Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: vBET şterge - crawl eroare 100.000

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default vBET şterge - crawl eroare 100.000

Am folosit un an în urmă pentru o perioadă scurtă de timp vBET3. Adresa mea de web este: MUHAKEME.NET FORUMU. De la un an primesc "accesa cu crawlere erori" la google. Muhakeme.net meu are erori de accesare cu crawlere în peste o sută de mii de pagini, deoarece vBET URL-ul produsului. Eu am puncte de rău la google şi pedeapsa acum. I-am scris, de asemenea, cu ajutorul google şi mi-au spus din cauza miilor de "accesa cu crawlere eroare" în peste 100 de pagini acest lucru ar putea întâmpla.

Am şters din produsul FTP mea. Uneori mă uit "Cine e on-line" şi văd că Google este in cautarea mea de pagini traduse vechi.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună, văd că licența ta este expirată, așa că presupun că ai folosit versiunea vBET veche. Vă rugăm să rețineți că vBET3.x are de fapt 0 (zero) bug-uri deschise

Deci, dacă doriți să utilizați vBET fără probleme, este întotdeauna cel mai bun mod de a utiliza cea mai recentă versiune care au corectat bug-uri vechi Puteţi să vă reînnoi licenţa şi a obţine cea mai recentă versiune. Vă rugăm să reţineţi faptul că reînnoiască costă doar $ 30. Aveţi posibilitatea să reînnoiască la punctul de descarcare.

Reţineţi, de asemenea pentru viitor - va vom oferi suport gratuit. Deci, cea mai bună idee este de a scrie atunci când aveţi orice problemă, în loc de a lua propriile acţiuni care au făcut un alt probleme.

Despre eliberării efective - Google căutarea paginilor vechi. Vă rugăm să adăugaţi doar regula corespunzătoare, care va redirectiona astfel de cereri la pagina pe forum pentru dvs. principal. Google va opri căutarea după un timp (ce îi va spune că aceste pagini sunt mutate).

Va rugam sa ne dea exemple de dumneavoastră nu legăturilor existente - vom scrie vă regulă corespunzătoare
    Ultima modificare făcută de vBET; 18-07-11 la 11:58.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici un răspuns - considerat de sprijin nu este necesară. Vă rog să scrieţi aici, în cazul în care aveţi nevoie în continuare de sprijin în acest caz.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •