Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Invalid argument dostarczane do foreach () w [path] / includes / class_postbit.php (294)

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Członek

Default Invalid argument dostarczane do foreach () w [path] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Polish
    Translated text
    Od kiedy został uaktualniony vBET, kiedy zmienić nazwę dyskusji na ten błąd:

Warning: Invalid argument dostarczane do foreach () w [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Warning: Invalid argument dostarczane do foreach () w [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Jak mogę to naprawić?
    Dzięki
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Prosimy o podanie dokładnej wersji używane vBET, vBulletin, vBSEO (jeśli występują).

Także proszę powiedz nam w jaki sposób jesteś dyskusji na zmianę nazwy i robisz to na normalną lub przetłumaczone na stronę?

Członek

Translated text
    VBET jest to ostatnia wersja Mam zainstalowany jest tobą i vbseo 3.3.2.
    Z tego błędu, kiedy zmienić nazwę dyskusji w języku oryginalnym, a nawet, gdy próbuję przenieść dyskusję z jednej kategorii do drugiej.
    Original text

I nie można odtworzyć go na naszym forum więc będę musiał trochę pomocy na Twojej stronie

OK - sprawdziłem źródła i jest to spowodowane przez niektóre wtyczki za pomocą haka "postbit_display_complete". vBET ma 2 wtyczek za pomocą tego haka. Czy możesz stwierdzić, która powoduje kłopoty na forum? Możesz po prostu zrobić to przez wyłączenie i sprawdzić czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, to należy ją włączyć i wyłączyć drugi. Jeśli nadal istnieją spróbuj z wyłączonym stoisku. Jeśli nadal istnieje - wówczas najprawdopodobniej nie vBET błędu - spróbuj zrobić wyłączyć cały vBET i sprawdzić.

Będziesz wyłączyć wtyczkę Admin CP-> Wtyczki i Produkty -> Plugin Manager
    Będziesz wyłączyć cały mod przez Admin CP-> Wtyczki i Produkty -> Zarządzaj Produkty

Proszę dać mi znać o wynikach. Jeśli PM mi dostęp szczegóły będę sprawdź to sam

Członek

Translated text
    Próbowałem wyłączyć Tłumacz Enterprise BB i ten sam błąd, ale ten błąd zaczął mi dać dni po zainstalowaniu.
    Do kogo mogę zwrócić się następnie rozwiązać?
    Original text

Rozumiem, że widzisz błąd podczas uruchamiania po vBET jest zainstalowany. Ale jak widzisz vBET nie ma nic z tym zrobić, bo błąd nadal się pojawia, gdy vBET jest wyłączone. Tak też kilka innych zmian należało zrobić na forum. Może innym mod dodano również, lub niektórych konfiguracji zmianie.

Po pierwsze należy ustalić, kto jest winny. Tak więc wyłączyć jeden po drugim wszystkie pluginy, które pracują z "postbit_display_complete" haczyk - każdy sprawdzić czas nie masz jeszcze błędu. Po ustaleniu, kto jest winny, prosimy o kontakt z autorem mod który sprawia, że bałagan. Jeśli nadal masz jakieś pytania - proszę pytać

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •