Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 28

Thread: Htaccess probleme.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2010

Default Htaccess probleme.

Sunt de funcţionare vBulletin 4.1 cu vbseo 3.5.2.

Am cumpărare VBT astăzi.

Mai jos se află dosarul meu htaccess. Care este de lucru ... www dot dot satelliteguys ne / htaccess.txt (Nu pot încărca fişierul txt meu spune că este o eroare de permisiunile pe server-ul dvs. şi eu nu pot posta URL-uri, până când am posta 15 ori.)

Am fost în imposibilitatea de a obţine VBT sugerat să se lucreze corect, atunci când am insera Primesc o eroare care spune ca pagina nu este redirecţionarea în mod corespunzător

Firefox a detectat că serverul este redirecţionarea cererea pentru această adresă într-un mod care nu se va finaliza. Când m-am încercaţi să mergi la pagina mea de start.

Pot să vă rog să-mi spuneţi corect. Htaccess, aşa că am putea obţine acest lucru? Multumesc!
    Ultima modificare făcută de scottct1; 03-12-10 la 04:23.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2010

Am comandat servicii de instalare noaptea trecută. Eu va lasa figura pro-l ca eu sunt sigur că ceva sa simplă.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Asta e drept.
    Îmi cer scuze pentru întârziere noastre.

Vă rugăm să trimiteţi-mi prin PM dvs. admincp, FTP şi detalii vBSEO.

Acum avem un week-end. vom face pe luni. Este potrivit pentru tine? Îmi cer scuze pentru întârziere.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 03-12-10 la 20:00.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2010

PM trimis.

Multumesc!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acest week-end a Kamil liber. El va fi capabil să-l rezolve şi să răspundă la tine luni. Sper că acest lucru este în regulă

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

. Pentru că eu nu pot edita fişierul dvs. htaccess - vă rugăm să înlocuiţi dvs. htaccess cu aceasta:.
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Efectuat.
    -Am editat fisierele tale vbSEO (integrarea cu vBET)
    -Am editat dvs. htaccess (acum aveti un regulile de bună).
    I-aţi setat opţiunile necesare în admincp-vBET şi admincp-> Setări generale
    -Am testat site-ul tău şi tot ceea ce (şi obţinute pe forum pentru legături) fapte bune.

Poti sa testezi?
    dacă ceva nu este de acord vă rugăm să scrieţi aici.
    Dacă totul este ok Multumesc pentru cooperare şi noroc

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2010

Sunt având câteva probleme ...

1) În cazul în care dau click pe germană se traduce la amendă germană. Totuşi, dacă vreau să mă întorc la limba engleză şi faceţi clic pe pavilion engleză pentru a merge înapoi la limba engleză şi va rămâne germană.

În loc de a lua la mine satelliteguys.us / en-mă duce înapoi la satelliteguys.us

2) pagina mea de start este cmps_index.php dar din anumite motive, nu se încarcă în sus ca să-l folosească în schimb index.php se încarcă. Pentru a remedia această temporar am copii cmps_index.php mea index.php.

3) Unul dintre utilizatorii mei au raportat următoarea problemă ... "Caracteristica primul mesaj necitit pare a fi rupt Mă duc la primul post de fire, in loc de posturi noi.."

Vă rugăm să consilieze.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2010

Probleme mai mult ...

Mergând în AdminCP apoi să VBT Instrumente, apoi la cuvinte opace ignorate primesc următorul mesaj de eroare.

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / admincp / misc.php (2067): eval () " Codul de d pe linia 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ usr / home / Satelit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satelit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval () "cod de d pe linia 4

Şi asta din mai curat cache-ul ...

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / admincp / misc.php (2067): eval () " Codul de d pe linia 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ usr / home / Satelit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satelit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval () "cod de d pe linia 9

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

1) satelliteguys.us / este bine. de ce nu cu "/ en"? pentru că limba engleză este limba dvs. pe forum pentru principală şi atunci când faceţi clic pe steagul engleză aveţi o adresă URL pe forum original.
    Unde te vezi germană? dacă dau click pe germani am o traducere germană. Dacă dau click pe engleză - Am o engleză.

Dacă doriţi să aveţi un forum mai rapid:
    Aveţi posibilitatea să dezactivaţi unele traduceri la cerşit - atunci când cache-ul va fi completat puteţi adăuga altele noi din când în când. Începând cu toate cele 52 de traducerile înseamnă un conţinut de 52 de ori mai mult pentru utilizatori şi rădăcini. Unele forumuri pot manipula cu uşurinţă acest lucru, pentru unii este mai bine să începeţi cu puţine traduceri.
    Pentru a face acest lucru: du-te la AdminCP -> vBET -> drapele

2) este de lucru acum?
    3) Acum am un timp liber. O voi repara mâine. Dacă este Ok pentru tine.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •