Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 28

Thread: CMS în rădăcină, pe forum pentru la / pe forum pentru

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

vă rugăm să trimiteţi-mi pe PM dvs. FTP şi detalii admincp (şi vbseoadmin), şi voi verifica server-ul dvs. de configurare şi vBET.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Acest thread a dispărut de câteva ore în urmă, când site-ul tău a mers în jos. Acum, că firul este din nou vizibil văd că răspunsul meu ultima lipseşte.

Am în orice caz, a solicitat o restituire. Timpul de sprijin şi de nivel de suport este sincer abisal şi nu am timp să aştepte pentru orice mai jumătate de răspunsuri care nu au contribuit în cea mai mică.

Tu nu eşti răspuns la întrebări sau să reacţioneze la ceea ce eu dau din punct de vedere al simptomelor / informaţii suplimentare. În schimb, am-ar trebui să vă dau doar admin-nivel de acces la forumul meu? Pentru mine acesta este un risc eu nu sunt dispus să le ia. Prin urmare, dacă sunteţi dispuşi să ia timp şi să discute lucruri aici, atunci nu văd o soluţie.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de norku View Post
    Acest thread a dispărut de câteva ore în urmă, când site-ul tău a mers în jos. Acum, că firul este din nou vizibil văd că răspunsul meu ultima lipseşte.
    Vă rugăm să consultaţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-Restore.html
    Am avut restaura accidentale de backup. Furnizorul nostru gazduieste in loc sa ne înapoi clientul nostru de e-mail restaurat întregul sistem de la 07 martie - au spus că, atunci clientul nostru de e-mail a fost dezinstalat (de aceea fir ta dispărut primele). Când am aflat ceea ce au făcut-am cerut să recupereze imediat de la cel mai nou sistem de backup este posibil. De aceea, firul tău veni din nou (şi nu numai al vostru), dar mesajele scrise ieri / azi ar putea fi plecat (asa mesajele scrise de rezervă după ce a fost facut). Şi acesta este motivul pentru postul ultima ta este plecat.

Am înţeles de ce aţi putea obţine impresia gresita ca nu a fost susţinut, dar a fost doar greseala pe partea noastra furnizorul de hosting si firul este aici. Suntem gata să sprijine în continuare la fel de repede ca plata dvs. va merge înapoi la noi. In acest moment plata Paypal este ţineţi aşa că trebuie să deţină toate acţiunile legate de licenţa. La fel de repede cum pyment va reveni Kamil va începe sustinandu-va din nou. Supprot nostru este gratuită pentru clienţii noştri şi de utilizatorii noştri. La acest omment nu sunteţi clientul nostru (ţineţi plată) şi nu puteţi fi ghidul de versiune plătită fără licenţă.

Reţineţi, de asemenea faptul că problemele tale sunt din cauza modificărilor care te face - nu este ca ai scris la Paypal un bug în instrucţiunile noastre de montaj. Instrucţiunile noastre de instalare sunt pentru structura vBulletin. Tu nu o au, pentru că aţi făcut modificarea ta, deci este evident că aveţi de a modifica, de asemenea, instrucţiunile de instalare pentru a se potrivi la modificări.

Puteţi conta pe sprijinul nostru gratuit de acest forum sau dacă credeţi că aceasta este problema mai mare (din cauza modificărilor) şi nu sunteţi capabil la spre a face it tu însuţi - apoi aveţi posibilitatea să utilizaţi serviciul nostru de instalare plătite: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php -vă rugăm să reţineţi că chiar şi în acest caz poate dura mult mai mult ca instalarea normală pentru că aveţi nevoie de modificari specială din cauza modificări pe care le-aţi făcut. Cel mai probabil acesta va fi pe nivelul de reguli htaccess, dar aceasta poate necesita, de asemenea, alte configurare dosarul forum, sau puţin modificarea în fişierul nostru de SEO - nu pot spune doar ca asta - Kamil este cel care are grija de cazul dumneavoastră.
    Ultima modificare făcută de vBET; 09-03-11 la 15:50.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Am retras în litigiu Paypal. În aşteptare 3 zile si apoi dispar văzând firul meu a fost foarte enervant, dar se pare că am sărit arma. Scuzele mele

Am o "structură vBulletin". Diferenţa a "scos din cutie" de instalare vbulletin este descris în întregime într-unul din mesajele mele anterioare şi a fost într-adevăr, motivul pentru care am început acest thread.
    Ultima modificare făcută de norku; 09-03-11 la 17:11. Motivul: extinsă patra teză

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok am observat că vBSEO au reguli diferite, deci vă rugăm să încercaţi acest lucru. htaccess (cu normele vBET actualizat)

Code:
    # Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 09-03-11 la 18:07.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Încercarea-l acum. Multumesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Bine. Nr 404, dar pagină este goală atunci când fac clic pe un steag (orice pavilion). Nu aveti nevoie sa stiti la oricare dintre setările de vBET mele?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok, trebuie să să configuraţi server-ul dvs., vă rugăm să verificaţi acest post:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535

instala astfel FLEXIE şi iconv în php dvs.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

cURL şi sprijinul iconv sunt deja activate. Primesc o acum 404 atunci când faceţi clic pe un steag.

PHP Code:
    iconv
    iconv support     enabled
    iconv implementation     glibc
    iconv library version     2.5

Directive    Local Value    Master Value
    iconv
    .input_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-1
    iconv
    .internal_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-1
    iconv
    .output_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-
    PHP Code:
    curl
    cURL support     enabled
    cURL Information     libcurl
    /7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5 

Iată htaccess meu:
    PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxxx/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php
    RewriteCond 
    %{QUERY_STRING} ^$
    RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301
    Ultima modificare făcută de norku; 22-05-12 la 09:39.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

de ce aveţi un vBET handicap?
    De asemenea, a scrie dvs. aici admincp-> vBET-> setările principale
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 09-03-11 la 19:17.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •