Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Poważny problem z duplikaty

Senior Member

Default Poważny problem z duplikaty

Mam duży problem z duplikaty. Obecnie mam limit na ilość znaków, które są tłumaczone na dobę z Google Tłumacz, bo jeśli nie ustawy byłoby śmieszne. Niestety oznacza to, że nie wszystkie strony są przetłumaczone od razu i tę samą treść istnieje 13 różnych stron (używam 12 tłumaczenia)

Jestem otwarty na sugestie, w jaki sposób rozwiązać ten problem. Uważam, że jest to jeden z powodów, dla których tracę ruchu ostatnio.

Oto przykład, co to jest indeksowanie Google:
    https://www.google.com/search?q=%22s...w=1364&BiH=643

Zakazany

Masz sugestie jak to rozwiązać? Czy uważasz, że http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html rozwiąże problem? Co pokazuje link, który podałeś?

Senior Member

Nie do końca jestem pewien jak to rozwiązać. Jest brak tekstu wcale lepsze niż sam tekst 7 razy? (Pierwotnie powiedział 12, miałem na myśli 7)

Myślę, że pomoże Tagi alternatywne.

Link pod warunkiem jest już pokazuje problem, ponieważ strony zostały przetłumaczone. Dzieje się głównie z nowych stron i bardzo starych stron, które nie są popularne.

Senior Member

Oto przykład bieżący: https://www.google.com/search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (w tej chwili jest 5 tej samej wersji, zgaduję bo pozostałe 2 mają przetłumaczono)

Chodzi o to, że Google jest indeksowania stron szybciej, niż można zlecać tłumaczenia.

FYI, spędziłem Dużo pieniądze Ostatni rok na tłumaczeniu i niestety zarozumiały kontyngentu dziennie nie jest opcja.
    Ostatnio edytowane przez tavenger5; 04-02-13 W 13:51.

Zakazany

Quick fix alternatywnych tagów, które postaramy się zapewnić możliwie jak najszybciej. Najpierw spróbować alternatywnych Tagi. Można tymczasowo wyłączyć języków mniej ważne.
    Ponadto możemy konfigurowalnych opcji, jeśli nie ma tłumaczenia, następnie:
    1) Pokaż oryginalny tekst - to teraz
    2) Pokaż oryginalny tekst notatki czekał do tłumaczenia - Strona wymaga dużo drobnych tłumaczenia i notatki mogą być wyświetlane irytująco często
    3) pokazać pusty tekst

Senior Member

Dzięki za szybką odpowiedź.

Zamiast pokazywać wiele uwagi irytujące, gdy coś nie jest przetłumaczona, jest tam flagi w systemie powiedzieć, "cała ta strona jest tłumaczone"? (minus wzory, ponieważ wzory wiele zmienić)

Myślę, że idealnym rozwiązaniem byłoby "pokazać pusty tekst z powiadamianiem powiedzieć, że strona nie została w pełni przetłumaczona jeszcze" odejdzie powiadomienia, przetłumaczone strony.

Zakazany

Dziękuję za sugestię. Będziemy pracować na tej funkcji.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •