در این مرحله بعد از دوباره فعال تصدی نصب و پیکربندی آن را دقیقا به همان شیوه من آن را به حال قبل ، مهمان کش کار نمی کند و زمانی که مدیران سایت من در حال حرکت پست آنها گرفتن صفحات سفید. لطفا کمک کند.
در این مرحله بعد از دوباره فعال تصدی نصب و پیکربندی آن را دقیقا به همان شیوه من آن را به حال قبل ، مهمان کش کار نمی کند و زمانی که مدیران سایت من در حال حرکت پست آنها گرفتن صفحات سفید. لطفا کمک کند.
میهمان گرامی برج ثور ،
در اینجا شما باید موضوع خود را با کش خوش آمدید موضوع است. لطفا بخوانید.
(حدود دو برابر GZIP).
http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html
در مورد دوم. من سعی خواهد کرد تا آن را در فروم تست من تکثیر.
همانطور که به یاد دارم شما آن را با ارائه دهنده میزبان شما ثابت می شود ، اما بعد از به روز رسانی آپاچی خود را شما می توانید یک mod_deflate را فعال کنید دوباره. بنابراین اگر آن را edable است --> شما یک gdziped دو. لطفا با ارائه دهنده میزبان شما و غیر فعال کردن این ماژول.
در اینجا شما باید یک دستور العمل کامل چگونه آن را چک کنید (از موضوع قبلی شما -- نوشته شده توسط Michal)
هنگامی که شما غیر فعال کردن vBulleitn GZIP توسط گزینه AdminCP GZIP خروجی HTML سپس خروجی خود را هنوز هم زیپ شده است. شما می توانید آن را اینجا ببینید :
GZIP تست
توجه : آن است که به وضوح در گزینه اصلی توضیح داده شده :
بنابراین در این لحظه به نظر می رسد که شما یکی از کسانی که در ، چون خروجی زیپ شده به هر حال. و این است که احتمالا علت از مسائل با کش مهمان فعال تصدی -- آن را دو برابر زیپ شده به طوری مرورگرهای دیوانه با آن است.اگر شما در حال حاضر با استفاده از mod_gzip یا mod_deflate بر روی سرور خود ، آیا این گزینه را فعال نکنید.
من در حال حاضر GZIP در ACP من غیر فعال شده است ، اما هنوز هم این خطا :
هشدار : filemtime () [function.filemtime] : آمار شکست خورده [مسیر] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html در [مسیر] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php در خط 53
هشدار : می تواند اطلاعات هدر را تغییر دهند -- هدر در حال حاضر توسط فرستاده شده (خروجی در [راه] آغاز شده / شامل / class_core.php : 4598) در [راه] / dnp_news.php بر روی خط 320
هشدار : filemtime () [function.filemtime] : آمار شکست خورده [مسیر] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html در [مسیر] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php در خط 53
این اشکال است که در فروم ما حل شده است. آن را امتحان کنید :
1.Just ویرایش فایل (لطفا یک کپی از این فایل) : شامل / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
خط 2find : :
آن را تغییر دهید :PHP Code:
if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
PHP Code:
@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
کمیل بسیار جذاب. که به نظر می رسید که آن را انجام داده است. آثار بزرگ در حال حاضر. خیلی از شما متشکرم!
من به مدیران انجمن من نیز چک کن که آیا مسئله دیگر با آنها را در حال حرکت پست و به دست آوردن صفحه سفید هنوز هم وجود دارد.
من مطمئن هستم که این مربوط به کش خوش آمدید -- اگر مدیران سایت شما در حال حرکت به موضوعات سپس آنها مهمان هستند... لطفا اول بررسی آن را هنوز هم اتفاق می افتد زمانی که حافظه نهان مهمان غیر فعال شده است. اگر بله ، ما می دانید که چیز دیگری برای بررسی. همانطور که من آن را ببینید در حال حاضر از آن است که به احتمال قوی مشکل کش مهمان -- مدیران مهمان نیست ، بنابراین مهمان کش ها برای آنها کار...
کمیل لطفا تایید با برج ثور می کند کش مهمان در حال کار در همه. همچنین این مسئله زمانی اتفاق می افتد که مهمان کش غیر فعال است. چک شما می توانید آن را تکثیر در فروم تست ما.
برج ثور -- می تواند شما را در سرور سیاهههای مربوط به هر گونه پیغام خطا چیست؟ من انتظار دارم که برخی از فایل اشتباه است. اگر بله در سیاهههای مربوط به سرور شما باید ارتباط برقرار در مورد تابع ناشناخته -- به شما این امکان را می دهد که ما این موضوع را حل بسیار سریع.
آخرین ویرایش توسط vBET. 02-11-10 در 13:40.
با عرض پوزش ، من معنی نیست که می گویند آن را به حال چیزی برای انجام با کش خوش آمدید. من صرفا به ذکر 2 مسائل با هم به عنوان یک موضوع جداگانه باز نمی شود.
اولین مسئله در مورد کش مهمان در حال حاضر حل شده است. یکی دیگر اتفاق می افتد در حالی که مهمان کش غیرفعال شده بود ، بنابراین من نیز حاصل کنید که آیا حل مهمان کش که حل نیست. اما من آنها را امتحان کنید در حال حاضر هر حال بگویید. من در مورد آن گزارش خواهد داد.
OK SO -- اشتباه من است. من آن را به عنوان یک موضوع صورت گرفت. لطفا یک موضوع در هر یک موضوع را نگه داشتن. این به شما این امکان را می دهد ما را به آن رسیدگی مناسب. اشتباه من -- متاسفم برای شما و کمیل.