PDA

View Full Version: Rezolvate Pagina vBulletin 404 are erori - bug majore

Snake
14-07-10, 18:13
S-au găsit un bug nou, practic cu vBET activat pagina 404 vbulletin pierde toate CSS şi formatarea.

Aceasta se întâmplă pe acest forum prea;

Am dori foarte mult ca un remediu rapid pentru aceasta, ea face pe forum pentru meu arata rau.

Multumesc.

kamilkurczak
15-07-10, 13:48
ok, a confirmat .. aceasta este o eroare vBET. i se va încerca să-l stabilească.

kamilkurczak
15-07-10, 16:30
Am găsit codul cu bug. acest lucru este în cârlig global_start în vBET fişier php.
Am observat o parte a codului în cazul în care bug-ul este. Acum am de lucru pe soluţie.

Snake
19-07-10, 23:09
O veste buna, atunci când crezi că va avea o rezolvare?

vBET
20-07-10, 21:39
Max:) Vă rugăm să reţineţi faptul că m-am întors - şi eu se va ocupa de această problemă. Am câteva probleme pe spatele meu, dar va încerca să se descurce cât mai curând posibil. Nu pot spune exact când, dar nu ezitaţi să mă lovi cu piciorul daca nu voi să răspundeţi la 2 zile;)

Snake
20-07-10, 21:42
mulţumesc ok. :)

vBET
22-07-10, 07:22
Imobilizate si vor fi incluse în următoarea lansare. Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
1. Editeaza / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:

$threadrow = verify_id('thread', $_GET['t'], 1, 1);
$threadurl = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/'.vbseo_thread_url_row($threadrow, $_GET['page'] ? $_GET['page'] : 1);
if ($threadrow && $threadurl != $_SERVER['VBSEO_URI']) {
exec_header_redirect($threadurl);
}

3. Înlocuiţi de:

$threadrow = verify_id('thread', $_GET['t'], false, 1);
if ($threadrow) {
$threadurl = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/'.vbseo_thread_url_row($threadrow, $_GET['page'] ? $_GET['page'] : 1);
if ($threadrow && $threadurl != $_SERVER['VBSEO_URI']) {
exec_header_redirect($threadurl);
}
}

Snake
22-07-10, 09:04
Nu este de lucru, pentru a primi doar pagină albă goală pe forumul meu.

kamilkurczak
22-07-10, 09:30
ok, codul este editat, acum codul este lucru bun.
Am şters această parte:

$_SERVER['VBSEO_URI']);

a făcut o eroare php

Snake
22-07-10, 10:02
Arata bine mulţumesc,.

vBET
22-07-10, 14:29
Da - pare rău. Asta a fost o parte din jurnal, care nu a fost eliminat de addident. Vă mulţumim Kamil pentru corectare:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1