Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Puste stanowisk

Junior Member

Default Puste stanowisk

Znaleźć gdy nie dostawców tłumaczenie dostępne, wystarczy pobrać stanowisku puste z członkiem go. To jest, gdy mam "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" Ustaw opcję niewyświetlania
    Ostatnio edytowane przez DirtRider; 09-04-12 W 09:44.

Emeryturze;)

Będzie to sprawdzić na. Powiedz mi Jeśli pojawi się wartość "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" na będzie puste stanowisk?
    Ponadto należy pamiętać, że może on coused ale klucz tajny/identyfikator/interfejsu api dostawcy błędne

Junior Member

Również jeśli Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika ustawiona na, a następnie tak będzie wyświetlany tekst oryginalny. Rzeczą jest następnie trzeba będzie ogłoszenie w wątku, który nie jest w języku angielskim i pobiera ignorowane. Wydaje się, że klucze API działa, gdy dostępne są dostawcami tłumaczenia.

Junior Member

Przycisk OK nie przejmuj się o nim więcej z bieżących problemów mam z modyfikacji I mają teraz skreśla to, co wast pieniędzy tego okazało się być
    Ostatnio edytowane przez DirtRider; 11-04-12 W 08:12.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jak masz w odpowiedzi w tym samym wątku - nasz personel jest sprawdzanie, czy problem.

Emeryturze;)

I ten problem nie można odtworzyć na moje forum badań. Może użytkownik prosze pokażcie mi adres url z przykładem w przypadku "pusty" post i jeżeli dostęp do już send me jest nadal workig będzie on sprawdzić na miejscu

Junior Member

Przepraszam, że nie można jak I usunięto to mod z witryną teraz jak był podając nam zbyt wiele problemów.

1. Puste ogłoszenia, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienie nie wyświetlić tekst w języku oryginału)
    2. Stanowisko w innych językach poza domyślne, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienia Pokaż oryginalny tekst) to spowodowane nieporozumień jak angielski członków nie może zrozumieć stanowisko i będzie je ignorował.
    3. Forum spowolnienie prawej w dół po dostawca tłumaczeń nie był dostępny, członkom forum skarżył się, że nie był dopuszczalny przy tych wolno szybkościach.

Emeryturze;)

Jak mogę powiedział, że nie można odtworzyć problem, więc jeśli nie zainstalował vBET i dlatego nie można pokazać me ten błąd w "działanie" jest niemożliwe dla mnie sprawdzić co poszło źle.
    Daj mi o zaewidencjonowanie użytkownika ftp.
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 14-04-12 W 16:34.

Emeryturze;)

Nie odpowiedzi tak należy zamknąć ten wątek. Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące tego wątku I będzie go otworzyć inny sposób proszę zapisu nowy.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •