Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Недапушчальны аргумент пастаўляюцца для Еогеасп () у [шлях] / уваходзіць / class_postbit.php (294)

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Default Недапушчальны аргумент пастаўляюцца для Еогеасп () у [шлях] / уваходзіць / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Я гэтак жа мадэрнізаваў vbet, калі я перайменаваць абмеркаванне гэтай памылкі:

Папярэджанне: няправільны аргумент пастаўляюцца для Еогеасп () у [шлях] / уваходзіць / class_postbit.php (294): Eval () б код на лініі 27

Папярэджанне: няправільны аргумент пастаўляюцца для Еогеасп () у [шлях] / уваходзіць / class_postbit.php (294): Eval () б код на лініі 27

Як гэта выправіць?
    Дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, дайце нам дакладную версію выкарыстоўвацца vBET, VBulletin, vBSEO (калі выкарыстоўваецца).

Таксама, калі ласка, паведаміце нам, які шлях вы пераназывае абмеркавання і вы робіце гэта на нармальным ці пераведзены на старонцы?

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Vbet з'яўляецца апошняй версіяй Я усталяваў гэта вы і vbseo 3.3.2.
    З гэтай памылкай, калі я перайменаваць абмеркавання на мове арыгіналу, і нават калі я стараюся, каб перамясціць абмеркавання з адной катэгорыі ў іншую.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не магу прайграць гэта на нашых форумах, так што мне трэба трохі дапамагчы на вашым баку

OK - я праверыў крыніца і гэта абумоўлена некаторымі падлучальны модуль з дапамогай кручка "postbit_display_complete". vBET мае 2 ўбудоў з дапамогай гэтага кручка. Ці можаце вы вызначыць, якая з прычын непрыемнасцяў на вашым форуме? Вы можаце проста зрабіць гэта шляхам адключэння аднаго і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе. Калі так, то уключыце яго і адключыць іншую. Калі да гэтага часу існуюць, паспрабуйце выбраць стэнд інвалідаў. Калі ён усё яшчэ існуе - то, хутчэй за ўсё гэта не vBET віне - паспрабуйце зрабіць адключыць ўвесь vBET і чэк.

Вы будзеце адключыць плягін, панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Мэнэджар убудоў
    Вы будзеце адключыць гэты мод на панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Упраўленне прадуктамі

Калі ласка, дайце мне ведаць аб выніках. Калі вы PM мне доступ дэталі я праверу сам

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Я спрабаваў адключыць Перакладчык BB прадпрыемства і тую ж памылку, але гэтая памылка пачаў даваць мне на наступны дзень пасля ўсталёўкі.
    Да каму я магу спытаць то вырашыць?
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я разумею, што вы бачыце памылка пры запуску пасля vBET усталяваны. Але, як бачыце vBET не мае нічога агульнага з ім, таму што памылка ўсё роўна з'яўляецца, калі vBET адключаная. Гэтак жа і некаторыя іншыя змены павінна было быць зроблена на вашым форуме. Можа быць, некаторыя іншыя мод быў таксама дадаў, што або якой-небудзь канфігурацыі змяніўся.

Першы калі ласка, вызначыць, хто вінаваты. Так адключыць адзін за іншым усе убудовы, якія працуюць з "postbit_display_complete 'крук - кожны раз правяраць вы ўсё яшчэ ёсць памылкі. Калі вам вызначыць, хто вінаваты, то калі ласка, звяжыцеся з аўтарам мода які робіць беспарадак. Калі ў вас яшчэ ёсць пытанні - калі ласка, звярніцеся

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •