Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z instalacją z vbseo

Członek

Default Problem z instalacją z vbseo

1. Używam vbseo 3.2.0, nie mogę znaleźć tego kodu wewnątrz functions_vbseo_createurl.php plików, takich jak nauczanie w readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

i już wyszukiwanie wewnątrz wszystkie pliki vbseo zbyt, ale nadal nie można znaleźć go

proszę o pomoc, daj mi znać, jeśli potrzebujesz mojego ftp i inne szczegóły

2. Czy nadal nie ma jeszcze rozwiązania, więc nie musimy wyłączyć "Zastąp zawartość" Meta Keywords "? na domyślny język jak przed użyciem vBET? Jak używać warunkowego może w plikach vbseo

Członek

Faceci mogą uzyskać pomoc i proszę tutaj naprawdę potrzebują pomocy tutaj

i już zakupione vBET więcej niż 24 godziny iść, ale nadal cant go zainstalować, ponieważ z powyższego problemu

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi.

1. Proszę zaktualizować vBSEO. Używasz starej wersji.

Z wersji można nadal korzystać z vBET, ale nie będzie zintegrowany z vBSEO, więc linki nie są tłumaczone. Wszystkie inne funkcje vBET będzie działać dobrze.
    Możesz również sprawdzić się pod kątem kodu, który jest odpowiedzialny w tej starej wersji vBSEO za zdobycie tytułów wątków i zastąpienie go odpowiednimi, jeśli nie chcesz aktualizować vBSEO. Jako wskazówkę mogę stwierdzić, gdzie jest używana funkcja vbseo_thread_seotitle. Proszę zwrócić uwagę, że starsze wersje vBET pracowałem z vBSEO 3.2.x (jak pamiętam nasze forum praca w dniu 3.2.2) i procedura integracji była inna, ale w tej chwili to nie będzie działać, więc nie mogę dać Ci stare instrukcje integracyjne. VBSEO zmienił swój kod, a także vBET, więc integracja musiała być również zmieniona.
    Właśnie sprawdziłem i vBSEO 3.2.2 kod można znaleźć:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Więc po prostu za stary - nie obsługiwanej wersji. Proszę zaktualizować lub użyj vBET bez tłumaczenia linki (nie najlepsze dla Twojego SEO), lub znaleźć kod, który należy zmienić i to zmienić.

2. W tej chwili ta opcja ma być wyłączona. Należy pamiętać, że nie wpływa na SEO, ponieważ wyszukiwarki po prostu ignoruje znacznik meta słowa kluczowe i wykorzystuje prawdziwe zawartości strony do indeksowania.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 02-09-10 W 22:45.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •