Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 26 z 26

Wątek: Osoby, które można znaleźć w witrynie sieci Web po raz pierwszy są zadawane pytanie w języku rosyjskim?

Senior Member

To nie wyjaśnienie, Moja przeglądarka nigdy nie została ustawiona na rosyjskim, ale ja zobaczyłem go po i zalogowaniu tak samo, jak zrobił, nie można ciesząca, jego przeglądarki nigdy nie było rosyjskim, ale jest on indyjskiego, mieszka w nowych Dehli i typów i mówi po angielsku więc dlaczego na ziemi będzie nasze pliki cookie należy rozumieć jako rosyjski?

Emeryturze;)

Moje przeprasza go odczytać nagłówków, użytkownik może jeszcze nigdy nie zestaw/użytkowanie język rosyjski, ale Twoja przeglądarka może wąski można było. To jest wszystkie czy mogę powiedzieć bez sprawdzania, czy to - niestety nie można ja widzę ten — menu podręczne

Senior Member

Mogę wyłączył język rosyjski tę, ustalenia wyskakujące nie pomoże Ci jak po mają odrzuciła je, jej nie wracać (przynajmniej przez jakiś czas!), nie jest możliwe w mojej przeglądarce "myśleć" po ustawieniu lub wykorzystanie język rosyjski, tylko języka, który kiedykolwiek został ustawiony w mojej przeglądarce jest domyślnie English UK, jak powiedziałem, i nie może ciesząca dla osoby, która je podać, napotkały mogę go przed i im też pewni, inne są zbyt.

Aby pomyłka języka miała miejsce albo musiałem fizycznie zmienić jej użytkowania oprogramowania zmienić go (vBET) lub nas rosyjski serwera proxy (lub serwer proxy tak skonfigurować, aby fałszywe, przy czym Rosyjskiej) tylko jeden z nich jest dla mnie i to jest możliwe vBET.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Nie rozumiem, where are you going do. Masz prosta odpowiedź - zachowanie jest zmuszony przez Ciebie - została skonfigurowana w ustawieniach.
    I możesz łatwo wyłączyć go Admin CP -> vBET -> różne -> przekierowanie użytkownika języka.
    Chodź tam i ustawić Wyłączone. vBET nie zapyta czy przekierowania już.

To wspaniałe, że vBET zachowuje się jak skonfigurować. Byłoby zły, jeśli go zignorować ustawienia. Dla oprogramowania nie ma znaczenia których użytkowników języka mówi lub co twierdzi on o jego ustawienia przeglądarki. Dla oprogramowania rzecz± zlinkować są rzeczywiste nagłówki, które pochodzi z wnioskiem. I te, które są sprawdzane z ustawień, które dyskusja o. Nic więcej. Jest to jak vBET działa tu i można łatwo zmienić to chcąc. w konfiguracji.

Proponuję, aby sprawdzić ustawienia przeglądarki, kiedy to się powtórzy (to wciąż będzie prosiłeś przekierowań włączony). I jeśli nie znajdziesz tam w ustawieniach języka język, Jesteś proszony o przekierowany, Sprawdź również co pochodzi z serwerem (dodać kilka dzienników) - Proszę pamiętać, że Internet jest duży i pakiety pochodzi przez wiele miejsc - jest to możliwe, że niektóre serwer proxy dodaje własne nagłówki na twoją prośbę. Tak - to nie magia. Jeśli ty gdzie poprosił aby przekierować przez vBET i było przekierowanie do języka rosyjskiego, a następnie wniosek pogrom miał w nagłówkach języka języka rosyjskiego na wszystkich języków znany przez vBET. Możesz sprawdzić to samemu jeśli chcesz - po prostu przejdź do pliku /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php i sprawdź, czy funkcja vbet_getRedirectionLanguage. Jest to również dobre miejsce do dodania dzienników, jeśli jest rzeczą mamy błędów, aby okazać się do nas.

Jeśli chcesz wyłączyć pełne zastosowanie zamiast jednego z parametrów (który można ustawić samodzielnie) - czy co myślisz, myśleć, co możesz zrobić... To jest Twoje forum. Cieszymy się wyjaśnić, dlaczego tak się stało i jak można go zmienić. Jeśli potrzebujesz więcej pomocy tylko napisz

Senior Member

Michael, dzięki odpowiedzi tak skonfigurowany vBET poprosić i vBET powinny działać w ten sposób bez problemów, jednak problem był fakt, że wyrejestrowany lub peopel który wylogowania są proszone pytanie przekierowanie, vBET, co wiem, powinien działa w ten sposób, także język jest zawsze rosyjski, więc tutaj z dwóch scenariuszy:
    1. Niezarejestrowany użytkownik z Indii odwiedza witrynę, zobacz przez punkt obecności w górę (po rosyjsku) pytaniem, jeśli chce ustawić jego język Federacji Rosyjskiej, zmniejsza się i można wyświetlać witryny w normalnym trybie języka angielskiego, jeśli zaakceptuje on (ale miej na uwadze mówienia nie był rosyjskim odczytanie punktu pop w górę) jest transportowany do Pomocy programu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusyjne - Excel VBA Programming - Programowanie Dostęp

2. I uzyskać powiedział o tym (i napotkały go samodzielnie w przeszłości) i wylogować się z forum, zaznacz łącze do mnie do miejsca i była wyświetlana przed i następnie wyświetlany punktu pop w górę w języku rosyjskim, tym samym scenariuszu jako powyżej odbywa się

Jeśli mamy wylogowany Dlaczego byłyby możemy przedstawiane wraz z punktu pop w górę? punkt obecności w górę jest tylko na zarejestrowane u ludzi, prawda?

Mój serwer jako pole nie będzie jej w Wielkiej Brytanii i oddany, mam całkowitą kontrolę nad nim, jak i jest sadi, mogę zostały wyłączone język rosyjski teraz tak miejmy nadzieję że przestanie problemu.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Jeśli mamy wylogowany Dlaczego byłyby możemy przedstawiane wraz z punktu pop w górę? punkt obecności w górę jest tylko na zarejestrowane u ludzi, prawda?
    Nie dzieje dla osób, które rozpoczyna nową sesję:
    Quote Napisał Parameter description
    Przekierowywanie nastąpi tylko na początku nowej sesji (klient musi mieć włączone pliki cookie lub będą przekierowywane za każdym razem).
    I jest uznawane przez pliki cookie.

Również jak napisałem przed tylko najważniejsze dla serwera jest co nagłówek języka pochodzi z wnioskiem. A wydaje się w stoisku nagłówka scenariuszy w języku rosyjskim dołączone do wniosku. Proszę sprawdzić konfigurację serwera - może ustawienia niektórych domyślny język dodane ustawienie Brak nagłówka języka. Mimo to mam wątpliwości, że tutaj mamy błędów. Ta funkcja nie została zmodyfikowana przez bardzo długi czas i wszystko działa bez zarzutu. Trwa sprawdzanie to gdy to nastąpi ponownie w dziennikach - prawdopodobnie że wskaże, co mogę napisał - ten kod języka rosyjskiego było wysłać w odpowiednim nagłówku. Jeśli I 'm wrong to skoryguje błędów, ale najpierw musimy upewnij się, że ma żadnych błędów.

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •