Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Svetainės URL suklastotas ar realus?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Default Svetainės URL suklastotas ar realus?

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    Pirmą kartą noriu pasakyti, kad manau, vbet už išradinga produkto, kad kiekvienas proc verta išlaidas, kurias ji

Sitemaps yra teisingi URL adresų panašus į šį:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ar tik URL panašus į šį:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Aš klausiu, nes man, kad yra pagrindinis pardavimo taškas. Dėl URL panašus į šį:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    ir medis yra nesąmonė, nes jie naudoja 301 nukreipti į
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    būti perduota ir Sitemaps turėti teisingą URL nėra ne tuos.

Taip pat norėjau paklausti, ar perrašyti į Sitemap URL ir forumuose, aš naudoju tik forumo URL nėra thread URL į sitemap

labai ačiū už pagalbą

PS kodėl siųsti indėlis yra tai, kad draudžiama skelbti nuorodas į kitas svetaines, kai aš ne daryti, kad? Aš parašė tik dėl šio pusplapio kairėje

Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

Šiuo metu, kai jums integruoti vBET Sitemap Generator jums slenksčio nebuvo išversti nuorodos, struktūra. vBET verčia nuorodos į jūsų forumą, todėl "Google" ir kiti vorai rasti ir indeksuoti jūsų išverstų puslapių.

Atkreipkite dėmesį, kad mes jau planavome sprendimas remti struktūra kartos su jau išverstas nuorodos (skaitykite čia norėdami sužinoti daugiau: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Mes neturime išleidimo datą tai dar. Pirmiausia mes pridėsime kitų vertimo variklius paramos vBET3.x (dabar ji yra tik vBET4.x), ir po to mes įgyvendinti kitas funkcijas, įskaitant paramą išverstas nuorodos Sitemap Generator. Prašome nepamiršti, kad integracija nėra būtini ne visi Sitemap Generator - tai tik padės "Google", kuri tikriausiai jūsų puslapių indeksuojami greičiau, dar tas bus indeksuojami vistiek dėka "Google" robotai.

Jei turite kokių nors ateities klausimų, prašome tiesiog paklausti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Translated text
    wow greitai reaguoti, ačiū.

Gerai tai gerai, kad tai yra planuojama integruoti išverstas URL struktūra.

"Google" siekia, deja, tik tam tikrą skaičių URL, kurie peradresavimai 301, kad ši funkcija būtų labai naudinga ir svarbi.
    Aš bent mano forumas be šią funkciją maždaug 26.000.000 301 nukreipimus kad "Google" būtų nubausti

Aš perskaičiau per šį čia: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Taip pat planuojama, kad forumai adresų įtraukta į sitemap?
    Iki šiol tik pokalbio URL turi būti įdėta.

Aš turiu 1200 Forumo ir 500.000 todėl tik mano Svetainės URL forumuose, kad būtų svarbu man, kad savo forumo URL Sitemap,.
    Ar tai įmanoma?

Paskutinis klausimas.
    Ar įmanoma nevykdymo visą forumą vienos kalbos į kitą kalbą?

Pavyzdys.
    Turiu Vokietijos forumas ir kad tai visada bus rodomas ir kiekvieno anglų kalba, tai yra įmanoma?

Nes aš galėtų padaryti kopijas forumą savo domenų įvairiomis kalbomis
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu integracijos procedūra Sitemap neapima pridėti Forumas Nuorodos išverstų puslapių. Žinoma tai yra įmanoma - tik mes ne klausimas apie tai prieš, kad mes ne rūpintis prieš.

Ar turite daugiau klausimų

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Translated text
    Gerai, nes klausimo; =)

Taigi, aš priėmė Vokietijos forumas (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ), Taip pat nori, kad anglų vartotojas gali skaityti šį.
    Tada aš įdiegti VBET ir aš URL adresu
    HTML Code:
    deutsch.de
    vokiečių kalba ir
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    anglų kalba. tai ok, jei aš noriu, kad vokiečių ir anglų kalbomis vartotojai dalis platformą kartu.
    Bet jei aš noriu, kad vokiečių ir anglų kalbomis vartotojai turi savo Forumas tada jis bus geriau man padaryti Forumas kopiją
    Tada aš turiu du Vokietijos forumuose.
    vieną domeną į
    HTML Code:
    deutsch.de
    Vokietijos ir vienas naudotojas dėl domeno
    HTML Code:
    englisch.com
    anglų vartotojams. Tai leidžia vartotojui nuskaityti senosios anglų vokiečių įnašai į forumą englisch.com abejo, turėtų būti anglų kalba pagal nutylėjimą.

Taigi aš turėjau dviejų nepriklausomų valdybos nepriklausomų kiekvienas turi savo kalbą ir savo domeną.

Aš išreiškiau savo mintis suprasti?

Yra labai naudingas.
    "Google" neindeksuoja 10.000.000 puslapiuose iš domeno.
    Bet 10 milijonų puslapių indeksuojami Google 50 domenai
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo Alpha; 28-06-11 prie 15:33.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tokiu atveju jums nereikia vBET ne visi ... Jūs tiesiog farm 50 viena kalba forumuose. Taigi, kas už vertimą? Prašome turėti omenyje, kad tai bus labai brangus - 50 licencijų diskusijos ir galbūt kitas mokamas įskiepių. Turėti 50 lentos bus suvartojama daug daugiau resursų (procesoriaus, atminties).

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Translated text
    Deja, tai nėra taip paprasta.
    Turiu Vokietijos forumą, kuris yra 1.500.000 pranešimų. Šie darbai yra žinoma, taip pat visomis kalbomis.
    Pagrindu, kaip ir pagrindinis, nes ji buvo.
    Žinau, kad galiu būti 50 naujų forumų tik todėl, kad daro kokią nors prasmę.
    Kodėl turėčiau būti 50 naujų forumai tuštumos priežasčių, bet jei turiu 1.500.000 pranešimų, turinio?
    Bet tik viena kalba
    Šis turinys atspindi ekonominis veiksnys gali būti padauginamas į įvairias kalbas.
    Tik 100x veikia geriau ant atskirų domenų, dėl kurių valdyba tada gali versti kurti nepriklausomas pozicijas.

Pirmasis išlaidų veiksnys yra nepagrindinė veikla. Vokietijos forumas mažiau serverio išlaidas 100-200 **** nuopelnus.
    Jei anglų kopiją pasiekti tik 10% orumo, kad vis dar būtų pelningi. Nėra naują serverį kaina esamų serverių forumuose nėra užimtas turėti pakankamai rezervų. Tai patirti tik licencijos kainą.
    Be to, aš nenoriu, kad 50 forumuose iš karto, bet po kitas visada

Bet manau, kad radau sprendimą.
    į Htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Jei faktiškai dirba.

Bet atgal į pranešimą
    Gerai bandysiu rasti ką nors sau, kurie gali integruoti forumo URL žemėlapis.
    Tada aš pirkti VBET.
    Dėkoju už pagalbą

ir ačiū už tai puiki programa,
    Original text

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •