OK aşa - poţi face asta, de asemenea, de fişierul vBET:
1. Deschideţi vbenterprisetranslator_seo.php
2. Căutare:
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. Adauga acolo perechi în mod similar cu vBSEO
Va trebui să-l adăugaţi din nou după fiecare actualizare, deoarece modificările vor fi suprascrise. Deci, menţinându-l în înlocuirile particularizate vBSEO pare să fie mai bună idee.
Despre propunerea dvs. 2. O astfel de condiţie ar arata astfel:
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
Noi nu am testat astfel de soluţie asa ca sfatul de a face acest lucru nu pe unele cazuri, de testare pe forum reale şi să verificaţi cum se comportă. Eu nu cred că va funcţiona - Cred că de la config luat-o pur şi simplu valoarea şi anexat la variabile, astfel încât variabilă va trata acest fel de valoare de tip şir. Presupun că - nu testate. Deci, o astfel de schimbare ar trebui să fie în ton alt loc în locul unde este variabilă ia valoarea ai putea face:
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
Dacă variabila este globală (şi dacă este variabila nu este constanta), atunci aveţi posibilitatea să îl suprascrie în / Include / vbenterprisetranslator_functions_seo.php fişier. Exista 2 locuri unde aţi cod ca acest lucru:
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
Deci, aveţi posibilitatea să modificaţi valoarea variabilei globale în declaraţia altceva, înainte de textul este evaluat.