Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 19

Wątek: Nic nie działa.

Senior Member

Question Nic nie działa.

Chłopaki I naprawdę konieczna jest pomoc w tym miejscu. Mam teraz vs2 Google, wypłacane klucz interfejsu API, jednak ponownie, po jak 1 minuta żadna ze służb tłumacz są dostępne. Uruchamianie testu google daje mi to:

Badanie rozruchu tłumaczenia dla interfejsu API Google v2
    Wynik badania: {"błąd": {"błędy": [{"domeny": "usageLimits", "przyczyny": "dailyLimitExceeded", "wiadomości": "Dzienne przekroczony Limit"}], "kodu": 403, "wiadomości": "Dzienne przekroczony Limit"}}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 118.327148438

Innymi słowy nawet z płatnego API Google vbet does dla mnie anymore. W jaki sposób można to pracę ponownie uzyskać?

Dzięki.

Senior Member

Taurus jakie ograniczenia mają można ustawić w https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Senior Member

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Taurus jakie ograniczenia mają można ustawić w https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Nie jestem pewien, będzie konieczne sprawdzenie, co sugerowane mogę umieścić tam? Dziękujemy za pomoc!

Senior Member

Również była ustawiona na 2 000 000 znaków dziennie, I obecnie podnieść go do 4 000 000 dziennie. To jest moje badania google:

Badanie rozruchu tłumaczenia dla interfejsu API Google v2
    Wynik badania: {"dane": {"tłumaczenia": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 75.1730957031

Jeszcze kontroli vbet firmy google panelu Dostępność tylko pozostaje na nr.

Senior Member

Próbowano ręcznie uruchomione cron (zaplanowane zadanie) do aktualizacji,?, Moje doświadczenie używać około 1 M znaków w ciągu godziny!

Senior Member

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Próbowano ręcznie uruchomione cron (zaplanowane zadanie) do aktualizacji,?, Moje doświadczenie używać około 1 M znaków w ciągu godziny!
    Niestety oficera, you lost me, które cron dla co?

Senior Member

w Admincp > zaplanowane zadania theres zadanie cron (zaplanowane zadanie) do badania dostawców sieci badań, które należy podać wykazało, że google nie był dostępny po upping limitu, ale nie odzwierciedlają razu w admincp, ponieważ zadanie CRON nie uruchamiać go zaktualizować

Emeryturze;)

Cześć
    Jak widać, że nie istnieje żaden błąd. vBET automatycznie sprawdza dostępność sieci co 10 minut. Jeśli można uruchomić go ręcznie przez
    admincp - > zaplanowane zadania - > vB Enterprise tłumacz (dostawców dostępności) - > Uruchom teraz

Ale również osiągnąć po sprawdzeniu, że limitów można już. Interfejsu API Google v2 badania czy nie zawiera żadnych błędów.

Senior Member

Taa, który jest wyświetlany, ale Dlaczego on pokazywania że Google nie jest dostępny jeśli rzeczywiście go jest dostępna?

Senior Member

To naprawdę jest uzyskiwanie udaremnione. Nawet, jeżeli nie osiągnięto limit, dostępność google przechowuje idąc Włączanie i wyłączanie. A w czasie nie jest tłumaczenie. Można prosimy o kontakt wsparcia tutaj!

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •