Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Extra grupurile de adăugat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Extra grupurile de adăugat

Bună, nu avem cu adevărat nevoie de a avea 60 (ish) grupurile de noi?, Aceasta va fi o durere absolută trece prin fiecare unul schimbarea permisiunilor pentru mods mea si hack-uri.

Putem scăpa de ei?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Puteţi explica mai bine? grupurile de utilizatori? vrei sa spui - vBET grupurile de limbă?.
    Ce carne, pe care utilizatorii pot schimba setările de vBET?

Mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bună Kamil, mulţumesc pentru răspuns, atunci când faceţi upgrade la 3.4.0 pentru vb3.8.6 am constatat că fiecare limbă unică a acum grup propriu în Admincp> Grupuri> Grup Director şi cele mai multe dintre ele au utilizatorilor secundar, problema este i-au unele modificări şi hacks adăugată pe care necesită administratori pentru a seta permisiunile pentru fiecare grup de utilizatori, asa ca acum trebuie sa plec la un fiecare pentru a dezactiva toate permisiunile.

Mi se pare exagerat să pună fiecare dintre utilizatorii într-un grup secundar, ceea ce este punctul de ea?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

vBET face AUTOMAT grupurile de utilizatori şi se adaugă la grupurile de după după setarea limba principală (limba în ghidul de usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Eu nu-l înţeleg, vă poate explica mai bine?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am mods sau hack-uri de la vb.org & unele particularizate, de exemplu, am un mesaj numit vb şabloanele şi în setările de grup de utilizatori pentru fiecare grup de utilizatori aţi stabilit dacă acestea pot folosi şi părţi ce mod special, de mod sunt disponibile pentru a le , toate grupurile de utilizatori noi, care au adăugat vBET seta permisiuni pentru a permite utilizarea acestui mod, dar acestea nu ar trebui să li se permită, i-au terminat aproape trece printr-le pe toate oprirea toate aceste permisiuni a fost o adevarata durere. De ce au nevoie să fie puse în grupurile de pe primul loc?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

aici, aveţi această opţiune descris:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

în al doilea rând - grupurile de vBET nu sunt conectate cu orice permisiuni asa ca poate aceasta este bug mod, dar eu nu pot spune sigur.

Daţi-mi un nume pentru unul de la mods dvs. şi adresa URL la acest mod (ar trebui să fie gratuit) şi o voi verifica pe forum mea de test (şi, desigur - a scrie cum de a reproduce o pas cu pas)

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •