Prosimy o podanie dokładnej wersji używane vBET, vBulletin, vBSEO (jeśli występują).
Także proszę powiedz nam w jaki sposób jesteś dyskusji na zmianę nazwy i robisz to na normalną lub przetłumaczone na stronę?
I nie można odtworzyć go na naszym forum więc będę musiał trochę pomocy na Twojej stronie
OK - sprawdziłem źródła i jest to spowodowane przez niektóre wtyczki za pomocą haka "postbit_display_complete". vBET ma 2 wtyczek za pomocą tego haka. Czy możesz stwierdzić, która powoduje kłopoty na forum? Możesz po prostu zrobić to przez wyłączenie i sprawdzić czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, to należy ją włączyć i wyłączyć drugi. Jeśli nadal istnieją spróbuj z wyłączonym stoisku. Jeśli nadal istnieje - wówczas najprawdopodobniej nie vBET błędu - spróbuj zrobić wyłączyć cały vBET i sprawdzić.
Będziesz wyłączyć wtyczkę Admin CP-> Wtyczki i Produkty -> Plugin Manager
Będziesz wyłączyć cały mod przez Admin CP-> Wtyczki i Produkty -> Zarządzaj Produkty
Proszę dać mi znać o wynikach. Jeśli PM mi dostęp szczegóły będę sprawdź to sam
Rozumiem, że widzisz błąd podczas uruchamiania po vBET jest zainstalowany. Ale jak widzisz vBET nie ma nic z tym zrobić, bo błąd nadal się pojawia, gdy vBET jest wyłączone. Tak też kilka innych zmian należało zrobić na forum. Może innym mod dodano również, lub niektórych konfiguracji zmianie.
Po pierwsze należy ustalić, kto jest winny. Tak więc wyłączyć jeden po drugim wszystkie pluginy, które pracują z "postbit_display_complete" haczyk - każdy sprawdzić czas nie masz jeszcze błędu. Po ustaleniu, kto jest winny, prosimy o kontakt z autorem mod który sprawia, że bałagan. Jeśli nadal masz jakieś pytania - proszę pytać