PDA

View Full Version: Poate am contract cu VBET la CEC/depanare meu instalarea VBET?

hmspain
12-12-13, 15:19
Tocmai AM terminat cu grijă instalarea VBET (ultima versiune) următoarele toate etapele cu grijă ... inclusiv adăugarea de Google V2 API cheie, şi a altor pasi de configurare. Fără erori, dar traducerea nu funcţionează pe sistemul meu.

AM nevoie de un expert să privească peste sistemul : - ). Poate AM contract cu VBET pentru aceasta pentru noi?

Marcin Kalak
12-12-13, 18:43
Puteţi cumpăra servicii de instalare (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations) şi vom configura pentru dvs vBET.
Dacă nu doriţi să plătiţi apoi puteţi descrie problema pe forum la sectiunea corespunzatoare. Am vă va ajuta să găsiţi eliberarea şi fixaţi-o.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1