Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 12 z 12

Wątek: wiele procesów mysql

Junior Member

dobra skoro nie ma żadnej refundacji, dam mu więcej zasobnika.

jak zrobić większe bandery w mojej witrynie?

Czy może Pan sprawdzić mojej stronie www.Worldwide-Invest.org , po wszystkich płatności, gdy ja taca dowolnego języka dostaję puste strony i moją kasę zestaw na 0.

również ile muszę zapłacić za każdą stronę w moim miejscu każdego języka? z firmą Microsoft należy przetłumaczyć?
    Microsoft tłumaczenie dać 2 mln bezpłatny miesięcznik, może więcej niż jedno konto ale tak co jedno konto będzie miał 2 M I tacy, że ręcznie i to działa, więc jeśli można dodać automatycznie będzie ładne, nie tyle tylko 4-5 konto plus moje płatne usługi poradzi sobie z mojej strony.

Mam poważny problem z zarabiają i obsługi VB powiedzieć to z produktów i mówisz to VB, dla mnie będzie bardzo uczciwy od Ciebie, jeśli ty współpracownik mi wobec utrwalić ów, co 4-5 dni mój serwer witryny zostanie zabity od VB środków pieniężnych.

Z góry dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez majjed2008; 22-10-12 W 12:24.

Zakazany

Proszę zachować jeden problem na jeden wątek.
    Czy może Pan sprawdzić mojej stronie Na całym świecie inwestowania - Forex Forum - świat szeroki inwestować , po wszystkich płatności, gdy ja taca dowolnego języka dostaję puste strony i moją kasę zestaw na 0.
    Proszę PM mnie dostęp do szczegółów do Admin CP, FTP. Będzie sprawdzić, co się tam dzieje

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •