Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Ciudat e-mail-uri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Ciudat e-mail-uri

Un membru pe forum pentru plâns despre acest lucru:

Un exemplu dintr-un e-mail:
    Stimati Bart,
    rparmar are doar un raspuns la un fir v-aţi abonat la intitulat - FA Limited Club - pe forum Pentax SLR Discuţie Lentile de PentaxForums.com. Dacă doriţi pentru a posta un răspuns, vă rugăm să deschideţi firul urmând link-ul de mai jos. Nu răspundeţi la acest e-mail.
    Acest subiect este situat la:
    FA Limited Club - Pagina 32 - PentaxForums.com
    Aici este mesajul pe care tocmai a fost postat:
    <!--START vBET nu tradus zona-->
    --- Citat (Original de brecklundin) ---
    Plus am forţat în folosind-o pentru că am expediat doar de pe 35ltd pentru o 43ltd ... o copie perfect mare a 35ltd şi încă nu am putut rezista ispitei de argint mai mult.
    --- End Quote ---
    <!--sfârşitul vBET nu tradus zona--> pot să se refere la asta! Am tranzacţionate DA35 meu pentru un DA12-24, pentru că a fost mai important pentru mine de a avea aceste lungimi focale acoperite. Dar am tinut FA43. Deşi este mai practică decât DA35 găsesc se umple o nişă specială.
    Acest lucru nu poate fi cel mai bun exemplu tehnic a cristalinului în uz, în special cu post-procesare, dar îmi place. (Şi aşa nu dansatoare.) FA43 loveşte din nou în cazul în care FA77 ar fi fost prea aproape de o cultură.
    Angie Smalis dansuri Domenii Nimic
    Imagine: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis dansuri Domenii Nimic de pe Flickr - Photo Sharing!)
    S-ar putea fi, de asemenea, alte răspunsuri, dar nu veţi primi notificări nici mai mult până când le vizitaţi din nou pe forum.
    Toate bune,
    PentaxForums.com

Nu toate e-mail arata ca aceasta.
    una pentru un post de Eaglerapids Fi nu arată acest lucru.
    Una pentru un post de pcarfan la fel de buni.
    Poate rparmar şi pcarfan nu a stabilit încă limba lor?
    Nici I.
    Este aceasta deoarece nu toată lumea şi-a stabilit lor limbă? Dacă da, există o interogare MySQL care le pot utiliza pentru a seta limba fiecăruia în engleză?

Multumesc!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc pentru nota. Am deja a inceput sa lucreze pentru a elimina comentariile vBET din e-mailuri, dar pune-l înapoi din cauza altor priorităţi. Vom reveni la această sarcină pentru a se asigura că observaţiile vBET nu sunt incluse în e-mailuri.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, pot confirma acest lucru, de asemenea. Vă mulţumim pentru a lua grijă de acest lucru prea vBET.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Multumesc! Să sperăm că upgrade la versiunea bugfix (eu sunt presupunând 3.3.0) va fi relativ nedureroasa!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am primit email-uri 800 în această dimineaţă, cu toate

numele de utilizator: <!--START vBET nu tradus zona--> neinregistrat <!--sfârşitul vBET nu tradus zona-->
    Classname: vB_Database
    Versiune MySQL

şi am primit doar un alt 75 emailuri de acest gen.

Ştiu că aţi explicat înainte, dar eu nu înţeleg de ce acest lucru se întâmplă.

Plus Primesc anunţuri masive server de încărcare de pe serverul meu dedicat.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de moman View Post
    Multumesc! Să sperăm că upgrade la versiunea bugfix (eu sunt presupunând 3.3.0) va fi relativ nedureroasa!
    Ca întotdeauna actualizare va fi trivial - încărcaţi doar fişiere şi de import de produse fişier

3.3.0 De asemenea, vor fi nu numai de stabilire bug-ul, dar, de asemenea, numeroase îmbunătăţiri de performanţă vor fi incluse.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de chick View Post
    Am primit email-uri 800 în această dimineaţă, cu toate

numele de utilizator: <!--START vBET nu tradus zona--> neinregistrat <!--sfârşitul vBET nu tradus zona-->
    Classname: vB_Database
    Versiune MySQL

şi am primit doar un alt 75 emailuri de acest gen.

Ştiu că aţi explicat înainte, dar eu nu înţeleg de ce acest lucru se întâmplă.

Plus Primesc anunţuri masive server de încărcare de pe serverul meu dedicat.
    Care este conţinutul acestor mail-uri?

Despre încărcarea serverului - puteți determina ce cauzează? Informațiile reale nu sunt suficiente - nu pot fi legate de vBET sau pot fi cauzate de mai mult trafic. Deci, dacă stabiliți că vBET este vinovat, vă rugăm să deschideți un nou fir și să ne oferiți detalii

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sper că acest lucru este stabilită în curând

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate Vor fi incluse în următoarea lansare. E-mailurile sunt actualizate pe cârlig nivel scăzut, astfel încât ar trebui să funcţioneze pentru toate mail-urile tipurile OE, dar a fost testat doar pe abonarea la fire.

In cazul in care crede cu orice alte mailuri se întâmplă vă rugăm să scrieţi doar aici: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Cred că ar trebui să appologise că tooks soo lung - a fost într-adevăr banal pentru a corecta. Problema a fost ca prima data cand am fost cautati pentru carlige email-uri am găsit ceea ce am nevoie, dar am testat-o în mod greşit ceea ce mă deţine apoi. Ne pare rău - şi sperăm că nu a fost unconvinient astfel de - acum acesta va dispărea

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •