Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: vBET nie powinien być łączony z tym serwerem forum!

Senior Member

Default vBET nie powinien być łączony z tym serwerem forum!

Hi, przez ostatnie 24 godziny Moje użytkowanie magazyn ballooned kontroli i było do jednego rzeczy!, dziennik błędów zapełnił z tymi
    PHP Warning: strpos() [function.strpos < href="/forum/pl/function.strpos > </a>]: przesunięcie nie zawarte w ciągu w /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php wierszu 398
    miał wielu wielu tysięcy z nich (25GB we wszystkich!) i wydaje się, że to wszystko z powodu nie jest w stanie skontaktować się z vBET z serwera!

Nie był to zwrócić uwagę podczas zakupów, że nasz serwer musi być możliwość kontaktu z oddaną przez cały czas!, serwer był w dół i tak oprogramowania (modificatio), nabywanych przez użytkownika, jest rzeczywiste potrzeby vBET istnieć stale w kontakcie z serwera?

Emeryturze;)

Spróbuję zaewidencjonować na moje forum badań. Również możesz proszę opisać me krok po kroku co będzie brała przed błąd pojawił się?

Senior Member

Proste, te błędy zostały występujących w moim błąd z dziennika wszystkie razem, gdy witryny został wciśnięty wczoraj, kiedy witryna powróciłem aż błędy zatrzymane lub spowolnieniu, teraz są tylko tysiące ich dzisiaj (17 mb)
    Quote Napisał thecodecage.com error log
    [03-Lut-2012 13: 20: 48] PHP Warning: strpos() [function.strpos < href="/forum/pl/function.strpos > </a>]: przesunięcie nie zawarte w ciągu w /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php wierszu 398
    , forum działa normalnie nie problemy lub błędy z wyjątkiem wypełnianie mój dziennik błędów.

Toteż kroki, aby go odtworzyć!

Emeryturze;)

vBET nie wymaga połączenia z naszym serwerem w celu dokonania tłumaczenia itp. W związku z tym niemożliwe jest, aby nasza katastrofa sever wpłynła na twoje forum. Jest to możliwe, że nasz serwer vBET i Twój serwer cierpią z powodu bardzo tego samego problemu. Nasz serwer był wyłączony przez więcej niż dzień, twój dał ci sporo błędów. W tej chwili trudno odgadnąć, co spowodowało, i, co ważniejsze, przewidzieć, że-nie wiemy, co może pojawić się wewnętrzny błąd serwera dostawców

Czy ten dziennik nadal istnieją? Jeśli tak I można ustawić niektóre dzienniki i kontroli, co się dzieje.

Senior Member

Masz dostęp do forum głównego katalogu, wyjść dziennika (i wyczyść je codziennie!) i prawo obecnie posiada ponad 2 GB wszystkich zapisów vBET, można usunąć plik, utworzyć inny pusty i następnie przechowywać, sprawdzanie ponownie błędów 2 GB nie otworzy się na serwerze i masz kłopoty, otwierając go na komputerze PC.

EDYCJA: Mam powiedzieć, że mój serwer nie został wciśnięty w miesiącach (było około 500 błędów, ale były chwilowe i i je spowodowały, zmieniając jedno z moich własnych wtyczki).

Dziennik błędów znajduje się na /public_html/forumz/error_log
    Ostatnio edytowane przez Simon Lloyd; 05-02-12 W 20:14.

Emeryturze;)

Obecnie ukryć to ostrzeżenie nie aby awaria/Kosza użytkownika forum. Już teraz jestem sprawdzanie, dlaczego wydaje się. Również nie mogę odtworzyć ten błąd
    Zmiany zostały tej linii
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Do tej linii:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member

Hi dodatkowych z tego problemu lub dlaczego zostało zgłoszenie problemu?

Emeryturze;)

Najprawdopodobniej, gdy w jednym dostawców ma pewne błąd wewnętrzny, (ten jeden który rozbił się nasz serwer również) utworzyć niektóre dziwnie tranlation outup, który zaczął pętli nieskończonej - które mogłyby wyjaśnić, dlaczego w czy nie wpływa na serwerze - jak powiedziałeś forum działał prawidłowo. Mogę przeglądać ponownie pliku błędu jest wolne to ostrzeżenie - lub po prostu errased go?

Senior Member

Dziennik błędów nie edytować na wszystkich, nawet błędy, które utworzony zostawiłem tam, tak czy uważasz tego błędu jest ustalona lub jest ono po prostu ukryte zmiany pliku wprowadzono?

I tak forum funkcjonuje prawidłowo, nie zapłacić za dużo tłumaczenia google zaledwie 100 000 znaków dziennie tak dużo tłumaczenia są pozostawiane oczekiwania przetłumaczona.

Emeryturze;)

Myślę, błąd jest ustalona, dziennik błędów otherways należy ma inne ostrzeżenia z samego pętli, jeśli coś pojawiają się ponownie skontaktuj się z nami

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •