Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Tłumacz również do stałego tłumaczeń, generowanie trybu offline tłumaczenia, nie na bieżąco?

Junior Member

Question Tłumacz również do stałego tłumaczeń, generowanie trybu offline tłumaczenia, nie na bieżąco?

Hi,

Ja jestem bardzo zainteresowani zakupem ten Translator, ale niektóre więcej pytań.
    Wygenerowane tłumaczenia pomieści się stałe (nie tylko buforowane przez pewien czas), gdy nie ulega zmianie (być może wykryty przez wartości mieszania md5 tekstu). Chcę, aby przetłumaczyć wstępnie około 100-1000 stron, trwale zapisać wyniki. Tylko wtedy, gdy ktoś zmieni księgowania, dodaje nowe księgowania, nowe wątki są tworzone, a następnie tylko nowe tłumaczenie wywołują. Najlepiej byłoby w trybie offline w godzinach noc/najmniej ruchu tłumaczeń są Sporządzono i po prostu dostarczane, gdy użytkownik uzyskuje dostęp do strony w tym języku.

Mam nadzieję, że jest zrozumiałe I pragną ze niniejszego addon.
    Jest ona obsługiwana? Lub jeśli nie można go realizowane?

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

vBET buforuje wyników tłumaczenia. Można buforować go zawsze więc nie trzeba będzie zapłacić za samego tłumaczenia ponownie. Automatyczne pamięci podręcznej oczyszczarkę mamy, ale można ją wyłączyć. Tak vBET działa tak samo, jak pisałeś — tylko wówczas, gdy nowy tekst pojawia się na tłumaczenie pytamy zewnętrznych usługodawców do tłumaczenia. W przeciwnym przypadku jest ona pobierana z pamięci podręcznej. Nadal nie pre-cache vBET — oznacza to, że ta vBET wykona pierwsze tłumaczenie, podczas pierwszego żądania do przetłumaczonych stron zostaną pochodzić. Jednak dla każdego tłumaczenia tylko pierwsze żądanie będzie wolniejsze (ze względu na pytanie 3. tłumaczenie dostawcy), następne żądania będą przetwarzane z pamięci podręcznej, dzięki czemu jest możliwe do przyjęcia.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy zwrócić się po prostu

Dzięki.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •