Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Reviewpost integracji Problem / PhotoPost

Członek

Default Reviewpost integracji Problem / PhotoPost

Hi,
    Właśnie kupiłem swój mod i to działa dobrze na forum, ale i stosujemy się do instrukcji w celu umożliwienia tłumaczenia w innych modów, ale muszę robić someting źle.
    folderze forum:
    : / / Moja domena / forum

Foldery Mod (tutaj jest problem):
    : / / Moja domena / opiniones
    Jej jak PhotoPost, nazywa reviewpost.

Zrobiłem to:
    # W vBET pakiet / zmiana do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" do pełna ścieżka katalogu forum.
    Nie należy używać "/" na końcu. Jeśli nie wiesz, co to ścieżka, patrz instrukcja poniżej.
    # Skopiuj plik do katalogu vbenterprisetranslator_front_controller.php używane przez mod w URL

Wtedy i zgubić. To jest mój htaccess w / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Przekierowany =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Przekierowany = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]

Co robię źle?
    Dzięki
    Ach, i również określone w admincp folderów / opiniones / i / fotos / w trzymać katalogów i śledzenia url i śledzenia URL poza katalog forum
    Ostatnio edytowane przez pepito69; 04-07-10 W 13:24.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Tu masz rozwiązanie.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Proszę znaleźć tej części postu:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Dokładnie - phopopost nie obsługuje global_complete hak Proszę daniele podpowiedź Kamila - znajdziesz tam wszystkie potrzebne kroki, jak zintegrować. Sprawdzone i działa

Członek

Spróbuję jutro i powie, i dzięki.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Dokładnie - phopopost nie obsługuje global_complete hak Proszę daniele podpowiedź Kamila - znajdziesz tam wszystkie potrzebne kroki, jak zintegrować. Sprawdzone i działa
    można u powiedz mi dokładnie, co zrobić, aby intergrate z PhotoPost pro, jego w folderze / zdjęcia /, co umieścić w htaccess w / zdjęcia? btw używam PhotoPost pro
    Ostatnio edytowane przez tsak76; 06-07-10 W 23:34.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Instrukcje są ppropriate dla PhotoPost wersji Pro.

O dokładnej treści - wszystko to jest opisane w danej instrukcji. Proszę powiedzieć, które dokładnie krok interation nie rozumiesz i opiszemy to lepiej dla Ciebie.

Prosimy także pamiętać, że jeśli chcesz nam zrobić to za Ciebie na serwerze, możesz skorzystać z usługi intgration za 30 USD (). Nadal zachęcamy do daniele instrukcje i zaoszczędzić pieniądze - dajemy Ci nasze darmowe wsparcie, opisując każdy krok, którego nie rozumiem. W takim przypadku po prostu proszę powiedzieć, które krok wymaga lepszego opisu? Jeśli już to zrobiła i to nie działa - proszę dać nam youe htaccess zawartości po integracji i ją sprawdzić czy jest OK..

Członek

tylko powiedz mi, co muszę umieścić w folderze PhotoPost htaccess

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •