ترجمه آدرس کامل بايد ابتدا در پایگاه داده حافظه پنهان پيدا شود. پرچم هاي ترجمه شده است که ترجمه شده است آدرس حافظه پنهان در پایگاه داده.
ترجمه آدرس کامل بايد ابتدا در پایگاه داده حافظه پنهان پيدا شود. پرچم هاي ترجمه شده است که ترجمه شده است آدرس حافظه پنهان در پایگاه داده.
خب - پس چه مانع يك ترجمه آدرس کامل از حافظه پنهان در پایگاه داده؟ به طور مثال من بالاتر از url ارسال شده است ترجمه شده است، اما در پيوند با ساير تارنماها درفش نمى شوند، پس معنی آن چیست که در پایگاه داده حافظه پنهان؟
ما از این گزینه برای افزودن به پایگاه داده حافظه پنهان تنها ترجمه آدرس کامل - پاک کردن حافظه پنهان فعال است یا نه. ما حمايت از اين تمايز. اگر آدرس کامل ترجمه شده است و ترجمه شده نخواهد بود و پرچم آن در پایگاه داده حافظه پنهان آدرس کامل نيست.
پس فرض میکنیم: آن كار است تنها براي مهمانان، با به تعويق افتاد درخواست ترجمه - دلايل رکورد برای. اطلاعات بیشتر: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517
باشد - که من انجام دادم همه چیز های ذكر شده در اين سؤال، كه پيشتر نيز اظهار داشت، اما پرچم آدرس کامل هستند که ترجمه شده است.
خوب، من اين مسئله مورد آزمايش قرار گرفته.
مسئله این است که شما هم به سرعت قطع شده parse_templates تحریک شده است. خواهش می کنم، شما را به روزآوری vb.
... یا اینکه آیا منظورتان این است که به روزآوری اعدام دستور 'ایجاد پرچم' استفاده از قلاب parse_templates؟