Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Jest możliwość innej płatności niż paypal? Ile aktualizacji jest w cenie?

Junior Member

Default Jest możliwość innej płatności niż paypal? Ile aktualizacji jest w cenie?

This text was not translated, because it is originally in Polish Zastanawiam się nad zakupem vBET. Jednak potrzebuję informacji:
    - czy można placić inaczej niż przez paypal? Nie mam karty kredytowej, a jestem z PL tak samo jak Wy. Mogę przelać na konto?
    - Placąc te 230 dolarów, ile aktualizacji jest w cenie?
    Ostatnio edytowane przez Marcin Kalak; 11-05-15 W 08:10. Powód: Naprawa bbcode

Zakazany

This text was not translated, because it is originally in Polish Możesz przelać kwotę na konto. Wypełnij formularz normalnie, ale nie płać za pomocą PayPala - system pokaże ci kwotę do zapłaty (w dolarach, przelicz na złotówki po średnim kursie NBP w dniu przelewu). Po wypełnieniu formularza wyślij mi na PM dane, które wpisałeś, a ja odeślę ci dane do przelewu. Po zatwierdzeniu przelewu otrzymasz licencje.
    Wykupując licencje masz rok bezpłatnych aktualizacji, później można przedłużyć licencje i aktualizacje o kolejny rok.
    Ostatnio edytowane przez Marcin Kalak; 11-05-15 W 19:36.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •