Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: vbet nie je dobré? má pravdu ...

Zakázaný
    Dátum registrácie
    05. 2010

Unhappy vbet nie je dobré? má pravdu ...

Ahoj každý ...

prvá mi naozaj ľúto, pre vytvorenie tohto vlákna.

Ja používam vbet ako free verziu z posledných 6 mesiacov.
    Keď som update na phpBB od vb3.x vb4.0.6 s vBSEO 3.5.2 po tomto vbet 2.4.3 nepracuje správne.
    na podporu som urobil závit na vbet stránky ako meno, "" slovo " z " v polovici Url"", ktorá URL je : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    výška vlákno som na 26-08-2010 riešenie a dnes je 15-09-2010 ale môj problém stále nie je vyriešený, a tiež vbet tím podporuje zastavil sa pre mňa za malú pomoc.

a tiež som pomocou nové pravidlo, alebo sedí na vBSEO v nižšie téme:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 je tu! - VBulletin SEO fórum

V tomto vlákne som použil / fóra (alebo iný názov zložky) VB4 nainštalovať pravidlá a sedí tak po tomto zasadnutí vbet nefunguje správne vBSEO 3.5.2 s novými pravidlami a posedením.

aj dvojnásobok času odstránené vbet z môjho fóra, a potom som znovu nainštalovať s čerstvým posedením, ale nefunguje.
    Sledoval som celý návod, ktorý ich poskytuje prostredníctvom vbet, ale stále nefunguje a ja som po celý návod, ktorý som sledoval, ako sa nižšie témy:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

ale stále nefunguje, a stále nie je odpoveď z tímu vbet.
    Ja som stratil veľa členov a vyhľadávače prevádzku.

My forum odkaz:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    prekladal odkaz:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

tak, že dôvod, prečo som vytvoril toto vlákno pre všetkých, ktorí sa s využitím nových vBSEO pravidiel a sedí ako na riešenie.

Som naozaj ľúto moje slabé angličtine.

vďaka
    Naposledy upravil newsoftw; 15-09-10 v 19:18.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Verím, že toto fórum je len pre platené verzie, mám len pomocou vbet (komerčná verzia samozrejme), pretože pár dní ísť a dosť dobrý výsledok, nie je pochýb o produkte koncepcie a podpora, všetko je skvelé

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Použite prosím správne fórum pre práva správ - niť sa presťahoval do časti o free verzii.

Vezmite prosím na vedomie, že sme sa zastavili podporovať vás. Chcem sa ospravedlniť vás - neviem, ako si ujsť posledné 2 správy. Bojoval som, že problém bol vyriešený, a vBulletin neukázal mi novú správu (bez žlté pozadie), takže som si to náhodou. Dvakrát ... A Kamil je teraz na dovolenke. Urobte si preto prosím moju ospravedlnenie. Budem si celý príbeh znova a dať odpoveď ešte dnes.

Staráme sa o všetkých našich užívateľov - pre platené aj bezplatné verziu. Samozrejme, platené verzie má prednosť, ale bez nich je podporovaná aj
    Naposledy upravil vBET; 16-09-10 v 14:30.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za odpoveď pán.

Áno, a pravou som po tejto téme v nesprávnej sekcii kvôli keď po tejto téme vo voľnej verzii časti tak, aby vbet tím stále sa nezdá, že čo free verzia nie je prioritou pre kontrolu podľa podporu, a tak vďaka aj tento post niť zvýraznené oblasti kontroly podľa podporu co tím vbet nepodporuje mňa minulý týždeň a viac ako.

tak mi naozaj ľúto, ak vaša myseľ, a ospravedlňujem sa za to.

opäť som veľmi poďakovať za pána vbet na pomoc.

Vďaka

Dátum registrácie
    10. 2009

Chápem. Nie appologise - bol som ten, kto si ujsť predchádzajúcu správu, tak som si appologise. Problém je v akcii práve teraz, takže dúfam, že to vyrieši čoskoro

Zakázaný
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za veľkú pomoc.

Našiel som lepšie riešenie je, že som odstránil vbet z môjho fóra a teraz zaťaženie servera a databázy chýb ako sú riešené co kedy každý subjekt, otvorená, si odkaz na môj blog, takže sa veľa času nie je otvorená a keď odkaz je takže nevykazujú žiadne štýly preložených strán.

Takže teraz len do mňa, ako zastaviť Google presmerovanie prekladal odkazy znamená, keď som odstránil vbet Google naďalej hľadať si odkaz na môj blog.

No ja som veľmi vďačný, kto mi pomohol v tejto problematike.

vďaka

Dátum registrácie
    10. 2009

Stačí použiť v reditect. Htaccess zo všetkých stránok s jazykom kód stránky bez neho.

Ako tomu rozumiem nemáme na prácu už na druhý problém so štýlmi.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za odpoveď pán.

Nemyslím understtand "Stačí použiť v reditect. Htaccess zo všetkých stránok s jazykom kód stránky, bez toho, aby ju"

a tiež štýly problém kvôli som odstránil vbet a po odstránení vbet vBSEO Sitemap pracovné štart.

vďaka

Dátum registrácie
    10. 2009

Nerozumiem vašej vete o mapa stránok.

Pravidlo, ktoré presmeruje všetkých strán prekladu, ktoré nie sú preložené jedna:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Prosím prijať ho do zvláštny prípad a vyskúšať.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •