Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 25 de 25

Thread: Auto tradus pagini vs Google orientări de conţinut

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de MOGmartin View Post
    Aici este actualizat statistici de trafic.

Hilinebuilders @ aici este graficul actualizat. Data vazut, de asemenea, aceeaşi ... pe Twitpic3

FYI: Am, de asemenea, au site-uri alimentat de la WP-robot în WordPress care utilizează API-ul Google Translate. De asemenea, au fost lovite în acelaşi timp, şi a pierdut 100% din traficul lor.
    Un fel de întrebare stupidă - în cazul în care puteţi pune această filtre în Google Analytics? Am făcut doar verifica rapid şi nu-l găsiţi - ştiţi deja unde asa ca am dori sa în condiţii de siguranţă ceva timp pentru căutarea

Suntem pe ea şi o verificare. Se pare a fi individuale - a se vedea unele forumuri astfel de tendinta de unele nu. În acest moment nu suntem în măsură să determine care este motivul. Doar în cazul în care pentru enyone care are astfel de litigiu - asiguraţi-vă că nu aţi bloca toate paginile traduse în robots.txt

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Un fel de întrebare stupidă - în cazul în care puteţi pune această filtre în Google Analytics?
    nici probs Michal,

sale: CONŢINUTUL -> Top pagini de destinaţie
    FILTRU: Pagini ce conţin acest şir:

Actualizat în imagine cu statistici recente, şi puteţi vedea în coloana din stânga în cazul în care raportul este:

Twitpic - Împărtăşeşte-ţi fotografiile şi clipurile video de pe Twitter

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    asiguraţi-vă că nu aţi bloca toate paginile traduse în robots.txt
    FYI - Nu m-am bloca traficul în nici un fel

NUMAI LA STAT RE:
    Nu cred că plugin-ul vBET este rupt. Ea încă face exact ceea ce sa promovat ca fiind - oamenii se pot utiliza în continuare pagini traduse de 100%.

Singura problema este ca Google s-au oprit trimite trafic la aceste pagini traduse. Ca sa naibii de greu pentru a amprentei de o pagină de tradus dacă ei o traducere bună, am sugerat că includerea yahoo traduce API.

Aş paria bani buni că acest lucru va face mult mai greu pentru Google pentru a filtra din index.

NUMAI LA RE stat, precum şi:
    Eu sunt Nu zic Aceste pagini sunt indexate-DE .... Ei pur şi simplu nu sunt returnate în rezultatele de căutare atunci când au folosit pentru a fi.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Vă mulţumim pentru furnizarea unor MOGmartin înţelegere. Văd o picătură în paginile vBET tradus, de asemenea, dar nu este aproape la fel de dramatic ca a ta. Diferenţa este de aproximativ 25% din săptămâna anterioară. (3/douăzeci şi şase-04/un vs patru/2-04/8)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de ivan View Post
    Eu vă va trimite informaţii detaliate prin PM, în următoarele zile serveral ...

Vă rugăm să uite acest articol:
    technospot.net / bloguri / strategie-remove-maşină-traduse-pagini-Googles-index /
    In acest moment nu vedem permisul dumneavoastră - vă rugăm să detaliu PM licenţă ASAP. Dacă nu sunt licenţiate de utilizator, atunci nu ai plătit versiune vBET. Vă rugăm să trimiteţi informaţiile de licenţă.

Despre link-ul - este din nou recomandare de a dezactiva traduceri automate de slab, care nu poate fi înţeles de către om.
    Vă recomandăm să nu permit efectuarea de traduceri automate pentru a obţine indexate. Traduceri automate nu fac întotdeauna sens şi ei ar putea fi privite ca spam. Mai important, punctul de a face un site multilingv este de a atinge un public mai larg prin furnizarea de conţinut valoros în mai multe limbi. Dacă utilizatorii dvs. nu pot înţelege o traducere automată sau dacă se simte artificial pentru a le, ar trebui să vă întreb dacă chiar vrei să prezinte acest tip de conţinut pentru a le.
    Traducerile Google sunt foarte bune şi umane lizibil, astfel încât nu există nici o problemă cu aceste. Deci, ce să facă clar - se recomandă pentru a dezactiva Numai traduceri, care nu poate fi înţeleasă de către om. Suntem acordarea de sprijin pentru oameni care scriu în limbi diferite şi traducerile sunt foarte bune. Deci, acest lucru este NU despre Google traduceri de vBET.

Cred că în panică şi fără lectură detaliată a situaţiilor Google avem aici mulţime de neînţelegeri. Deci, pentru a face clar:
    1. Traducerile sunt OK pentru Google
    2. Google nu le place traduceri automate slab, care nu sunt umane citite
    3. Având în chiar traduceri slab automată nu este interzisă, dar nu este recomandat numai
    4. Traduceri automate de mare valoare sunt OK pentru Google
    5. vBET oferă traduceri Google care au o calitate foarte bună şi sunt uşor de citit umane
    Ultima modificare făcută de vBET; 17-04-11 la 19:29.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de MOGmartin View Post
    nici probs Michal,

sale: CONŢINUTUL -> Top pagini de destinaţie
    FILTRU: Pagini ce conţin acest şir:

...

NUMAI LA RE stat, precum şi:
    Eu sunt Nu zic Aceste pagini sunt indexate-DE .... Ei pur şi simplu nu sunt returnate în rezultatele de căutare atunci când au folosit pentru a fi.
    Multumesc, voi juca cu el si sa verificati unele dintre forumurile noastre.

Despre re de stat - cum v-am arăta aici http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google returnează pagina dvs. în rezultatele de căutare. Cred că puteţi avea mai puţin căutaţi intrările din cauza schimbărilor în poziţia index, dar definitiv paginile dvs. sunt încă în index şi sunt returnate în rezultatele căutării.

Vom face unele investigaţii proprii - apreciază, de asemenea, de intrare viitorul tău dacă aţi găsit ceva mai multe despre situaţia de pe forum pentru dvs. în indexul Google.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •