View Full Version: Rezolvate Link-uri pe forum pentru problemă, încă o dată
Deoarece upgrade la 3.3.0, această problemă este din nou întâmplă: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/248-forum-links-% 3D-eşec-2.html
Repara am venit cu mai devreme nu mai funcţionează: (
De asemenea, se întâmplă cu link-uri catre galeria noastra foto de utilizare, asa ca am activat temporar "Înlocuiţi" Legături Forum ", cu legături directe către adresele URL-ţintă? "Opţiunea în vBSEO temporar (acest concediu counter mea hit).
Aţi efectuat modificări manuale în dosar şi în timpul actualizare vă suprascrieţi merge înapoi la implicit. De aceea, sa oprit de lucru.
Ne pare rau, dar atâta timp cât nu vor fi acceptate oficial va trebui să-l păstraţi manual. Deci, vă rugăm doar făcut schimbările din nou si ti se va lucra din nou.
Eu voi merge pentru a vedea legături mai strânse pe care le sunt orientate cu privire la şi voi verifica posibilitatea de a susţine acest lucru în următoarea versiune:) voi da răspunsul acolo.
EDIT:
L-am văzut - vă rugăm să încercaţi folosi optiunea "Ignore URL-uri" în opţiuni principale vBET - aceasta ar trebui să rezolve problema şi să păstreze adresele URL aleasă de dvs. nu pe senile de traducere.
Multumesc-I va folosi opţiunea. Am refacut schimbare manuală şi nu a fost eficace, aşa că am va lipi de ignora opţiunea de url-uri.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):