Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 17 de 17

Thread: Uninstall Problemă - MySQL Eroare

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

poate o oferi o soluţie astfel încât să putem dezinstala? THX

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tsak76 View Post
    maube are de a face că am şterge toate grupurile secundare care se adaugă vBET
    Acest lucru este mare sugestie. Această interogare este de fapt se execută în timpul Curăţire de usergroups suplimentare. Noi nu a fost capabil de a reproduce, deoarece am fost de testare vBET - aţi modificat vBET, astfel încât acest comportament nu este chiar un bug, doar Depanarea problemelor legate de modificările personale în vBET. Şi care este de ce aveţi (gol) în interogarea (roluri vBET nu a fost găsit şi cele să presupunem că există).

OK deci pentru a evita această problemă vă rugăm să:
    1. Deschide fisierul / Include / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Căutare:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Comentariu sau eliminarea organului său de întreg - everyting până la închiderea} înainte de funcţia vbet_removeGroupFromMembers (Dar fără el)
    NOTĂ: acest indiciu nu este testat și presupune că ați eliminat deja roluri suplimentare vBET, deci nu aveți nevoie de curățare în timpul dezinstalării.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET, din păcate, este încă foarte instabilă, acest lucru sa întâmplat la site-ul meu, de asemenea, şi am avut de a face un upgrade vb pentru ao repara. acum văd exact acelaşi lucru şi aici, astfel vBET sale legate de

Încărcat cu ImageShack.us
    Aceasta este la subiect pentru acest thread. Pentru noua emisiune deschide nouă temă. La scurt timp - cel mai probabil este nu un bug şi tu tocmai a fost blocat de furnizorul de traducere. Nu mai multe aici - vă rugăm să deschideţi nouă temă, dacă aveţi nevoie de asistenţă în acest domeniu. Aşa cum am înţeles nu este un caz, pentru că eşti în timpul dezinstalaţi vBET.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Acest lucru este mare sugestie. Această interogare este de fapt se execută în timpul Curăţire de usergroups suplimentare. Noi nu a fost capabil de a reproduce, deoarece am fost de testare vBET - aţi modificat vBET, astfel încât acest comportament nu este chiar un bug, doar Depanarea problemelor legate de modificările personale în vBET. Şi care este de ce aveţi (gol) în interogarea (roluri vBET nu a fost găsit şi cele să presupunem că există).

OK deci pentru a evita această problemă vă rugăm să:
    1. Deschide fisierul / Include / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Căutare:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Comentariu sau eliminarea organului său de întreg - everyting până la închiderea} înainte de funcţia vbet_removeGroupFromMembers (Dar fără el)
    NOTĂ: acest indiciu nu este testat și presupune că ați eliminat deja roluri suplimentare vBET, deci nu aveți nevoie de curățare în timpul dezinstalării.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor
    am şters-o dar atunci când încearcă să dezinstalaţi..

eroare fatală: chemare la spre undefined funcţie vbet_removeDefaultLanguageGroups() plugin.php(1522): Evald() code on linie 14
    Ultima modificare făcută de tsak76; 05-10-11 la 16:53.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

am şters-o dar atunci când încearcă să dezinstalaţi..

eroare fatală: chemare la spre undefined funcţie vbet_removeDefaultLanguageGroups() plugin.php(1522): Evald() code on linie 14
    Tu nu să presupunem că pentru a elimina funcţia - doar corpul său (aşa că totul după semnarea funcţia şi înainte de închiderea}). Funcţia sine trebuie să rămână. Ne pare rău dacă nu am face clar.
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-10-11 la 00:46.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aveţi încă nevoie ajutor aici sau ultima răspuns permite a rezolva problema?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici un răspuns - presupus că este rezolvată. Dacă problema încă există doar scrieti aici.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •