Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: vBET nu e bun? are dreptate ...

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Unhappy vBET nu e bun? are dreptate ...

Bună fiecare dintre ...

prima Îmi pare rău pentru crearea de acest thread.

Sunt folosind vBET ca versiunea gratuita pentru ultimele 6 luni.
    atunci când am actualizare de la vbulletin vb3.x la vb4.0.6 cu vbseo 3.5.2 după această vBET 2.4.3 nu funcţionează corect.
    pentru sprijinirea am făcut un fir de pe site-ul vbet ca nume "" cuvânt " af & în mijlocul URL-uri"" care URL-ul este: http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    firul de mai sus am facut pe 26-08-2010 pentru soluţie şi astăzi este 15-09-2010, dar problema mea nu încă rezolvate şi, de asemenea, echipa de vBET de sprijin pentru mine sa oprit după puţin ajutor.

şi, de asemenea, eu sunt, folosind noi sau articolul şedinţei de vbseo de mai jos în thread:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 este aici! - VBulletin SEO Forum

în acest thread am folosit forumuri / (sau alt nume de folder) vb4 regulă instala şi după această şedinţă, astfel vBET şedinţei nu funcţionează corect cu vbseo 3.5.2 cu noi reguli şi şedinţe.

i de două ori timp sters vBET din forumul meu si apoi m-am re-a instala cu şedinţei proaspete, dar nu de lucru.
    Am urmat instrucţiunea întreg care este furnizat de vBET, dar încă nu de lucru şi i post de instrucţiuni întreg care i au urmat ca şi în jos thread:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

dar încă nu de lucru şi încă nu răspuns de la echipa vBET.
    i-am pierdut o mulţime de membri şi a traficului de motoarele de căutare.

meu pe forum pentru link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    tradus legătură într-:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

astfel încât de ce creez acest thread pentru toţi cei care utilizează noile norme vbseo şi şedinţa pentru ca soluţie.

Îmi pare rău pentru limba engleză mele slabe.

mulţumiri
    Ultima modificare făcută de newsoftw; 15-09-10 la 19:18.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Cred că acest forum este numai pentru versiunea plătit, i folosind doar vBET (versiune plătită desigur), deoarece câteva zile un du-te şi rezultat destul de bun, fără îndoială cu privire la conceptul de produs şi de sprijin, totul este mare

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. Vă rugăm să folosiţi pe forum pentru dreptul de mesaje dreapta - fir mutat la sectiunea despre versiunea gratuita.

Vă rugăm să reţineţi faptul că nu ne-am oprit sustinandu-va. Vreau să vă cer scuze - nu ştiu cum am dor de dumneavoastră ultimele 2 mesaje. M-am luptat ca problema a fost rezolvată şi vBulletin nu mi-au arătat un mesaj nou (nici un fundal galben) asa ca am uitat, din greşeală el. De două ori ... Şi Kamil este in vacanta acum. Deci, vă rugăm să luaţi scuzele mele. Voi citi întreaga poveste din nou şi vă voi da răspuns astăzi.

Noi avem grijă de toţi utilizatorii noştri - pentru versiunea plătite şi gratuite. Desigur versiune plătită are prioritate, dar un liber este sprijinit prea
    Ultima modificare făcută de vBET; 16-09-10 la 14:30.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

mulţumesc pentru răspuns domnule.

da, şi dreptul tău am fost posta acest thread la rubrica greşit din cauza dacă am posta acest thread la rubrica versiunea gratuită, astfel încât echipa de vBET nu par a fi încă o versiune gratuită coz nu este prima prioritate pentru verificare ca pe suport şi aşa mai departe datorate i posta acest fir în zona de subliniat pentru verificare ca pe suport coz nu m-au sprijinit echipa de vBET din ultima săptămână sau mai mult.

aşa Îmi pare rău dacă acest lucru mintea dumneavoastră şi îmi cer scuze pentru acest lucru.

încă o dată, eu sunt foarte multumita pentru Mr. vBET pentru a ajuta.

Mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am înţeles. Nu appologise - Eu am fost cel care a dor de mesajul tău anterior, aşa că am voi appologise. Problema este în acţiune, chiar acum, deci sper că vom rezolva această problemă în curând

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

multumesc pentru ajutor mare.

Am găsit o soluţie mai bună este că am scos vBET din forumul meu, iar acum de încărcare serverul de baze de date şi de eroare ambele sunt rezolvate coz atunci când orice caroserie deschisă legătură într-apoi traduse de pe forum pentru meu, aşa că ia foarte mult timp nu trebuie să fie deschise şi în cazul în care link-ul este aşa că nu prezintă nici un stilurile pe pagini traduse.

asa ca acum doar până-mi cum de a opri Google link-uri de redirecţionare tradus înseamnă atunci când am scos Google vBET căutare încă legătură într-traduse din forumul meu.

Ei bine, eu sunt foarte recunoscător, care să mă ajute în această problemă.

mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Folosi doar în reditect. Htaccess din toate paginile cu Codul de limbă pentru pagina fara ea.

Aşa cum am înţeles noi nu avem de a lucra mai pe problema dvs. cu două stiluri.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

mulţumesc pentru răspuns domnule.

Eu nu understtand "Doar folosi în reditect. htaccess din toate paginile cu Codul de limbă pentru pagina fără el"

şi, de asemenea, problema stiluri datorate i scos vBET şi după îndepărtarea vBET sitemap vbseo de lucru începe.

mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu înţeleg teză despre sitemap.

Articolul, care se va redirecţiona toate paginile traduse nu a tradus una din urmatoarele:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Vă rugăm să îl adoptă pentru cazul dvs. speciale şi testaţi-l.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •