Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Sporadyczne Tłumaczenie

Junior Member

Default Sporadyczne Tłumaczenie

Nie jestem pewien czy to najlepszy tytuł lol mam nadzieję, że mogę wyjaśnić tego lepiej

Co jakiś czas, gdy ja lub mój członków zrobić po to posty jak gdybyśmy napisali w innym języku (jeśli idę, aby go edytować mówi [lang = nl])

Nie zdarza się to dużo, więc myślę, że sprawia, że trudne do spostrzeżenia, ale do tej pory działo się od czasu do czasu, a my wszystkie księgowania w języku angielskim i zawsze do tego samego języka (holenderską banderą)

Oh a ja zauważyłem, tytuł ma ich w zbyt [langtitle = nl]
    Ostatnio edytowane przez vBET; 10-06-10 W 13:23. Powód: poprawione bbcode

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Proszę dać nam dokładny przykład - dokładny tekst, który został wykorzystany. A co to jest ustawienie wykrywanie języka? Należy pamiętać, że jest używasz Google to Google czasami można pomylić i dokonano błędnych uznania (zwykle teksty bardzo krótkie, lub gdy słowa w 2 językach są w ten sam komunikat). W tym przypadku nie ma błędu w ogóle-to nie jest do nas - to Google. Jednak można skonfigurować sposób, czy Google należy dodać ustawienie języka.

Proszę powiedzieć, czy nadal potrzebujesz pomocy w problem opisany tutaj
    Ostatnio edytowane przez vBET; 10-06-10 W 13:24.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Brak odpowiedzi - za rozwiązany. Należy pamiętać tutaj, jeśli potrzebujesz więcej pomocy

Junior Member

Gah, tak mi przykro ... z jakiegoś powodu nie zawsze otrzymują moje powiadomień o lol i ja byliśmy tak zajęci, że ten problem poszedł w zapomnienie, aż przechowywane pojawiają się ponownie lol

Jestem dołączając zrzut ekranu po raz ostatni zdarzyło się, tym razem w lol PM

Ustawienie wykrywanie języka jest zaufanie Google kiedy wynik jest godny zaufania

Ustawienie, które będzie Ci najbardziej polecam tego ustawienia?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •