PDA

View Full Version: Rezolvate Link-uri SEO nu funcţionează

fadillzzz
30-12-09, 13:18
SEO link-uri nu este de lucru pe forumul meu! M-am codul de eroare 404
(URL-uri a fost format toate ca aceasta: hxxp: / / yyy.DOMAIN.com / LANGUAGEID / forum)

vBET
31-12-09, 17:12
Vă rugăm să configuraţi directorul în CP pe forum pentru Admin -> vBET -> principale aşa cum este descris în manualul de instalare.

fadillzzz
01-01-10, 00:43
Am făcut-o. dar încă nu funcţionează ...
şi această eroare este doar întâmplă pe indicele forum, link-ul de SEO este bine pe fir afişarea paginilor

vBET
03-01-10, 01:10
Aţi efectuat modificări în normele htaccess. Aşa cum a fost descris în manualul de instalare?

Vă rugăm să îmi arătaţi conţinutul htaccess..

fadillzzz
03-01-10, 09:38
Nevermind ... Am prietenul meu pentru a remedia problema pentru mine ... este de lucru perfect acum

vBET
03-01-10, 16:19
Aceasta este mare:) Distreaza-te cu vBET:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1