PDA

View Full Version: Rezolvate Bad redirecţionare

Snake
12-03-10, 01:35
Bună Michael, în instrumentele Google pentru webmasteri am având în unele redirecturile rău arată în temeiul crawling, fila nu a fost găsit, 14.000 dintre ei.

Aici este un exemplu.

http://www.example.com/forums/bg/f46/thread-title-24662/?hl=hi

O piesă antet spune că redirecţionările 301 de;

http://www.example.com/forums/hi/vbenterprisetranslator_seo.php

Nu ştiu modul în care Google este de a găsi aceste pagini, dar eu sunt mai preocupate de ce sunt 301 redirecţionat către vbenterprisetranslator_seo.php

Ai o sugestie htaccess astfel încât să le redirecţiona către pagini corespunzătoare din traduse.

Multumesc.

vBET
12-03-10, 03:02
După cum văd că ai fost utilizaţi mod traducator vechi. De aceea, Google isi aminteste aceste legături cu hl =. Aici veţi găsi regulă corespunzătoare redirectionarea:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post13

Snake
12-03-10, 03:17
Sunt deja cu care redirecţionează, notati aceste URL-uri au atât directorul / AR / şi hl = AR? În URL-ul astfel încât acestea sunt o combinaţie de ambele adrese URL mods.

Snake
12-03-10, 13:12
Această problemă nu este închisă, wtf.

vBET
13-03-10, 01:38
Relaxaţi-vă:) Vă rog să-mi întreaga ta htaccess.

Snake
13-03-10, 12:40

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
SetOutputFilter DEFLATE
RewriteEngine On

#RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^msnbot [NC]
#RewriteRule .* - [F,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/%2/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

vBET
14-03-10, 03:47
Pune hl = regulă ÎNAINTE normele vBET. Acest lucru va rezolva problema:)

Snake
14-03-10, 17:09
Cumva am creez 1000 e de pagini de conţinut duplicat.

site-ul: inurl www.computer-juice.com/: hl = t - Căutare Google?

Sunt 301 redirectionarea acestora la pagina de start.

Cum este Google a găsi aceste URL-uri nedorite?

Este din cauza mod vechi?

vBET
14-03-10, 18:18
Da - cel vechi a fost generatoare de legături cu hl = vBET nu a fost niciodată acest site asemenea link-uri. Şi aţi avut în locul greşit la regula de care trebuie să redirecţioneze astfel de legături vechi. Acum, când l-au corectat Google va ramane cu doar legătură într corespunzătoare. De blestem poate dura ceva timp pentru Google.

Snake
14-03-10, 18:25
Corect, dar, Google este de a găsi pagini cu hl =? T in ele, nu de la sine nu a fost niciodată în nici scenariu.

Snake
14-03-10, 18:38
Cum pot redirecţiona toate şirurile 301 interogare cu "hl = t?" La rădăcină pe forum pentru mele, te rog?

vBET
14-03-10, 21:15
Pune această regulă, înainte de altele:

RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]

Vă rugăm să-l încercare!

Snake
14-03-10, 21:38
Nu vreau să redirecţiona toate acele adrese URL, vreau să redirecţioneze NUMAI interogare cu siruri de caractere? Hl = t la rădăcină mea.

Nu nu vreau sa rediret adresele URL mod vechi la rădăcină, eu sunt fericit redirecţionarea le URL-urile nou dosar mod.

Nu cred ca esti înţelegere problema.

vBET
15-03-10, 21:05
Ne pare rău pentru confuzie. Acesta este în mod evident vina mea - Mi-e dor acest detaliu. Vă rugăm să folosiţi această regulă înainte de alte norme (de testare-l):

RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=t
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]

Acesta va redirecţiona toate cererile cu hl = t la rădăcină pe forum pentru dvs.?. Dacă doriţi să redirecţionaţi rădăcină de servicii întregi, apoi se scoate / forum de la regula:)
Încă o dată scuze pentru înşelătoare;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1