Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 15

Wątek: Wsparcie DBSEO

Junior Member

Default Wsparcie DBSEO

Cześć

Kiedyś VBSEO aż niedawno przeszedł do trybu offline i nie będzie już wspierana.

I teraz już używać DBSEO, jak to wydaje się tylko dobrą alternatywą

JEST to sposób mogą współpracować, by znaleźć sposób, aby wspierać DBSEO url dla VBET jak chcesz używać zarówno wtyczek. Cieszę się pomóc badania itp.

W VBSEO było wiele zmian koniecznych dla VBET wobec praca poprawnie.

Będzie to samo dla DBSEO? Jeśli więc może daj mi znać, jakie są główne obawy, więc może spróbuj zmiany na mojej stronie testu tak to będzie działać.

dzięki

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Ponieważ masz VB4.x sugerujemy, aby korzystać z przyjaznych adresów URL-jest on dołączony do vB i daje przyjazne dla SEO linki, które ware wspierane w vBET. Tak więc proszę tylko skonfigurować swój vB do korzystania z przyjaznych adresów URL i vBET będzie automatycznie przetłumaczyć te Nie integracji potrzebne. Także proszę spojrzeć na nasz plik readme, bo tam jest kilka informacji o konfiguracji z przyjaznych adresów URL.

Senior Member

Chciałbym zobaczyć tej integracji, jak również.

Junior Member

cześć

potrzebne do wykorzystania dbseo w celu zapewnienia, że istniejące struktury url był przechowywany. Ranking itp na stronie są uzależnione od albo te adresy URL są przechowywane, czy poprawnie 301 do nowego adresu URL. DBSEO to i tak trzeba upewnić się, że mogę go używać.

Otworzę nowy wątek teraz jak ja just rata pełny vbet i teraz brak tłumaczenia prac na wszystkich.

To było częściowo działanie rezygnować ten wolny wersja, ale nie pro dla jakiegoś powodu.

W tej chwili nie planujemy połączyć z dbseo. Zrozumiałem, że chcesz zachować swoje struktury adresów URL. Test tych przyjaznych adresów URL można zachować. Może dbseo działa w podobny sposób.

Jeśli nie to możesz spróbować do włączenia się na własne ryzyko, ale należy pamiętać, że jeśli zmienisz kod vBET następnie będziesz musiał zmienić go ponownie po każdej aktualizacji vBET.

Nie wiem jak dokładnie działa dbseo. Jest to praca przez wtyczki lub jak vBSEO dodaje kontroler frontowy. Jeśli jest to działanie podobne do vBSEO następnie można oprzeć na vBSEO integracji jako przykład. W każdym razie jeśli chcesz mieć tylko linki SEO pracy to powinno być dość łatwe. Jeśli chcesz mieć tłumaczone URL - to może być bardziej skomplikowane.

Junior Member

Są tam jeszcze nie zamierza wspierać integrację tego DBSEO? Chcesz mod, ale nie można go zainstalować, jeśli nie.

W tej chwili nie planujemy wspierać go. vBulletin ma swój własny macierzystym przyjazne adresy URL. To co vBSEO gotowy i prawdopodobnie innych wtyczek, które daje funkcjonalność, która jest już wliczony w cenę umrze, lub będzie używany rzadko. Więc nie sądzę, istnieje potrzeba na rynku do jego obsługi.

Junior Member

Wydaje się, aby zrobić więcej niż przyjazne adresy URL. Mam DBSEO zainstalowany na forum dość duży/zajęty.

Dla ludzi takich jak ja, którzy szukają rozwiązań technicznych do zwiększenia ruchu, zwłaszcza ludzie skłonni wydać trochę pieniędzy, będziemy starali się to tak. Będziemy również patrzeć na takie rzeczy jak twój mod zbyt. Jednak są niezgodne. Jestem prawie pewien, że będzie stracić klientów.

Dzięki za opinię. W tej chwili nie planujemy wspierać DBSEO.

Senior Member

Quote Napisał siparker View Post
    potrzebne do wykorzystania dbseo w celu zapewnienia, że istniejące struktury url był przechowywany. Ranking itp na stronie są uzależnione od albo te adresy URL są przechowywane, czy poprawnie 301 do nowego adresu URL. DBSEO to i tak trzeba upewnić się, że mogę go używać.
    To. Ponieważ vbseo jest już obsługiwany przynajmniej potrzebujemy pewien droga do 301 tłumaczone URL do nowych po przełączeniu na DBSEO.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •