OK kështu - ju mund të bëni që edhe fotografi vBET:
1. Vbenterprisetranslator_seo.php hapur
2. Gjej të:
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. Add ka çifte të ngjashme me Muslimanët
Ju do të keni për të shtuar se përsëri pas çdo update, pasi ndryshimet tuaja do të jetë overwritten. Pra, duke e mbajtur atë në zëvendësime vBulletin porosi duket të jetë ide më të mirë.
Rreth propozim tuaj 2. Gjendje të tillë do të dukej kështu:
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
Ne nuk provë zgjidhje të tilla në mënyrë që ne këshilla për të bërë këtë jo në ndonjë rast test në forum reale dhe shikoni se si sillet. Unë nuk besoj se do të punojë - Unë mendoj se nga config ajo merret thjesht vlera dhe bashkangjitur ndryshueshme, aq i ndryshueshëm do të trajtojnë këtë vetëm si vlerë string. Unë mendoj - nuk është testuar. Pra, ndryshim i tillë duhet të jetë ton në vend tjetër në vendin ku merr vlera e ndryshueshme ju mund të bëni:
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
Nëse është e ndryshueshme globale (dhe nëse është e ndryshueshme nuk konstante) atëherë ju mund të prishësh atë në / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_seo.php file. Ka 2 vende ku keni kodin si kjo:
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
Kështu që ju mund të ndryshojë vlerën e globale ndryshueshme në deklaratën tjetër, përpara se teksti vlerësohet.