مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 21 به 30 از 50

موضوع : پيام از مسوول سايت ابزارهای نادرست در خصوص عرضه می بنديم و برچسب

توقیف

ترجمه آدرس کامل بايد ابتدا در پایگاه داده حافظه پنهان پيدا شود. پرچم هاي ترجمه شده است که ترجمه شده است آدرس حافظه پنهان در پایگاه داده.

کاربر ارشد

خب - پس چه مانع يك ترجمه آدرس کامل از حافظه پنهان در پایگاه داده؟ به طور مثال من بالاتر از url ارسال شده است ترجمه شده است، اما در پيوند با ساير تارنماها درفش نمى شوند، پس معنی آن چیست که در پایگاه داده حافظه پنهان؟

توقیف

ما از این گزینه برای افزودن به پایگاه داده حافظه پنهان تنها ترجمه آدرس کامل - پاک کردن حافظه پنهان فعال است یا نه. ما حمايت از اين تمايز. اگر آدرس کامل ترجمه شده است و ترجمه شده نخواهد بود و پرچم آن در پایگاه داده حافظه پنهان آدرس کامل نيست.
    پس فرض میکنیم: آن كار است تنها براي مهمانان، با به تعويق افتاد درخواست ترجمه - دلايل رکورد برای. اطلاعات بیشتر: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

کاربر ارشد

باشد - که من انجام دادم همه چیز های ذكر شده در اين سؤال، كه پيشتر نيز اظهار داشت، اما پرچم آدرس کامل هستند که ترجمه شده است.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    خوب، من فکر می کنم چیزی است که در ترجمه از دست داده.

من فهمیدم چقدر همه چیز. من چگونه می تواند urlهای مشکل دار پرچم بازنگری شده است قرار است به ترجمه تنها هنگامي كه ميهمانان اين صفحه مشاهده می شوند. مشکل اين است که نمى شود، آنها ترجمه شده است. نه اين که چون من از سهميه، علت آن چیزی است که کار نکرد.

به عنوان مثال :
    زبان انگليسي صفحه: تغییر تنظیمات apn طيف تربيت مدرس 2
    پرچم آدرس کامل در این صفحه به زبان فرانسه: http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    پرچم آدرس کامل برای فرانسه بايد اين باشد كه: franã ثالثه (ais) تربيت مدرس 2 اصلاحيه اي براي طيف paramètres رسالة apn

توجه داشته باشيد كه اين پرچم آدرس کامل هستند نه ترجمه آدرس کامل در حال حاضر با وجود صفحات ترجمه شده است. پاک کردن حافظه پنهان است مهمان از ترجمه ها ساخته شده اند.
    يك بار ديگر، که در بالا. من هم یک چیزی درست تنظیم نشده است يا در آنجا یک ویروسی در نرم افزار جلوگیری از نشان دادن پرچم هاي ترجمه شده آدرس کامل.

توقیف

خوب، من اين مسئله مورد آزمايش قرار گرفته.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    خوب، من اين مسئله مورد آزمايش قرار گرفته.
    متشکرم - اگر آن کمک می کند، من charset فوروم iso-8859-1 است

توقیف

مسئله این است که شما هم به سرعت قطع شده parse_templates تحریک شده است. خواهش می کنم، شما را به روزآوری vb.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    مسئله این است که شما هم به سرعت قطع شده parse_templates تحریک شده است. خواهش می کنم، شما را به روزآوری vb.
    من مطمین نیستم این معنی. منظورم این است که آیا شما به به روزآوری vbulletin 4.2.2 ؟ چه فرقی بين 4.1.12 و 4.2.2 چگونه parse_templates موارد اینچنینی است؟

کاربر ارشد

... یا اینکه آیا منظورتان این است که به روزآوری اعدام دستور 'ایجاد پرچم' استفاده از قلاب parse_templates؟

صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •