zona Vb.
    Am verificat site-ul tău. Este lucru bine - doar du-te la forumul dvs., pune niste obţinute şi a se vedea că urmărirea nu se adaugă la lensreviews ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am aplicat normele htaccess astfel cum se prevede în readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    În timp ce Page Not Found - PentaxForums.com nu a returnat un 404, pagina nu a fost tradus (în mod evident, deoarece nu există nici un vbet init acolo), și, în plus, toate link-urile de la acea pagină a revenit 404 ca crr vBSEO a încetat să funcționeze.

Prin urmare, să luăm doar soluţie mai simplă şi salva pe noi înşine o durere de cap:

Cum de a preveni ca link-uri pe forum pentru traducerea de la?

În prezent, Pentax Lens opinie si baze de date Specificaţii - Indicele principal de (Un link) este rescris pentru a http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Vreau legătură într-rămân neschimbate.
    Am scris clar ca site-ul trebuie să fie generate de vBulletin să fie capabil să-l traducă.

De asemenea, - nu văd ceea ce se scrie despre. Am fost acolo şi legătură într-lensreviews nu este modificat. Vă rog să-mi legătură într exact la pagina unde pot vedea această legătură într-rupt.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Vă rog să-mi legătură într exact la pagina unde pot vedea această legătură într-rupt.
    Du-te la PentaxForums.com - Pentax Photography Forum şi apăsaţi pe Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Este în categoria 4-a). Vei primi un 404.

Cu toate acestea, această legătură într-acelaşi lucru este în navbar (prima intrare în conformitate cu butonul "Opinii") şi nu ai un 404.

Vă mulţumim pentru ajutor. Eu încă mai cred că nu suntem pe aceeaşi pagină în măsura în care ceea ce este exact problema, deci nu ezitaţi să mă lase să ştiu dacă aveţi nevoie de explicaţii suplimentare. Unul mai mult timp, însă, problema este că

mysite.com / lensreviews / este rescris pentru a mysite.com / forum / PL / lensreviews atunci când aceasta trece printr-un link pe forum.

Am pus spaţii, astfel încât nu este URL-ul analizat.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Presupun că un fix rapid pentru acest lucru ar fi să se utilizeze vBSEO lui "Înlocuiţi" Legături Forum ", cu legături directe către adresele URL-ţintă". Cu toate acestea, după cum am folosi lovit de urmărire pentru link-uri externe mea, acest lucru s-ar rupe acest sistem.

Astfel, în conformitate cu postul meu de mai sus, haideţi să găsim soluţia corectă pentru acest lucru.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Du-te la PentaxForums.com - Pentax Photography Forum şi apăsaţi pe Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Este în categoria 4-a). Vei primi un 404.

Cu toate acestea, această legătură într-acelaşi lucru este în navbar (prima intrare în conformitate cu butonul "Opinii") şi nu ai un 404.

Vă mulţumim pentru ajutor. Eu încă mai cred că nu suntem pe aceeaşi pagină în măsura în care ceea ce este exact problema, deci nu ezitaţi să mă lase să ştiu dacă aveţi nevoie de explicaţii suplimentare. Unul mai mult timp, însă, problema este că

mysite.com / lensreviews / este rescris pentru a mysite.com / forum / PL / lensreviews atunci când aceasta trece printr-un link pe forum.

Am pus spaţii, astfel încât nu este URL-ul analizat.
    Acum îl văd. Cele 2 link-uri care vă scriu despre nu sunt aceleaşi. Una este exact - două au redirectionari, iar problema este chiar aici.

Acest lucru cu redirectionari merge de:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Deci, aici este adăugarea vBET limba pentru ca să înceapă cât mai legătură într-un forum si ai obţinute de urmărire pe. Apoi, va facut 2 redirectionari şi de fiecare dată vBET este adăugarea de urmărire obţinute.

Soluţie rapidă pentru tine de mai jos (nu testat - copie astfel din dosar şi să ne spui functioneaza). De asemenea, - ar trebui să reconfiguraţi pe forum pentru dvs. pentru a merge în cazul în care doriţi în primul redirecţionarea, dacă este posibil.

Remediere rapidă. Deschide vbenterprisetranslator_seo.php fişier, găsiţi linia:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    şi înlocuirea acestuia cu:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    De asemenea, vom căuta o soluție mai bună inclusă în vBET. În acest moment vBET verifică doar URL-ul original - nu ne-am gândit la o astfel de situație ca a ta. Redeschid această problemă. Va fi închis atunci când soluția oficială va fi inclusă în vBET
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-12-09 la 18:02.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Vă mulţumim! Am modificat codul de uşor, dar a făcut de lucru. Initial am avut de a pune "Pentax-obiectiv-review-caietul de sarcini-baza de date" pentru strpos, dar am mai schimbat in "-review", aşa cum am de asemenea, au PentaxForums.com-a treia părţi Pentax Lens Bază de date opinie - Indicele principal de care era redirecţionat în eroare.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Deci, acum, ambele / lensreviews / şi / userreviews / este redirecţionat în mod corespunzător.

Multumesc din nou!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim! Am modificat codul de uşor, dar a făcut de lucru. Initial am avut de a pune "Pentax-obiectiv-review-caietul de sarcini-baza de date" pentru strpos, dar am mai schimbat in "-review", aşa cum am de asemenea, au PentaxForums.com-a treia părţi Pentax Lens Bază de date opinie - Indicele principal de care era redirecţionat în eroare.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Deci, acum, ambele / lensreviews / şi / userreviews / este redirecţionat în mod corespunzător.

Multumesc din nou!
    3.3.0 are parametru suplimentar "Ignoră URL-uri" - se va păstra adresele URL de urmărire ales din traducere. Vă rugăm să verificaţi-l

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •