Un exemplu dintr-un e-mail:
Stimati Bart,
rparmar are doar un raspuns la un fir v-aţi abonat la intitulat - FA Limited Club - pe forum Pentax SLR Discuţie Lentile de PentaxForums.com. Dacă doriţi pentru a posta un răspuns, vă rugăm să deschideţi firul urmând link-ul de mai jos. Nu răspundeţi la acest e-mail.
Acest subiect este situat la:
FA Limited Club - Pagina 32 - PentaxForums.com
Aici este mesajul pe care tocmai a fost postat:
<!--START vBET nu tradus zona-->
--- Citat (Original de brecklundin) ---
Plus am forţat în folosind-o pentru că am expediat doar de pe 35ltd pentru o 43ltd ... o copie perfect mare a 35ltd şi încă nu am putut rezista ispitei de argint mai mult.
--- End Quote ---
<!--sfârşitul vBET nu tradus zona--> pot să se refere la asta! Am tranzacţionate DA35 meu pentru un DA12-24, pentru că a fost mai important pentru mine de a avea aceste lungimi focale acoperite. Dar am tinut FA43. Deşi este mai practică decât DA35 găsesc se umple o nişă specială.
Acest lucru nu poate fi cel mai bun exemplu tehnic a cristalinului în uz, în special cu post-procesare, dar îmi place. (Şi aşa nu dansatoare.) FA43 loveşte din nou în cazul în care FA77 ar fi fost prea aproape de o cultură.
Angie Smalis dansuri Domenii Nimic
Imagine:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis dansuri Domenii Nimic de pe Flickr - Photo Sharing!)
S-ar putea fi, de asemenea, alte răspunsuri, dar nu veţi primi notificări nici mai mult până când le vizitaţi din nou pe forum.
Toate bune,
PentaxForums.com
Nu toate e-mail arata ca aceasta.
una pentru un post de Eaglerapids Fi nu arată acest lucru.
Una pentru un post de pcarfan la fel de buni.
Poate rparmar şi pcarfan nu a stabilit încă limba lor?
Nici I.