W poście na vB.org piszecie, że vBET w wersji darmowej obsługuje 60 języków. Ja po zainstalowaniu mam tylko polski, bialoruski, ukrainski i ruski. Zrobiłem coś nie tak? Czy tak właśnie działa wersja free? Czy wersja Pro używa do tłumaczeń yandex w 60 językach? Bo z tego co się orientuję to tylko yandex oferuje darmowe tłumaczenia, a pozostałych jak Google Translator trzeba słono płacić.
Dodaliśmy obsługę 60 par językowych, tzn. par z jakiego na jaki język można tłumaczyć za pomocą Yandex. Przykładowo, jeżeli Yandex umożliwia tłumaczenie z języka rosyjskiego na 30 innych języków jest to 30 par językowych, ale tłumaczeń pomiędzy tymi wszystkimi językami już nie zapewnia. Jeżeli ty masz 4 języki znaczy to, że Yandex wspiera te 4 języki dla ustawionego języka forum. Yandex najwięcej par językowych ma dla języka rosyjskiego (obecnie 30) i angielskiego (obecnie 25). W wersji Pro Yandex umożliwia tłumaczenia podobnej liczby języków reszta odbywa się za pomocą innych translatorów (Optymalizacja kosztów - jak vBET pozwala na wykorzystanie tłumaczenia maszynowego za darmo i/lub TANIEJ). Tylko Google wspiera wszystkie pary językowe.
Ostatnio edytowane przez Marcin Kalak; 12-12-15 W 09:50.
Zobacz Tag Cloud
Zasady na forum