View Full Version: Rezolvate Multe probleme la instalarea pe vbulletin 5
Bună ziua, am unele probleme cu instalarea pe vbulletin 5
Am încărcat dosar, setaţi meu google api-cheie şi toate necesare setări pe admincp
Când am încercat să importe produsul-vbenterprisetranslator.xml am eroarea:
[QUOTE]
Importul de produse, vă rugăm să aşteptaţi...
[:]
Avertisment: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open-flux: nici un astfel de fişier sau director în.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
Eroare fatală: require_once(): nu a reuşit deschiderea necesară ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
[/ QUOTE]
[/ QUOTE]
aşa că am adăugat această linie la meu "+ core+includes+config.php" la decalre "['Misc'] ['admincpdir']"
[QUOTE] $config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
vBulletin 5.1.9 nu are această linie la implicit.
Cum pot cere acest xml pentru o variabilă care nu este prezent??
Oricum, după care le instalat. Am mers la vbet setările şi adaugă meu google api-cheie şi setãrile toate necesare.
După ce am editat .htaccess meu şi adaugă în primul rând acestei linii (furnizate pe-nu-încărcaţi + instrumente + redirecţionarea-reguli):
[QUOTE] RewriteEngine pe
Opţiuni FollowSymLinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? Lim & ba $ archive/index.php?/$2 = $1 [L QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? limba = $1 [L, QSA]
[/ QUOTE]
Făcut nu a lucrat deloc, orice steag de limba am selectat limbaj a fost încă engleză
apoi am adăugat restul liniilor pe .htaccess:
[QUOTE] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Redirecţionat =
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]
A lucrat, atunci când am clic pe pavilion limba a schimbat limba de forum, dar... ataşamentele imagine nu s-au afişat şi am putut nu log on pe admincp,
Când am încercat să login pe admincp am primit această eroare:
[QUOTE] Nici un fişier de intrare specificate. [/ QUOTE]
EDITARE 2-10-15:
Vă rugăm să citiţi ultimul meu post pe acest thread pentru a obţine ajutor pentru instalarea pe vbulletin 5.1.9
Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
Bună.
Vă mulţumesc pentru informaţii despre config.xml. Versiunile anterioare includ o linie $config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';. Nu stiu de ce a fost eliminată în cea mai recentă versiune de vB.
.Htaccess dumneavoastră ar trebui să arate acest lucru:
RewriteEngine On
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /
# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]
# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]
# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]
Vă rugăm să trimiteţi-mi un PM acces detalii Admin CP şi FTP. Aş verifica setările.
atunci când am pus acest htaccess eu nu pot intra pe admincp, se spune "nici un fişier de intrare"
te-a trimis pm cu parola de admin
FTP este dezactivat şi am acces prin cpanel
dacă este nevoie să-mi spuneţi
te-a trimis, de asemenea, ftp login pm
Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
Pentru a dezactiva adăuga codul de limbă pentru un ataşament pe forum:
Adauga la AdminCP -> vBET -> traducere opţiuni -> URL-uri de ignora:
/filedata/
/fetch
/image.php.
Pentru a rezolva o problemă cu AdminCP, încercaţi dezactivarea în server setări FastCGI.
nu există nici o astfel de opţiune în admincp şi fastcgi este deja oprit
Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
Această opţiune ar trebui să fie în AdminCP o -> vBET -> traducere opţiuni -> URL-uri de ignora. Sigur dezactivaţi FastCGI?
am adăugat URL-uri, a adăugat htaccess pe care le-aţi furnizat şi am luat caractere albe şi nu ar putea conecta la admincp. FastCGI chiar nu este instalat pe serverul meu
Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
Ai mod_rewrite activat? În phpinfo este scris că FastCGI este activat.
CGI este activată, nu FastCGI. FastCGi chiar nu este instalat. phpinfor spune cgi/fastcgi, deoarece aceasta înseamnă unul sau alte.
Am încercat folosind DSO, acesta se deschide cpanel dar imi apare o eroare pe pagina principală: avertisment: nu pot modifica informaţiile din antet - antetele deja trimis în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 223
de asemenea, când am apelat la dso şi adaugă conţinut htaccess am luat caractere albe pe forum (pe implicit limba engleză)
am adăugat 3 linii pe ignoră URL-uri.
Asa ca m-am întors înapoi la CGI (nu FASTCGI) şi eliminat liniile htaccess, astfel încât puteţi lucra forum.
Eu nu pot understund această situaţie, este o orice way se poate lucra sau nu? ai avea chiar gustat-o pe vbulletin 5.1.9? Am nevoie de ajutor aici, am furnizat cu ftp şi admincp acreditări ce altceva trebuie să fac pentru a lua it de lucru?
Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
Da, am testat vBET pe vB 5.1.9. Bănuiesc că acest lucru este o problemă cu Configurarea serverului. Vă rugăm să încercaţi din nou, folosind DSO. Dacă după terminarea .htaccess veţi vedea paginile albe încercaţi să dezactivaţi traducere furnizorilor în AdminCP -> vBET -> Disponibilitate de furnizorii de traducere. Ai mod_rewrite activat?
Traducător furnizorilor numai google a fost activ de la început.
mod_rewrite este instalat implicit de apache
DSO cu excepţia de caractere albe, imi da eroare de avertizare: nu pot modifica informaţiile din antet - antetele deja trimis în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 223
Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
Ai testat DSO dumneavoastră după ultimul meu post? Am corectat un pic un fişier vBET şi aş dori să văd dacă DSO va funcţiona. Aceasta pagina de avertizare și alb sunt cunoscute probleme a căror soluție roata trebuie să fie mai uşor.
A LUCRAT.
o întrebare, ar putea lăsa liniile mi-a trimis pe ignoră URL-uri?
de asemenea, când selectez o limbă nevoile de codificare a stabilesc în browser pentru a unicode pentru a afişa corect caracterele. Există o modalitate de a afişa tradus limba fără necesitatea de a selecta codificarea pe browser-ul?
Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
Nu scoateţi ignoră URL-ul. Acest lucru permite atașările nu va fi analizat. Dacă vedeţi o pagină albă nu se schimba Configurarea serverului, pagini albe înseamnă, de obicei probleme cu conexiune la un furnizor de traduceri.
Deja mă uit şi teste de probleme de codificare a caracterelor.
De asemenea, pe pagini traduse attachemnts ce nu sunt afişate. vă rugăm să verificaţi, de asemenea
Am schimbat limbi şi expresii > manager de limbă > Editare setări şi editat "HTML setului de caractere" la "UTF-8" şi codare problema rezolvata.
Singura problema este acum că ataşările nu sunt afişate pe pagini traduse
Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
Tu ar putea arăta o astfel de legătură în cazul în care atasamente sunt afişate pe pagina de tradus nu, şi în cazul în care acestea nu apar pe pagina de tradus?
Am fixat ataşările de a face o reparaţie pe mesele de ataşament (admincp > repararea/optimiza tabele)
Concluzia mea (pentru toţi utilizatorii vb5 care doriţi să instalaţi acest plug-in pe forumuri lor):
Acest addon a avut unele probleme de instalare care au fost fixate cu ajutorul "Marcin Kalak" (multe mulţumiri)
Să-l instalaţi pe Vbulletin 5.1.9 aveţi nevoie pentru a edita "/ core/includes/config.php" prin adăugarea de această linie pe la sfârşitul anului acesta:
$ Config ['misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';
Procesor PHP trebuie să fie "DSO", nu "CGI". Deci, dacă aveţi "cgi" trebuie chage să "DSO" pe server-ul dvs. Pe WHM cpanel, acesta poate fi schimbat de a merge la "serviciu configurare > configurare PHP advertisment SUExec" şi selectaţi acolo "PHP 5 Handler" la "DSO"
. Htaccess ar trebui să aibă la început aceste linii:
RewriteEngine On
Opţiuni FollowSymLinks
RewriteRule arhiva / index.php / $? 2 & limba = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA]
Şi la sfârşitul acesta linii:
RewriteCond% {QUERY_STRING} redirecţionat =!
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA]
Trebuie să adăugaţi adăuga "AdminCP -> vBET -> traducere opţiuni -> URL-uri de ignora":
/filedata/
/fetch
/Image.php
Şi du-te la "Admincp > limbi şi expresii > manager de limbă > Editare setări" şi edita "HTML setului de caractere" la "UTF-8"
Şi traduce Vbet plugin-ul va funcţiona pe Vbulletin 5.1.9
Editare 27-12-15: după mai bine unele controale am găsit mai multe probleme, pagini de tradus chiar şi multe db erori la...
Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
Mă bucur că te-am ajutat. În următoarea versiune vBET nu va fi necesar să modificaţi fişierul de configurare.
Un lucru mai mult Marcin, pe htaccess "|core" trebuie să fie adăugate pe RewriteCond % {REQUEST_URI}
Deci ar trebui sa arate acest lucru:
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core) (editat ghidul meu de mai sus)
avatare altceva nu va fi afişată (acces refuzat)
Mulţumiri
Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
Vă mulţumesc foarte mult pentru informaţiile.
Doar pentru a informa că după astfel de modificări forum a fost performante foarte rău, unele pagini lucrat bine ca i-am spus, dar am observat multe db erori şi probleme pe traduceri. Mai multe pagini nu au fost chiar traduse. Asa ca am scos vbet (foarte greu de a face, deoarece ea a avut multe entried pe baza de date).
Aşteaptă o actualizare care va completa munca vb 5.1.9 şi nu provoacă astfel de probleme.
Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
VBET versiunea curent ar trebui să lucreze pentru vB 5.1.9. Nici un traducere de filme pot fi cauza epuizării traduceri limitele. Într-o configurare de mai sus am testat vBET pentru vB 5.1.9. Dacă aveţi orice alte probleme vă rugăm să creaţi un subiect nou.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):