Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Editor problemă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Question Editor problemă.

Sunt confruntă cu o problemă editor pe pagina mea vbcms. Acum, acest lucru se întâmplă doar pentru admini. Ori de câte ori un articol care vizionează editor lipseşte. Când vizualizaţi acest articol ca un membru normal editorul este arată bine. Am stabilit că aceasta este de fapt o problemă vBSEO, dar, din păcate, din cauza politicii vBSEO despre vBET eu nu pot primi nici un sprijin. Deci, sper că va fi capabil sa ma asiste. Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dacă aceasta este problema vbseo vă rugăm să mergeţi la echipa de vbseo pentru sprijin. Vă rugăm să verificaţi nu lor, cum ar numit "politica" este în regulă în funcţie de licenţa lor, dacă doriţi. În cazul în care este şi ei au dreptul de a refuza sprijin pentru forumuri având oricare alte mods (într-adevăr o prostie), vă rugăm să faceţi ceea ce este necesar pentru a obţine sprijinul lor. Aveţi posibilitatea să dezactivaţi temporar mods dvs., backup-ul fişierelor editate vbseo şi încărca una originală. Apoi, ei vor avea nici o scuză pentru a refuza sprijin. Noi nu poate fi responsabil pentru alte produse, nici alte echipe de produse de sprijin ... Mai ales atunci când utilizează aceste echipe se află faţă de propriile noastre de produse şi practici pe care eu chiar sper nu sunt legale.

Noi nu suntem în măsură să sprijine vbseo cod - noi pur şi simplu nu ştiu - nu este produsul nostru.

Aveti nevoie de ajutor referitoare la vBET aici?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Puteţi şterge acest Michal. Scuze. Am reusit sa obtinem acest lucru, stabilite prin mine. Ea a avut nimic de-a face cu vBET.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare Multumesc pentru informatii!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •