Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Галоўная праблема з падвойным зместам

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Галоўная праблема з падвойным зместам

У мяне ёсць вялікая праблема з дубляваць змест. Я ў цяперашні час абмежаванне на колькасць знакаў, якія пераведзены ў дзень з Google Translator, таму што калі я не законапраекту было б смешна. На жаль, гэта азначае, што не ўсе старонкі пераведзены адразу ж, і той жа кантэнт існуе на 13 розных старонак (я выкарыстоўваю 12 перакладаў)

Я адкрыты для прапаноў аб тым, як вырашыць гэтую праблему. Я лічу, што гэта адна з прычын, чаму я губляю трафіку ў апошні час.

Вось прыклад таго, што Google індэксуе:
    https://www.google.com/search?q = 22S% ... W = 1364 & Біг = 643

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вы прапаноў аб тым, як вырашыць гэтую праблему? Як вы думаеце, http://www.vbenterprisetranslator.co...nate-tags.html вырашыць праблемы? Што паказвае сувязь вы падалі?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я дакладна не ведаю, як вырашыць гэтую праблему. няма тэксту наогул лепш, чым той жа тэкст 7 раз? (Я першапачаткова сказаў 12, я меў на ўвазе 7)

Я думаю, што альтэрнатыўныя тэгі дапаможа.

Спасылку я даў больш не дэманструе праблемай, так як старонкі былі перакладзены. У асноўным гэта адбываецца з новай старонкі і вельмі старыя старонкі, якія не папулярныя.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Вось бягучы прыклад: https://www.google.com/search?q =% 22G ... W = 1364 & Біг = 643 (Ёсць 5 гэтай жа версіі на дадзены момант, я мяркую, таму што іншыя 2 былі пераведзеныя)

Справа ў тым, Google поўзае маёй старонкі хутчэй, чым я магу іх пераклад.

Да вашай ведама, я правёў шмат грошай у мінулым годзе на перакладзе і, на жаль павысіць квоты дзень гэта не варыянт.
    Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 04-02-13 у 13:51.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Хуткае рашэнне праблемы ў тэгах мы стараемся даць як мага хутчэй. Вы спачатку паспрабаваць альтэрнатыўныя тэгі. Вы можаце часова адключыць менш важныя мовах.
    Акрамя таго, мы можам зрабіць наладжвальны параметр, калі няма перакладу, то:
    1) паглядзець першапачатковы тэкст - зараз
    2) паглядзець першапачатковы тэкст запіскі чакаў пераклад - старонкі патрабуецца мноства дробных пераклады і нататкі могуць з'явіцца раздражняльна часта
    3) паказваюць пусты тэкст

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Дзякуй Вам за хуткі адказ.

Замест таго каб паказваць некалькі раздражняе нататкі, калі нешта не перакладзена, ці ёсць сцяг у сістэме, каб сказаць "увесь гэты старонка перакладзеная? (Мінус фішкі, фішкі, паколькі шмат што змяніць)

Я думаю, што ідэальным варыянтам было б, каб "паказаць пусты тэкст з паведамленнем сказаць, што старонка не была поўнасцю пераведзена яшчэ" апавяшчэнне знікне як толькі старонка перакладзеная.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Дзякуй вам за вашу прапанову. Мы будзем працаваць над гэтай функцыяй.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •