PDA

View Full Version: Orice data pentru 3.3.0?

Cybershaolin
27-11-09, 18:56
Te-am văzut sărit versiunea 3.2.3 eliberând astfel încât ceea ce despre 3.3.0? Vom vedea în curând?

vBET
29-11-09, 00:44
Da, 3.2.3 a fost ignorate la 3.3.0 pentru că am făcut modificări în cache.

În sistemul de cache-ul 3.3.0 va fi de brand nou - mai repede. Pentru fiecare limbă va fi creat tabele separate cache. Vă mulţumim că fiecare tabel cache-ul va avea mai puţine date, o coloană mai puţin (cu Codul de limbă) şi indexurile mai mici. Vă mulţumim că nu numai introducerea şi ştergerea va fi mai rapidă, dar ceea ce cele mai importante date din cache obtinerea prea.

De asemenea, am făcut îmbunătăţiri pentru prima dată tradusă generaţie pagina. În acest moment, atunci când datele sunt în cache, atunci sunt luate cu datele aferente, astfel încât doar câteva interogări ia toate traducerile necesare. Dar când traducerile nu sunt în cache-ul încă, apoi mulţime de întrebări vine vorba de MySQL (pentru fiecare vBET obţinute încearcă să o găsească în primul cache). Am gasit acest blocaj şi a făcut soluţie mai bună:) In vBET 3.3.0 aveţi posibilitatea să configuraţi după cum nu a reuşit de multe vBET cache obtinerea ar trebui să lase memoria cache şi să ia traduceri de odihnă de la Google. Mulţumiri pentru că generaţie prima pagină (şi cele poienile după cache) se va face interogări doar câteva (vă va decide cât de multe) şi apoi a afla că nu există nici un sens pentru a cere mai mult, pentru că acesta nu va fi găsit în cache, astfel încât va sări şi de a merge direct la Google.

De asemenea, dorim să facem o altă actualizare cache-ul potenţial, dar acest lucru este încă în considerare.

Din cauza unor astfel de modificări multe vrem să fim siguri că totul este OK şi rulaţi-l pentru in timp ce pe forumuri reale. Din pacate nu avem probleme temporare cu furnizorul nostru de hosting, care a făcut unele schimbări în sistemul de canalizare forumul nostru. Această modificare face probleme cu serverul de sarcină şi care deţine 3.3.0 de presă. Trebuie să fim siguri că aceasta este numai vina furnizorului şi acesta nu este conectat, de asemenea, orice spirit de modificări noastre. Deci, atunci când această problemă server vor fi clarificate vom fi gata pentru lansare 3.3.0.

De asemenea, avem încă unele cereri de facilitati, care sunt considerate a fi incluse în 3.3.0.

Vă rugăm să reţineţi faptul că 3.3.x este ultimul pas, înainte de a ne vom începe să lucrăm la vBET 4.0 care vor fi integrate cu vBulletin 4.0. Vom face acest lucru, de asemenea, pentru versiunea gratuită 2.3 (2.4 va avea de presă). Deci, ne vom ocupa 4 linii de produse simultan. De aceea, dorim să facem totul perfect la punctul 2.3 şi versiunile 3.x.

bhanuprasad1981
25-12-09, 08:13
i-am sărind peste upgrade la 4.0 doar din cauza vBET, speranta ca veti elibera una pentru vb4 în curând:)

bhanuprasad1981
04-01-10, 06:17
încă mai aşteaptă pentru vb4 versiune compatibilă: (

Kolbi
04-01-10, 15:09
^^^^^ I, de asemenea,

vBET
04-01-10, 17:52
Ok. Vom face tot posibilul pentru a face vBET 4.0 pentru mai rapidă vB4. Totuşi, mai întâi va elibera 3.3.0 dupa care vom face gratuit ultima versiune de vB4 - apoi folosind experienţa şi soluţiile testate vom face vBET 4.0.

Kolbi
05-01-10, 00:58
Cât timp acest lucru va dura aproximativ?

vBET
05-01-10, 02:14
Am făcut multe schimbări în 3.3.0 si inca mai avem unele cereri caracteristică pentru a pune în aplicare. Sperăm că 3.3.0 va fi lansat până la sfârşitul acestei luni.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1