Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Comentarii cache-ul nu funcţionează şi atunci când moderarea au pagini albe.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Comentarii cache-ul nu funcţionează şi atunci când moderarea au pagini albe.

În această etapă, după re-instalarea şi configurarea vBET-l exact în acelaşi fel l-am avut înainte, cache clienţilor nu este de lucru şi atunci când moderatorii mele sunt în mişcare posturi acestea devin pagini albe. Vă rugăm să ajute.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua Taur,
    Aici aveţi un fir cu Comentarii cache problemă. Vă rugăm să citiţi-l.
    (Aproape dublu GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

despre al doilea. Voi incerca sa-l reproduca pe forum mea de test.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Aşa cum îmi amintesc l-aţi stabilit cu furnizorul de gazdă, dar după ce actualizaţi Apache dumneavoastră poate avea un mod_deflate activat din nou. Deci, în cazul în care este edable -> aveţi o gdziped dublu. Vă rugăm să contactaţi furnizorul dvs. de găzduire şi dezactiva acest modul.

Aici aveţi o instrucţiune complet cum să-l verifice (din fir de dumneavoastră anterioare - scris de către Michał)

Când dezactivaţi vBulleitn GZIP de opţiunea AdminCP GZIP de ieşire HTML atunci de ieşire este încă arhivat. O puteti vedea aici:
    Gzip de încercare
    NOTA: aceasta este clar descris în opţiunea vBulletin:
    Dacă utilizaţi deja mod_gzip sau mod_deflate pe server-ul dvs., nu activaţi această opţiune.
    Deci, în acest moment se pare că aveţi unul din cele pe, pentru că producţia este arhivat oricum. Şi acest lucru este cel mai probabil, cauza de probleme cu cache clienţilor vBET - este dublu fermoar atât de browsere te nebun cu ea.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am dezactivat acum gzip în ACP mea, dar încă da aceste erori:

Atenţie: filemtime () [function.filemtime]: statistica nu a reuşit pentru [cale] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php pe linia 53

Atenţie: Nu pot modifica informaţiile din antet - antetele deja trimis de (producţie a început la [cale] / include / class_core.php: 4598), în [cale] / dnp_news.php pe linia 320

Atenţie: filemtime () [function.filemtime]: statistica nu a reuşit pentru [cale] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php pe linia 53

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Acest bug este rezolvat pe forumul nostru. Încercaţi:

1.Just editaţi fişierul (vă rugăm să faceţi o copie a acestui fişier): include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find linie::
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    schimbaţi-l pe:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Awesome Kamil. Care părea să fi făcut-o. Funcţionează mare acum. Vă mulţumesc foarte mult!

Eu va cere Moderatori meu pentru a verifica, de asemenea, acum, dacă altă problemă cu ei în mişcare posturi si obtinerea pagini albe sunt încă prezente.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu sunt sigur că acest lucru este legat de Cache Comentarii - dacă moderatori dvs. sunt în mişcare fire, atunci ele nu sunt persoane cu ... Vă rugăm să verificaţi mai întâi nu-l încă se întâmplă atunci când cache-ul clienţilor este dezactivat. Dacă da, vom şti să verifice altceva. După cum văd eu acum nu este cel mai probabil, problema cache clienţilor - moderatorilor care nu sunt oaspeţii, cache-ul astfel încât clienţilor nu lucrează pentru ei ...

Kamil Vă rugăm să verificaţi cu Taurul nu cache clienţi este de lucru la toate. De asemenea, nu se întâmplă atunci când problema cache clienţi este dezactivat. Verificaţi puteti sa-l reproduce pe forumul nostru de testare.
    Taurul - poti vedea pe server busteni de orice mesaje de eroare? Mă aştept ca unii fişier nu este inclus din greseala. Dacă da, în log-urile server vei avea comunică cu privire la funcţia de necunoscute - acest lucru ne va permite de a rezolva problema foarte repede.
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-11-10 la 13:40.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ne pare rau, nu am vrut să spun că a avut ceva de-a face cu cache clienţilor. Am menţionat doar două aspecte împreună, ca să nu deschidă un thread separat.

Prima problemă cu privire la cache-ul clienţilor este acum rezolvată. Cealaltă se întâmplă în timp ce memoria cache clienţilor a fost dezactivat, aşa că eu sunt sigur dacă nu, de asemenea, rezolvarea cache-ul clienţilor ar rezolva asta. Dar eu le voi spune sa incerce acum oricum. Eu va transmite un raport despre asta.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK asa - greseala mea. Am luat-o ca o problemă. Vă rugăm să păstraţi un fir de pe o problemă. Aceasta ne va permite să-l ocupe în mod corespunzător. Greşeala mea - pare rau pentru tine si Kamil.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •