Znaleźć gdy nie dostawców tłumaczenie dostępne, wystarczy pobrać stanowisku puste z członkiem go. To jest, gdy mam "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" Ustaw opcję niewyświetlania![]()
Znaleźć gdy nie dostawców tłumaczenie dostępne, wystarczy pobrać stanowisku puste z członkiem go. To jest, gdy mam "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" Ustaw opcję niewyświetlania![]()
Ostatnio edytowane przez DirtRider; 09-04-12 W 09:44.
Będzie to sprawdzić na. Powiedz mi Jeśli pojawi się wartość "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" na będzie puste stanowisk?
Ponadto należy pamiętać, że może on coused ale klucz tajny/identyfikator/interfejsu api dostawcy błędne
Również jeśli Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika ustawiona na, a następnie tak będzie wyświetlany tekst oryginalny. Rzeczą jest następnie trzeba będzie ogłoszenie w wątku, który nie jest w języku angielskim i pobiera ignorowane. Wydaje się, że klucze API działa, gdy dostępne są dostawcami tłumaczenia.
Przycisk OK nie przejmuj się o nim więcej z bieżących problemów mam z modyfikacji I mają teraz skreśla to, co wast pieniędzy tego okazało się być![]()
Ostatnio edytowane przez DirtRider; 11-04-12 W 08:12.
Jak masz w odpowiedzi w tym samym wątku - nasz personel jest sprawdzanie, czy problem.
I ten problem nie można odtworzyć na moje forum badań. Może użytkownik prosze pokażcie mi adres url z przykładem w przypadku "pusty" post i jeżeli dostęp do już send me jest nadal workig będzie on sprawdzić na miejscu
Przepraszam, że nie można jak I usunięto to mod z witryną teraz jak był podając nam zbyt wiele problemów.
1. Puste ogłoszenia, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienie nie wyświetlić tekst w języku oryginału)
2. Stanowisko w innych językach poza domyślne, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienia Pokaż oryginalny tekst) to spowodowane nieporozumień jak angielski członków nie może zrozumieć stanowisko i będzie je ignorował.
3. Forum spowolnienie prawej w dół po dostawca tłumaczeń nie był dostępny, członkom forum skarżył się, że nie był dopuszczalny przy tych wolno szybkościach.
Jak mogę powiedział, że nie można odtworzyć problem, więc jeśli nie zainstalował vBET i dlatego nie można pokazać me ten błąd w "działanie" jest niemożliwe dla mnie sprawdzić co poszło źle.
Daj mi o zaewidencjonowanie użytkownika ftp.
Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 14-04-12 W 16:34.
Nie odpowiedzi tak należy zamknąć ten wątek. Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące tego wątku I będzie go otworzyć inny sposób proszę zapisu nowy.