Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Eliminaţi unele singur caracter special din URL-ul, cum ar fi [,], *, şi altele

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Eliminaţi unele singur caracter special din URL-ul, cum ar fi [,], *, şi altele

Salut baieti, nevoie de ajutor aici

în vbseocp.php--> caracter înlocuire--> i set înlocui caractere Non-engleză în URL-uri?, pentru a păstra caractere Non-engleză în URL-uri ca instrucţiunea de instalare vbet

în limba maternă (în engleză) am nevoie pentru a elimina unele personaje care dont nevoie în URL-uri, cum ar fi [, ], * şi de alt caracter unic, pentru că eu nu sunt de confort cu aceste singur caracter în limba maternă (în engleză)

Te rog, ajută baieti cum pentru a elimina aceste caractere unic în URL-ul în limba maternă (în engleză), dar încă folosesc "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri" opţiunea

Am încercat să adaug [şi], precum şi caracterul * în vbseocp.php -> Definiţi Stopwords, dar sa nu lucreze sau se pot sale eliminate din vbseocp.php -> definiţi înlocuirile dvs. personalizat de caractere?

SAU

în cazul în care nu există cod condiţionată de "Înlocuire non-engleză caractere în URL-uri?" pentru limba maternă şi doar "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri" pentru alte limbi "pentru alte limbi, poate putem seta codul condiţionale în ceva vbseo / Resurse / XML / config.xml ca acest exemplu doar pentru
    dacă ($ vbetlang == implicit)
    {
    Înlocuiţi non-engleză caractere în URL-uri?
    }
    dacă ($ vbetlang! = implicit)
    {
    Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri pentru alte limbi
    }

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

pentru prima cale ştiu deja cum să o facă, mulţumesc pentru Andrés Durán Hewitt în vbseo forum:

Buna ziua,

Aveţi în continuare posibilitatea să definiţi înlocuirile caracter, indiferent de "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri" opţiune. Vă rugăm să încercaţi să definească următoarele înlocuiri particularizate de caractere:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    Şi lasă-mă să ştiu cum merge treaba.

Cel mai bun ceea ce priveşte.

dar este mai bine dacă putem folosind doua cale de mai sus, vă rugăm să ne spui dacă cineva are informaţii despre faptul că condiţionată, şi vă sugerez să utilizaţi prima cale de mai sus dacă utilizaţi engleză / latină ca limbă implicită (ca aproape tot ce vom folosi )

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am citit cu atenţie şi acum şi vă voi da răspuns în curând

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

de exemplu ca această adresă URL de sine fir

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    este mai bine ca acest url, eliminat caracterul special [,], şi * în caractere aldine de mai sus, mai bine de engleză pe forum pentru

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

alte adrese URL de exemplu, care au unele caracter special în titlu şi în URL-ul
    [Limba: $ limba Nu adăugaţi bbcodes limba] în Răspuns Rapid
    & Goto = link-uri newpost nu redirecţiona în mod corespunzător
    langtitle = sk] F.. bug?
    P = showthread.php? X nu rescris
    "Pavilion-vbet_" problema
    Având în 2 lang = bbcode ...
    Ultima modificare făcută de basketmen; 04-11-10 la 20:21.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK aşa - poţi face asta, de asemenea, de fişierul vBET:
    1. Deschideţi vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Căutare:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Adauga acolo perechi în mod similar cu vBSEO

Va trebui să-l adăugaţi din nou după fiecare actualizare, deoarece modificările vor fi suprascrise. Deci, menţinându-l în înlocuirile particularizate vBSEO pare să fie mai bună idee.

Despre propunerea dvs. 2. O astfel de condiţie ar arata astfel:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Noi nu am testat astfel de soluţie asa ca sfatul de a face acest lucru nu pe unele cazuri, de testare pe forum reale şi să verificaţi cum se comportă. Eu nu cred că va funcţiona - Cred că de la config luat-o pur şi simplu valoarea şi anexat la variabile, astfel încât variabilă va trata acest fel de valoare de tip şir. Presupun că - nu testate. Deci, o astfel de schimbare ar trebui să fie în ton alt loc în locul unde este variabilă ia valoarea ai putea face:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Dacă variabila este globală (şi dacă este variabila nu este constanta), atunci aveţi posibilitatea să îl suprascrie în / Include / vbenterprisetranslator_functions_seo.php fişier. Exista 2 locuri unde aţi cod ca acest lucru:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Deci, aveţi posibilitatea să modificaţi valoarea variabilei globale în declaraţia altceva, înainte de textul este evaluat.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •