Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 5 de 5 FirstPrimul ... 345
Rezultate 41 a 46 de 46

Thread: ERORI MAI - Tu unitate mine nebun.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să rețineți că vBET 3.5.0 este în BETA ETAPA si este clar descris în sectiunea de download:
    Ultimele Descarca BETA (instabil) Versiune pentru vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Este descrisă în mod clar faptul că această versiune este instabilă - toată lumea foloseşte versiunea BETA pe riscul propriu şi el este conştient că aceasta este instabilă.

Versiunea BETA este o parte normală a fiecărui dezvoltare de software - vBulletin şi alte mod-uri, de asemenea, sunt puse în versiune beta.

În caz de probleme - doar notifică-l la noi astfel încât să putem rezolva şi, dacă este critică reveni la cea mai recentă versiune stabilă, care este încă disponibil în sectiunea de download

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    Ei o pierdere de timp, oricum, limita de SM este 4m caractere de o lună.

Când am activat v2 google am folosit 4m caractere în aproximativ 15 minute.

Chiar dacă am vrut să plătească $ 1000 pentru 50 milioane de caractere (maxim pe lună) de la Google, ID-ul le utilizeze în zile.

Acest MOD este mort, cu excepţia cazului în vBET poate găsi o cale liberă pentru ca acesta să continue.
    Quote Iniţial Adăugată pe site de r.dziadusz View Post
    Aşa cum am spus că lucrează la idei care ar putea ajuta-ne să îmbunătăţim produsul nostru în fiecare zi, este problema încă existente?
    Iată ceea ce cred eu.

MS limită a fost atinsă deja.

Deci, ...

Ce soluţie există acum? Nu am nici o modalitate de a traduce face eu!
    Quote Iniţial Adăugată pe site de r.dziadusz View Post
    Dacă sunteţi sigur că vă sunt blocate de către Google (dacă nu poţi să faci tet de aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728), Puteti scrie pentru a le pentru a reaccess IP-ul (este, de asemenea, spune în mesaj i-ai dat), în cazul în care vei folosi nu "doar google", astfel încât, în principal API Microsoft va ajunge la limitele mai lent

De asemenea, vă rugăm să reţineţi că nu se pot schimba vBET google / MS limite, acum oferim, de asemenea, API Google v2 pentru utilizatori comerciale, dar cautam un alt mod de a traduce
    Deci, ce se întâmplă atunci când Google a opri v1 API?

Atunci, ce este soluţia?

Aceasta nu este o rezolvare pe termen lung, este.
    Vreau să împărtăşiţi soluţia mea alternativă

Cred ca acest mod nu va fi mort, şi vor fi merge mai departe, datorită potenţialului său de bază: mai mari nostru pe forum pentru, trafic şi a veniturilor, precum şi vbulletin timp încă utilizate ca primă alegere pentru software-ul pe forum pentru. Nu va fi întotdeauna soluţie, şi nu să fie mereu singur

i am sugerand din nou cererea mea caracteristică aici:

Manual de editare alte obţinute cache limba rezultat /, de către admin

sa nu motor de traducere nevoie acolo de la toate (deci nu de rupere tos nimeni sau limitare), doar manual obţinute de către om, nelimitată, în condiţii de siguranţă, iar cel mai bun rezultat de traducere, În funcţie de cât de mult persoana traducerea abillity. Admin / personal / moderatori / membrii pot participa pentru a ajuta la traducere manualul

de fapt, deoarece încă nu oferă această facilitate a solicitat încă de anul trecut în fir de mai sus, eu şi unul dintre angajaţii mei făcut deja acest lucru pentru anumite post, aproximativ 20.000 de post in cateva luni se adaugă manualul traduce, lucrările împreună cu Google Translate în acest post. Methode sale nu perfectă, dar eu sunt mulţumit cu el destul, şi toată lumea să înţeleagă rezultatul de traducere, până când cererea pentru feature mai sus sunt date

Deci, i-am edita doar postul, de admin / personal, deoarece acestea pot edita posta oricine, şi se adaugă această sub mesaj original, (eliminaţi spaţiul de după / notranslate, şi / quote) să facem să funcţioneze în post ta

[Quote]
    Acest manual este un text traduce (sau manuală a imaginii informaţii traduce)
    [Notranslate]
    Textul dvs. manualul traduce aici
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

Rezultatul sunt ca această

pentru că experimentul şi experienţa până în prezent, personalul meu a ajuns prea mici trucuri, pentru a face un manual de traducere mult mai repede, chiar nu am dat seama înainte, astfel încât nici o problema pentru viteză obţinute manual pentru mine, în cazul în care această facilitate poate solicita date
    Ultima modificare făcută de basketmen; 30-09-11 la 18:48.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. Tocmai am citit firul întreg de la început şi, de asemenea, au mai multe informaţii despre această problemă.

Google Translation API V1 se pregăteşte să fie închis, astfel încât au pus restricţii mai mult ceea ce nu este surprinzător - acest lucru a fost anunţat luni în urmă.

Ştergerea întregului cache-ul nu a fost o idee inteligentă. Vă puteţi plânge acum că va fi scump pentru tine de a traducerilor Gor (pe care aţi avut deja gratuit), dar este inutil - este API-ul Google Translation v2 care taxele nu ne-aţi. Vă rugăm să plânge punctul dvs. la Google. Aici putem spune doar că am observat opinia dumneavoastră şi nu avem nici un impact în acest domeniu.

Vă rugăm să folosiţi Microsoft tester pentru a determina ceea ce este ceva in neregula cu conexiunea Microsoft. Dacă nu vă rugăm să trimiteţi detaliile de acces la fel ca Radek aţi întrebat înainte de astfel vom fi capabili de a verifica ceea ce se întâmplă.

Vom adăuga cu plăcere orice alt API de traducere care Termenii și condițiile permit acest lucru. vBET este deja pregătit să adauge cu ușurință noi furnizori de traduceri. Vă rugăm să indicați pe oricare dintre cele pe care doriți să le acceptați în vBET

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi oţel nevoie de ajutor în acest domeniu? În cazul în care produsul este deja dezinstalat apoi am presupune că nu este mai mult nevoie de ajutor în acest domeniu - dreapta?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Deci, cum aveţi de gând să servească clienţii NOU Michael?

Cum sunt ele menite sa traduce forumuri BIG noi de la zero.

Software-ul dvs. este acum inutil, cu excepţia cazului te trezeşti şi să găsească o cale pentru oameni să-l folosească.

Sincer i dont grijă, i se poate să luaţi sau lăsaţi-l.

Este vă că nu mai are o afacere.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acelaşi mod ca şi până acum. vBET bun început oferă traduceri de furnizor extern traducere. Acum putem sprijini mulţi furnizori - astfel noi servicii clienţii noştri chiar mai bine decât înainte.
    Cineva utilizează vBET este conştient despre furnizorii de traducere extern şi el ştie că el trebuie să fie capabil de a utiliza aceste servicii. Aceasta este inclusă în vBET License - ne sunt clare despre asta.

Cine sunt ei? Şi de ce eşti mă întreabă despre deciziile alţii? Dacă sunteţi mă întreabă despre informatii pentru forumuri astfel de aici sunt câteva:
    1. Adauga la pagini de vBET ignorat ar fi conţinut multe credeţi că nu este importantă pentru traduceri
    2. Utilizaţi servicii gratuite prima traducere
    3. Pentru a evita atingerea traducerile libere limita prea repede - limită de limbi acceptate. Adaugă noi din când în când atunci când memoria cache este plin.
    4. Chiar dacă utilizaţi traduceri plătite - limită limbile acceptate la cele care credeţi că sunt cele mai importante pentru dvs. pe forum pentru. Şi chiar şi atunci limita de mai mult - după ce timp aveţi posibilitatea să adăugaţi mai multe limbi, dacă veţi găsi că costurile sunt OK pentru tine.
    5. Dacă nu utilizaţi Google Translation API v1 - nu goliţi memoria cache şi a bazei de date dezactiva de curăţare automată, sau cel puţin cache timpul de schimbare să trăiască mult mai mult timp (a se evita plata pentru traduceri acelaşi)
    6. Evitaţi traducere de SPAM, prin verificarea posturi până la acestea sunt publicate.
    7. Căutați alte servicii de traducere pe care Termenii și condițiile le permit să le adăugați în vBET și să ne anunțați despre acestea - vom sprijini cu plăcere cât mai multe API-uri de traducere posibil
    Acestea sunt câteva indicii care a venit la mine acum.

Software-ul nostru are în continuare acelaşi lucru ca şi mai înainte (şi chiar mai bine), asa ca este foarte util. Acesta poate fi mai scump, dar este la fel de util cum a fost înainte şi chiar mai mult, pentru că vom adăuga noi caracteristici

Ai nevoie de mai mult ajutor în acest fir?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici un răspuns - presupune că ajutorul nu mai este nevoie de aici. În caz dacă este - scrieti aici, vom schimba stare pentru a deschide din nou.

Pagina 5 de 5 FirstPrimul ... 345

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •