Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 15

Wątek: Ponieważ najnowsze uaktualnienie vbet serwera raportów nadmiernego wykorzystania zasobów przez vbet

Senior Member

Default Ponieważ najnowsze uaktualnienie vbet serwera raportów nadmiernego wykorzystania zasobów przez vbet

Hi od uaktualnienia do najnowszej vbet ostatniej nocy serwer jest teraz zgłoszenie nadmiernego wykorzystania zasobów przez vbet
    Czas: WT Lut 21 13: 02: 15 2012 + 0000
    Konta: xxxxxx
    Zasobu: Czas procesu
    Przekroczone: 65324 > 1800 (w sekundach)
    Plik wykonywalny: /usr/bin/php
    Wiersz polecenia: /usr/bin/php
    /XXXX/XXXXXX/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
    IDENTYFIKATOR PID: 28614
    Poddane ubojowi sanitarnemu: nr
    Otrzymuję setki tych, ktoś pracować na optymalizację kod lub coś????

Emeryturze;)

Pracujemy nad tym w każdym rea; ase

Senior Member

Rozumiem, że jednak ostatnie wydanie jest gorsza obciążenie niż poprzednie, to jest zabijanie mój serwer!

Emeryturze;)

Nie przedstawiło żadnych wydajność zmieniając aktualizacje. Mamy tylko dodać nowy dostawca tłumaczeń z samego algorith

Także to, co widzisz jest:
    Nie vbenterprisetranslator_seo.php, który zajmuje całe zasoby - jest cały swój forum, ponieważ każde żądanie forum odbywa się vbenterprisetranslator_seo.php trought, które tylko ustawia kilka zmiennych dla vbseo.php i zawiera naprawdę żądanego zasobu. Ustawieniu całego ruchu forum do tego pliku przez użytkownika pliku .htaccess. Tak w ogóle istnieje nie problemu z tym plikiem - jest to zużycie całości forum. Jeśli potrzebna jest dokładniejszy opis w tej dziedzinie - otwarcie nowego wątku dla niego lub znaleźć już istniejących. Jedną z kwestii na jeden wątek

Senior Member

Może można udostępnić poprzedniej wersji vbet dla mnie tak i obniżyć i zobacz, jeśli obciążenie następnie subsides proszę?

Emeryturze;)

PM sended Sprawdź skrzynki odbiorczej

Senior Member

Dziękujemy!, będzie zainstalować, który później dzisiaj i księgowania wstecz jutro po wyświetlanie montowany statystyki

Senior Member

Niestety Moja witryna jest vb3, myślę, że pakiet, który zostanie dostarczony jest vb4.

Emeryturze;)

Oh Niestety zrobić to ponownie

Senior Member

OK i nie Księguj back razu jako chciałem, aby upewnić się, ale poprzedniej wersji nie jest ładowanie połowę tak bardzo jak najnowszą wersję serwera, myślisz że najnowszej wersji może być konieczne, aby zobaczyć dlaczego?

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •