Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 5 FirstPierwszy 12345 OstatniLast
Wyniki 21 do 30 z 50

Wątek: Wiadomości z webmaster tools dotyczące niewłaściwego rel-tagi alternatywne

Zakazany

Przetłumaczony ADRES URL musi być w pierwszej kolejności został znaleziony w bazie danych pamięci podręcznej. Flagi są tłumaczone przy adres jest już przetłumaczona w bazie danych pamięci podręcznej.

Senior Member

No dobrze - a więc co by nie przetłumaczonych adresów URL w bazie danych pamięci podręcznej? W przykładzie powyżej wysłałem adresy URL są tłumaczone, ale flagi łączy nie są, czy to oznacza, że nie są one w bazie danych pamięci podręcznej?

Zakazany

Nie mamy możliwość dodania do bazy danych pamięci podręcznej tłumaczone jedynie adres url - pamięć cache jest włączony. Nie udostępniamy tej różnicy. Jeśli URL jest tłumaczony i flaga ta nie została przetłumaczona następnie ADRES URL nie jest w bazie danych pamięci podręcznej.
    Tak więc przy założeniu: na jej tylko dla gości, z opóźnionym wnioski o tłumaczenie - ze względu na wydajność. Więcej informacji: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517

Senior Member

Ok - Mam sporządzony wszystko opisane w faq, jak wcześniej wspomniano, ale flaga URL nie są przetłumaczone.

Senior Member

Quote Napisał tavenger5 View Post
    Dobra myślę, że coś jest dosłownie gubię się w tłumaczenie tutaj.

Rozumiem, jak wszystko działa. Mam napisał(a) recenzję jak flaga adresy URL mają być tłumaczone Kiedy tylko Goście są wyświetlanie strony. Problem polega na tym, nie są one przekształcane. To nie dlatego, że jestem z kontyngentu, to dlatego, że coś nie działa poprawnie.

Przykład:
    Angielska Strona: ** widmo 2 zmienić ustawienia apn
    Flaga adres URL na stronie francuskiej: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    Adres URL flaga francuski należy: (Franà §AIS) ** widmo 2 modyfikacji des paramètres de l'apn

Należy zauważyć, że flaga URL nie są tłumaczone URL mimo że przetłumaczonych stron. Gości pamięci podręcznej została rozliczona, ponieważ zostały wykonane tłumaczenia.
    ponownie patrz wyżej. Jestem albo nie ustawienie coś poprawnie lub jest to błąd w oprogramowaniu uniemożliwia flagi Wyświetlono przetłumaczonej URL.

Zakazany

OK ja testowany ten problem.

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    OK ja testowany ten problem.
    Dziękuję - czy to pomaga, moje forum znaków ISO-8859-1

Zakazany

Problem jest, że twój parse_templates hak jest wywołany zbyt szybko. Proszę zaktualizować swoje vB.

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Problem jest, że twój parse_templates hak jest wywołany zbyt szybko. Proszę zaktualizować swoje vB.
    Nie jestem pewien, co to oznacza. Czy oznacza aktualizację do vbulletin 4.2.2? Jaka jest różnica między 4.1.12 i 4.2.2 na jak parse_templates jest obsługiwany?

Senior Member

.. .albo masz na myśli aktualizacji zlecenia wykonania "Generuj flagi", który korzysta z hakiem parse_templates?

Strona 3 z 5 FirstPierwszy 12345 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •