Da bine, eu sunt în aşteptare pentru cea mai recentă versiune. Ca potrivit Michal suntem să aştepte. Deci, eu chiar sper va fi disponibil foarte curând, aşa cum sunt pierde membri mai mult şi mai mult în fiecare zi.
Da bine, eu sunt în aşteptare pentru cea mai recentă versiune. Ca potrivit Michal suntem să aştepte. Deci, eu chiar sper va fi disponibil foarte curând, aşa cum sunt pierde membri mai mult şi mai mult în fiecare zi.
De asemenea, vă rugăm să reţineţi că în traducere Google API v2 stabiliţi ti limitele-te. Aşa cum Radek scris - cea mai recentă versiune de vBET au soluţie pentru API blocat de furnizor - vom trece la un alt şi dacă toate limitele sunt atinse, apoi Traducător manechinului arată textul original. Am să presupunem că să-i elibereze ieri noua versiune, dar datorită unor probleme cu internet ce a fost reprogramată (ştiu este banal, dar a fost week-end, pe excursie şi celofan internet nu a funcţionat, să presupunem că a). În această săptămână vom lansa o altă versiune care corectează problema cu marcajul furnizori ca indisponibile de prea multe ori. Ultima versiune marchează ca nu sunt disponibile atunci când orice eroare vine de la furnizorul de traducere. Acest lucru nu este necesar - am descoperit că Microsoft traducere API trimite comunică diferite pentru probleme cum ar fi "serverul prea ocupat", "timeout". Pentru astfel de erori nu avem să ia în considerare că limitele sunt atinse. Astfel încât următoarea versiune va repara şi ia în considerare furnizor traducere disponibilă numai pentru mesajele speciale care în mod clar, spune limita respectivă este atins.
Răspunde la întrebarea tu despre plătit traducere Google API v2. Vă rugăm să chiar du-te Admin CP - > vBET - > furnizorii de traducere şi veţi găsi acolo descriere cum să înceapă cu traducere Google API v2 (there's link-ul şi explicaţie cum să obţineţi API-cheie). Vă rugăm să reţineţi că v2 este plătit Deci, tu poţi a considera la verificarea limitelor, poate elimina unele limbi şi ignora unele pagini pentru a face mai ieftin. Preţurile sunt controlate de către Google, astfel încât ne can't scimbare it.
Ai nevoie de mai mult ajutor aici?![]()
Sper doar că va fi capabil de a utiliza noua versiune cu lui API gratuit! Nu am o problemă cu mergi la plătite, dar google are nevoie de un card de credit pentru că, şi am trăi şi lucra în China, şi care nu acceptă orice card de credit chinez de plată. Aşa că am sînt înşurubează. Am încercat pentru a afla despre microsoft plătit API, dar nu ar putea afla de unde să se aplice pentru asta.
Următoarele versiuni încă va sprijini traducere Google API v1 (atâta timp cât există) şi drum liber Microsoft traducere API (atâta timp cât există).
Dacă aveţi întrebări despre plățile pentru Microsoft traducere API vă rugăm să întreb aici: mtcont@microsoft.com
Conform informaţiei pe care ne-am luat de la Microsoft după 30 martie 2012 oricine va fi obligat să utilizeze paid traducere de Microsoft traducere API chiar dacă veţi utiliza caractere gratuit doar 2 milioane pe lună. Asta înseamnă că Microsoft va fi încă gratuit pentru acest contingent. Încă va fi necesar să utilizaţi Microsoft Azure Marketplace:
Ai nevoie de mai mult ajutor aici?Iniţial Adăugată pe site de Mail from Microsoft
![]()
Ultima modificare făcută de vBET; 19-10-11 la 21:18.
Multumesc pentru info Michal. Atât oameni fără carte de credit nu va fi capabil la spre folos google sau Microsoft. Deci, prin urmare, vBET va fi de nici un folos pentru mine. Acest lucru este cu adevărat cel mai rău ştiri vreodată!
Nu sunt sigur despre Microsoft plățile metode acum. Şi desigur noi nu au nici o idee Google va adăuga noi metode de plata - acest lucru este de influenţa noastră. Vă rugăm să cereţi Google mai multe metode de plată.
De asemenea, în conformitate cu această informație la unul dintre utilizatorii noştri: http://www.vbenterprisetranslator.co...ID-MS-API.html
Microsoft are subscriere (nu ca Google care taxele pe fly) - aşa că ar trebui să fie disponibilă să plătească cu multe metode. Înţeleg că Google trebuie să li se permită să perceapă automat. Dar Microsoft are doar un abonament, aşa că ar trebui să fie permis să plătească prin orice metodă (in avans). Vă rugăm să doar verifica it. Vom merge acolo după următoarea versiune de vBET 4.x. În acest moment nu ştim detalii încă.
Ai nevoie de mai mult ajutor aici?![]()
Am actualizat doar 4.4.4 și după 2 minute nu am nici o traducere furnizorilor disponibile. Atins limita pentru google şi Microsoft. Botul de acestea necesită un card de credit pentru a merge pentru plătit API, dacă te duci pentru un abonament sau nu. (Microsoft) Deci, acum vBET este de nici un folos pentru mine, şi eu sunt sigur că există mulţi proprietari de Forumul fără carte de credit, sau că nu îşi pot permite traduceri plătite. Acest lucru este un coşmar!
Dacă aţi ajuns la limitele apoi trebuie doar să aştepte până când acesta este disponibil din nou. Vă rugăm să reţineţi că Microsoft are lunar şi pe oră limită, astfel încât dacă nu depăşiţi limita de lunar încă, apoi veţi avea în curând traduceri noi (vBET verificări fiecare 10 minute furnizorul are este disponibil din nou).
Google are pentru sigur al doilea limita (nu ştim ce altceva).
Vă rugăm să reţineţi faptul că Microsoft chiar şi după 2012 martie va oferi API pentru drum liber cu limita lunară de 2 milioane de caractere (acum este 4). Noi nu au nici o idee vor a fi tăiate sau nu. În acest moment este cunoscut că va exista o limita gratuit disponibile.
Despre metodele prețurile și plăți - încă o dată contactaţi cu furnizorii de traducere - ce te astepti noi de a face despre it?...: /
Vom adăuga suport pentru mai multe API-uri atunci când este posibil. Încă mai am nu au o influență în termeni de 3rd petrecere furnizorii de traducere. Vă rugăm să directe probleme direct la locurile unde cei poate fi rezolvată.
Ultima modificare făcută de vBET; 21-10-11 la 03:04.
Eu nu sunt vina vă pentru acest Michal, ştiu că nu este vina ta. Faptele sunt doar că nu va fi capabil la spre folos vBET cu API gratuit! Forumul meu este prea mare, iar limitele sunt atinse în termen de 30 de secunde. Deci ce bine care face mine? Şi am contactat deja furnizorii de traducere. Nu există nici o altă cale să plătească. Deci, din nou, nu vina ta, dar Randează vBET caduc pentru forumuri mare.(Dacă nu aveţi un card de credit) Şi asta e un fapt!Despre metodele prețurile și plăți - încă o dată contactaţi cu furnizorii de traducere - ce te astepti noi de a face despre it?...: /
Vom adăuga suport pentru mai multe API-uri atunci când este posibil. Încă mai am nu au o influență în termeni de 3rd petrecere furnizorii de traducere. Vă rugăm să directe probleme direct la locurile unde cei poate fi rezolvată.
Atâta timp cât puteţi să vă rugăm să staţi cu vBET - suntem în căutarea de alţi furnizori de traducere, piaţa se schimbă tot timpul...
De asemenea, - dacă nu utilizaţi Google v1 mai vă rugăm să dezactivaţi cache-ul de curăţare. Lasă să umple cache-ul. Ştiu că ai forumului mare, dar presupunând că aveţi o cache poate limitele gratuit va fi suficient pentru a acoperi mesajele noi. De asemenea, aveţi posibilitatea să setaţi vBET să ignore unele pagini care consideraţi că nu sunt importante pentru traducere. De exemplu - RSS canale se schimbă tot timpul. Poate că vă va renunta traduceri în arhiva... Poate că alte locuri...
La scurt timp - vă încurajăm să ia în considerare modul de utilizare încă vBET cu limitări nou pune de 3rd petrecere furnizorii de traducere. Şi din nou - ne-o dorim pentru a sprijini mai mult.
Aveţi nevoie de mai mult ajutor aici? Sau poate ne-am stabilit problema ca rezolvate?