Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 16

Thread: vBAdvanced CMPS probleme

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default vBAdvanced CMPS probleme

Pe forum pentru meu locuieste in / forum /, vBAdvanced meu este în rădăcina domeniului.

Am adăugat declaraţiile la nivel mondial ca îndreptate într-un alt mesaj pe forum si am folosi "personalizate" de plasament pentru steaguri şi a intrat $ vbenterprisetranslatorflags doar o singură dată în şablonul mea. Pe de start, initiala mea văd (eu folosesc un "dacă" situaţia astfel încât numai administratorii a vedea steagurile) pătratelor pentru steaguri pus de două ori de mai jos navbar. Nu văd imaginile de pavilion, chiar dacă mi-am pus copii ale acestora în / imagini / vBET / steaguri.

Atunci când se face clic pătrate de pavilion, site-ul traduce cu toate acestea am trimis ajunge la / forum /, dar ar dori să staţi ghidul de pe pagina de start, atunci când faceţi clic pe un steag. Alerg NginX şi aici sunt curente mele rescrie pentru produsul dvs.. Eu nu folosesc opţiunea de SEO în setările vBET.

Start # Traducere

Locul de amplasare ~ * / forum / .* \\. (jpg | jpeg | gif | CSS valid | png | js) {
    root / var / www / htdocs / expert;
    }

Locul de amplasare / forum / {
    root / xxx / www / htdocs / expert;

rescrie ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 ultimul;
    rescrie ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 ultimul;

dacă (-e! $ request_filename) {
    rescrie ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ultimele;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / xxx / www / htdocs / expertul $ fastcgi_script_name;
    includ fastcgi_params;

Rezolvarea # unele erori FastCGI, cu tampoane mai toleranţi şi time-out
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256k;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors pe;

}

Oprire # Traducere

1. De ce un set dublu de steaguri?
    2. Dacă am imaginile din calea corectă, ceea ce le-ar opri de la afişarea?
    3. Ştii ce mi-ar trebui să adăugaţi la fişierul meu cfg nginx pentru a permite unui utilizator să faceţi clic pe un steag pe pagina mea de acasă şi nu sa trimis la forumuri?

Mulţumesc

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Este greu de imaginat ceea ce se descrie. Pot să vă creaţi cont de test pentru noi, utilizând pe care le vom putea vedea pe care le descrie? Vă rugăm să PM detalii de acces.

Dacă utilizaţi VBS dinamica - atunci ai nevoie de a utiliza, de asemenea, acest mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

De asemenea, nu ştiu ce mesaj vă scriu despre:
    Am adăugat declaraţiile la nivel mondial ca îndreptate într-un alt mesaj
    Deci, vă rugăm să URL-ul exact asa vom putea stii care hit-uri vă urmata.

Pentru a integra obţinute de conţinut în afara Culegere de pe forum pentru ce trebuie să necultivate acest instrucţiuni: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Aceste a fost informaţii generale. Acum, răspunzând la întrebările dumneavoastră exactă:
    1. Nu ştiu acum. Aveti nevoie pentru a vedea de ieşire html pentru sfaturi. De asemenea - ce modificări aţi făcut în şabloane? Şi sunt sigur că indicatorii loc este setată după obiceiul?
    2. Probabil lipsa de stiluri. Vă rugăm să reţineţi faptul că vBET utilizează acum 1 imagine pentru toate steagurile şi afişa cele care folosesc CSS ciuda. Ar fi bine dacă voi fi capabil să vezi ceea ce se scrie despre, aceasta ar putea ajuta să găsească sursa de litigiu. Acum am nevoie să ghicesc.
    3. Da. Vezi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54 adoptă norme doar pentru nginx

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Este greu de imaginat ceea ce se descrie. Pot să vă creaţi cont de test pentru noi, utilizând pe care le vom putea vedea pe care le descrie? Vă rugăm să PM detalii de acces.
    Sunt toate set cu problemele duplicat steaguri. Silly greşeală din partea mea.

Pentru a integra obţinute de conţinut în afara Culegere de pe forum pentru ce trebuie să necultivate acest instrucţiuni: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54
    Sunt conştient de acest post, cu toate acestea am de funcţionare NGinX care nu utilizează. Htaccess. Am inclus punctul meu de rescriere pentru dvs. în mod postul meu original. Ce am nevoie pentru a adăuga sau modifica?

Aceste a fost informaţii generale. Acum, răspunzând la întrebările dumneavoastră exactă:
    1. Nu ştiu acum. Aveti nevoie pentru a vedea de ieşire html pentru sfaturi. De asemenea - ce modificări aţi făcut în şabloane? Şi sunt sigur că indicatorii loc este setată după obiceiul?
    Este o problema acum.

2. Probabil lipsa de stiluri. Vă rugăm să reţineţi faptul că vBET utilizează acum 1 imagine pentru toate steagurile şi afişa cele care folosesc CSS ciuda. Ar fi bine dacă voi fi capabil să vezi ceea ce se scrie despre, aceasta ar putea ajuta să găsească sursa de litigiu. Acum am nevoie să ghicesc.
    Mă voi uita la foaia de stil în steagurile dir
    3. Da. Vezi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54 adoptă norme doar pentru nginx
    Mi-ai spus în pre-vânzări pe care le au deja.

Vă mulţumim pentru timpul dvs.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - avem deja norme pentru vBET şi NGinX - puteţi găsi în pachet vBET do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Încă norme de integrări specifice sunt gata în formă htaccess.. Este uşor să se adopte acele.

Deci, aceste norme htaccess.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Adoptă pentru cei care:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Aceasta:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    la acest lucru:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Vă rugăm să reţineţi faptul că cei care nu au fost testate. Se recomandă să copie de siguranţă regulile înainte ca aceste modificări, astfel încât în caz de probleme va fi capabil pentru a anula modificările.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Mulţumesc, voi da o sansa.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să oferiţi feedback. Vom lucra pe el până la făcut De asemenea, vă rugăm să rețineți că, de asemenea, trebuie să schimbați configurația vBET. Vedeți cu atenție instrucțiunile http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Vă rugăm să oferiţi feedback. Vom lucra pe el până la făcut De asemenea, vă rugăm să rețineți că, de asemenea, trebuie să schimbați configurația vBET. Vedeți cu atenție instrucțiunile http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54
    Eu trebuie să fie adăugarea incorect normele de nginx şi vbacmps. Am încercat să urmaţi instrucţiunile pentru regulile pe care le ma trimis pe mine, dar am ţine doar uciderea site-ului.

Problema mea este doar URL-ul de steagurile arată pe pagina de start CMPS.

"Http://www .***********. com / forum / language =? Fr"

Pe forumurile de pe link-ul arată cam aşa:

"Http://www .***********. com / forum / index.php? Limbă = fr"

Cum am spus, ambele de lucru, cu toate acestea, link-uri CMPS pavilion redirecţiona ghidul de la forumuri, aş dori să staţi pe pagina au făcut clic pe pavilion.

Vă mulţumim pentru ajutorul dvs.

Edita

Aceasta este eroarea I a lua atunci când încearcă să utilizeze regulile mentionate mai sus:

[Root @ smaug ~] # / etc / init.d / nginx reload
    [Emerg]: "! ($ QUERY_STRING" starea nulă în / usr / local / nginx / conf / nginx.conf: 103
    fişierul de configurare / usr / local / nginx / conf / nginx.conf de încercare a eşuat
    Ultima modificare făcută de Smaug; 25-09-10 la 19:16.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

25 oră cucui

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

V-aţi setat în opţiunea de a urmări vBET traduceri din afara pe forum pentru dosar?

De asemenea, în cazul în care este stabilit şi încă merge înapoi la forum, atunci ceva este in neregula cu norme suplimentare (vbet_outside = true nu se adaugă). Vă rugăm să reţineţi că suntem experţi în configuraţie htaccess., Dar va găsi, de asemenea, soluţia aici. Am nevoie de unele informatii suplimentare - vă rugăm să spuneţi sunt utilizaţi doar o configuraţie rescrie, sau este distribuit în felul acesta ar trebui să fie, în caz de htaccess.? În cazul în care nu este divizat, atunci norme suplimentare vor trebui să fie modificată, astfel încât NGinX vor şti care Culegere de aceste norme sunt aproximativ (htaccess fabrică de context -. Pentru directorul în care aceasta există).

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

V-aţi setat în opţiunea de a urmări vBET traduceri din afara pe forum pentru dosar?

De asemenea, în cazul în care este stabilit şi încă merge înapoi la forum, atunci ceva este in neregula cu norme suplimentare (vbet_outside = true nu se adaugă). Vă rugăm să reţineţi că suntem experţi în configuraţie htaccess., Dar va găsi, de asemenea, soluţia aici. Am nevoie de unele informatii suplimentare - vă rugăm să spuneţi sunt utilizaţi doar o configuraţie rescrie, sau este distribuit în felul acesta ar trebui să fie, în caz de htaccess.? În cazul în care nu este divizat, atunci norme suplimentare vor trebui să fie modificată, astfel încât NGinX vor şti care Culegere de aceste norme sunt aproximativ (htaccess fabrică de context -. Pentru directorul în care aceasta există).
    Da, este setat în opţiuni şi împărţită aici ca aceasta trebuie să fie. Aici este blocul de cod cu un QUERY_STRING schimbat nginx care permite, cu toate acestea am obţine o eroare de server intern atunci când acest lucru este necomentate.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente