Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Wolna z ograniczoną funkcjonalność lub wersja próbna?

Junior Member

Default Darmowa wersja

Przed kupić, należy upewnić się, że to będzie działać za mojej firmy zapory. Możemy zablokować wiele narzędzi Translacja, ponieważ użytkownicy mogą używać tych narzędzi do witryn sieci Web, które normalnie są blokowane.

Istnieje wersja, która ma ograniczoną funkcjonalność lub miały okres próbny, który można przetestować w moim środowiska QA? Jeśli działa, I będziesz Wypychaj do mojego środowiska produkcyjnego.

Innym pytanie, czy potrzebuję licencji dla mojego środowiska QA Jeśli używam go w produkcji jak również?

Dzięki

Drew

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Mieliśmy darmowa wersja podczas tłumaczenia w Google i Microsoft była wolna. Po ich ona wypłacona możemy zatrzymana, wspieranie darmowa wersja od usług płatnych potrzeby optymalizacji, jaką mamy w wersja płatna.

Należy pamiętać, że vBET wymaga, aby Twój serwer miał dostęp do zewnętrznych dostawców tłumaczeń (Microsoft i/lub Google i/lub Apertium). Wszystkie tłumaczenia są wykonywane przez protokół HTTP, dlatego konfiguracja zabezpieczeń musi zezwalać na wychodzące żądania HTTP.

vBET licencji jest na instalacji. Jeśli musisz zainstalować go na różnych forach będą potrzebne różne licencje. Jednej na każde forum, którego używasz. Jeśli badania środowiska, która nie jest dostępna na zewnątrz po powiadomieniu nas można zainstalować vBET na środowiska testowego. Oczywiście musisz najpierw zainstalować licencji.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •