Przetłumaczony ADRES URL musi być w pierwszej kolejności został znaleziony w bazie danych pamięci podręcznej. Flagi są tłumaczone przy adres jest już przetłumaczona w bazie danych pamięci podręcznej.
Przetłumaczony ADRES URL musi być w pierwszej kolejności został znaleziony w bazie danych pamięci podręcznej. Flagi są tłumaczone przy adres jest już przetłumaczona w bazie danych pamięci podręcznej.
No dobrze - a więc co by nie przetłumaczonych adresów URL w bazie danych pamięci podręcznej? W przykładzie powyżej wysłałem adresy URL są tłumaczone, ale flagi łączy nie są, czy to oznacza, że nie są one w bazie danych pamięci podręcznej?
Nie mamy możliwość dodania do bazy danych pamięci podręcznej tłumaczone jedynie adres url - pamięć cache jest włączony. Nie udostępniamy tej różnicy. Jeśli URL jest tłumaczony i flaga ta nie została przetłumaczona następnie ADRES URL nie jest w bazie danych pamięci podręcznej.
Tak więc przy założeniu: na jej tylko dla gości, z opóźnionym wnioski o tłumaczenie - ze względu na wydajność. Więcej informacji: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Ok - Mam sporządzony wszystko opisane w faq, jak wcześniej wspomniano, ale flaga URL nie są przetłumaczone.
OK ja testowany ten problem.
Problem jest, że twój parse_templates hak jest wywołany zbyt szybko. Proszę zaktualizować swoje vB.
.. .albo masz na myśli aktualizacji zlecenia wykonania "Generuj flagi", który korzysta z hakiem parse_templates?