παρακαλώ στείλτε μου με PM FTP σας και admincp λεπτομέρειες (και vbseoadmin) και θα ελέγχει το διακομιστή σας και τη διαμόρφωση vBET.
παρακαλώ στείλτε μου με PM FTP σας και admincp λεπτομέρειες (και vbseoadmin) και θα ελέγχει το διακομιστή σας και τη διαμόρφωση vBET.
Αυτό το νήμα εξαφανιστεί σε μερικές ώρες πριν, όταν το site σας πήγε κάτω. Τώρα που το νήμα είναι και πάλι ορατό βλέπω ότι τελευταία απάντησή μου λείπει.
Έχω σε κάθε περίπτωση, ζήτησε την επιστροφή του. Η υποστήριξη χρόνου και το επίπεδο υποστήριξης είναι ειλικρινά αβυσσαλέο και δεν έχω το χρόνο να περιμένετε για άλλο μισό απαντήσεις που δεν έχουν βοηθήσει στο παραμικρό.
Δεν είστε απαντώντας σε ερωτήσεις ή να αντιδρά σε ό, τι δίνω την άποψη των συμπτωμάτων / περαιτέρω πληροφορίες. Αντ 'αυτού είμαι υποτίθεται ότι θα σας δώσουν ακριβώς το admin σε επίπεδο πρόσβασης σε forum μου; Για μένα αυτό είναι ο κίνδυνος δεν είμαι διατεθειμένος να αναλάβει. Ως εκ τούτου, εάν είστε πρόθυμοι να πάρετε το χρόνο και να συζητήσουν τα πράγματα εδώ, στη συνέχεια, δεν βλέπω λύση.
Παρακαλούμε δείτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Είχαμε λάθος επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας. Πάροχο φιλοξενίας μας αντί να πάρει πίσω μας e-mail client μας αποκατασταθεί ολόκληρο το σύστημα από τις 7 Μαρτίου - είπαν ότι στη συνέχεια e-mail client μας ήταν απεγκαταστήσει (γι 'αυτό το νήμα σας εξαφανίστηκε πρώτα). Όταν μάθαμε τι έκαναν ζητήσαμε να ανακτήσει άμεσα από το σύστημα νεότερο δυνατόν αντίγραφο ασφαλείας. Γι 'αυτό το νήμα σας έρχονται ξανά (και όχι μόνο δικοί σας), αλλά τα μηνύματα γραπτή χθες / σήμερα θα μπορούσε να πάει (έτσι μηνύματα γραμμένα μετά την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας). Και αυτός είναι ο λόγος τελευταίο μήνυμα σας έχει φύγει.
Καταλαβαίνω γιατί θα μπορούσατε να πάρετε λανθασμένη εντύπωση ότι δεν είχε την υποστήριξη, αλλά ήταν απλά λάθος πλευρά πάροχο φιλοξενίας μας και το νήμα σας είναι εδώ. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την υποστήριξη τόσο γρήγορα όσο η πληρωμή σας θα πάει πίσω σε μας. Αυτή τη στιγμή Paypal πληρωμή σας κρατήσει έτσι πρέπει να κατέχει οποιοδήποτε δράσεις που σχετίζονται με την άδειά σας. Τόσο γρήγορα όσο pyment θα πάει πίσω Kamil θα ξεκινήσει την υποστήριξη σας και πάλι. Supprot μας είναι δωρεάν για τους πελάτες μας και τους χρήστες μας. Σε αυτό το omment δεν είστε πελάτης μας (κρατήστε πληρωμή) και δεν μπορείτε να είστε χρήστης του πληρωμένη έκδοση χωρίς άδεια.
Επίσης, παρακαλώ σημειώστε ότι τα θέματα σου είναι λόγω των τροποποιήσεων που εσείς ο ίδιος έκανε - δεν είναι όπως σας έγραψε στο Paypal ένα σφάλμα στο οδηγίες εγκατάστασης μας. Οδηγίες εγκατάστασης μας είναι για τη δομή vBulletin. Δεν το έχετε, γιατί έχετε κάνει το δικό τροποποίηση σας έτσι είναι προφανές ότι θα πρέπει να επίσης να τροποποιήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης για να ταιριάζει με τις αλλαγές σας.
Μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξή μας δωρεάν από αυτό το φόρουμ ή αν νομίζετε ότι είναι μεγαλύτερο ζήτημα (λόγω των αλλαγών σας) και δεν είστε ικανοί να το κάνετε μόνοι σας - τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσία επί πληρωμή εγκατάσταση μας: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php - παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο ότι η κανονική εγκατάσταση, επειδή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αλλαγές λόγω τροποποιήσεις που έχετε κάνει. Πιθανότατα θα είναι .htaccess κανόνες επίπεδο, αλλά μπορεί επίσης να απαιτούν από άλλο φόρουμ φάκελο διαμόρφωσης, ή μικρή τροποποίηση σε μας SEO αρχείο - δεν μπορώ να το πω έτσι απλά - Kamil είναι αυτός που φροντίζει για την περίπτωση σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 09-03-11 στο 15:50.
Έχω αρνηθεί το Paypal διαφορά. Αναμονή 3 ημέρες και στη συνέχεια, βλέποντας το νήμα μου εξαφανίζονται ήταν πολύ ενοχλητικό, αλλά ακούγεται σαν πήδηξα το όπλο. Συγνώμη μου
Έχω μια «δομή vBulletin». Η διαφορά με τον «έξω από το κουτί», εγκατάσταση vBulletin περιγράφεται πλήρως σε μία από τις προηγούμενες θέσεις μου και ήταν πράγματι ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 09-03-11 στο 17:11. Λόγος: επεκταθεί τέταρτη πρόταση
ok παρατήρησα ότι vBSEO έχουν διαφορετικούς κανόνες, παρακαλώ δοκιμάστε το. htaccess (με vBET αλλάξει τους κανόνες)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 09-03-11 στο 18:07.
Η προσπάθεια τώρα. Χάρη.
Εντάξει. Αριθ. 404, αλλά η σελίδα είναι κενή, όταν κάνω κλικ σε μια σημαία (οποιασδήποτε σημαίας). Μήπως θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια από τις ρυθμίσεις vbet μου;
ok θα πρέπει να ρυθμίσετε το διακομιστή σας, ελέγξτε τη θέση αυτή:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535
έτσι εγκαταστήσετε CURL και iconv σε PHP σας
μπούκλα και iconv υποστήριξη είναι ήδη ενεργοποιημένη. Είμαι πάρει ένα 404 τώρα, όταν κάνετε κλικ σε μια σημαία.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Εδώ είναι htaccess μου:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 22-05-12 στο 09:39.
γιατί έχετε μια vBET άτομα με ειδικές ανάγκες;
Επίσης, γράψτε εδώ admincp-> σας vBET-> κύριες ρυθμίσεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 09-03-11 στο 19:17.